Eνα επιτυχημένο mediatrip ...για την τουριστική προβολή

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2022 13:20

ΤΡΙΚΑΛΑ
Ένα σημαντικό media trip με άμεσα αποτελέσματα για την τουριστική προβολή της περιοχής Τρικάλων πραγματοποιήθηκε μερικές εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα.


Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού του νομού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως σχετικά ενημερώνουν σε ανακοίνωση, σχεδίασαν και υλοποίησαν ταξίδι εξοικείωσης με φιλοξενούμενους γνωστούς δημοσιογράφους από τα καλύτερα εγχώρια έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα Τουριστικού και Γαστρονομικού περιεχομένου (OPENTV, περιοδικό Διακοπές, bovary.gr, olive magazine.gr, Αθηνόραμα, iefimerida.gr, travelstories fromyworld).
Οι άνθρωποι του Ενιαίου Φορέα και της Περιφέρειας προσπάθησαν να αναδείξουν στους φιλοξενούμενους κάθε γωνιά του νομού με τις ομορφιές της, τις πλούσιες δραστηριότητες και την τοπική γαστρονομία. Να αναδείξουν τη μοναδικότητα του τόπου μας για χειμερινές αποδράσεις, οικογενειακές διακοπές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Οι δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι και influencers του τουρισμού και της γαστρονομίας, περιηγήθηκαν, για ένα τριήμερο σε Τρίκαλα, Μετέωρα, Πύλη, Ελάτη και Περτούλι. Δοκίμασαν τις μοναδικές τοπικές γεύσεις με τις συνταγές και τα προϊόντα του τοπικού μας σήματος «Meteorisimo». Απόλαυσαν την φιλοξενία και έζησαν την εμπειρία ενός ταξιδιού στην περιοχή μας συγκεντρώνοντας πλούσιο υλικό για τα μέσα που εκπροσωπούσαν μέσα από τη δική τους ξεχωριστή ματιά.
Η τουριστική προβολή για τον νομό ήταν άμεση και πολύπλευρη. Δημοσιεύτηκαν πλούσια άρθρα, αναρτήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με εμπειρίες, προβλήθηκαν τηλεοπτικά ρεπορτάζ για την περιοχή σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης.

(Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass