Περιοδεία Μαρινάκη - Κονταδάκη στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2022 16:26

ΤΡΙΚΑΛΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στα Τρίκαλα βρέθηκαν χθες ο Γραμματέας Π.Ε Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού κύριος Στέλιος Κονταδάκης , όπου μια σειρά επαφών και επισκέψεων.
Ειδικότερα, σε θερμό κλίμα και με διευρυμένη ατζέντα έγινε η συνάντηση Χρ. Μιχαλάκη - Π. Μαρινάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μιχαλάκης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρθηκε σε σειρά έργων και παρεμβάσεων, τα οποία υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων, αλλά και στα μεγάλα έργα που η ολοκλήρωσή τους θα δημιουργήσει μία νέα αναπτυξιακή τροχιά για την περιοχή μας.


Οι παρεμβάσεις στο σπήλαιο Θεόπετρας που θα οδηγήσουν στην επαναπρόσβαση των πολιτών σε αυτό, τα δεκάδες αντιπλημμυρικά έργα που θωράκισαν την Περιφερειακή Ενότητα, παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που υπήρξαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Τρικάλων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο τραπέζι της συζήτησης. Παράλληλα, τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης των αγροτών και της αγροτικής παραγωγής και του τουριστικού προϊόντος, δύο ιδιαίτερα κομβικά θέματα για την περιοχή μας.
Επίσης, ο Χρ. Μιχαλάκης έκανε εκτενή αναφορά τόσο στις εξελίξεις για τον Ε 65, που οδηγούν στην ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου, που θα βγάλει από την οδική απομόνωση τη Δυτική Θεσσαλία, όσο και στο κρίσιμο θέμα της λειτουργίας του Υδροηλεκτρικού Σταθμού της Μεσοχώρας, κ.ά.
TΡΕΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Το κοινωνικό κράτος, η πραγματική ανάπτυξη για τους Δήμους και η φοιτητική στέγαση στον Δήμο Τρικκαίων, ήταν το τρίπτυχο των αξόνων που έθεσε ως άμεσες προτεραιότητες ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη και στον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιο Κονταδάκη.
Τα ανώτατα στελέχη της ΝΔ επισκέφθηκαν τον κ. Παπαστεργίου στο Δημαρχείο Τρικκαίων χθες Πέμπτη, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στον νομό Τρικάλων.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, σε επίπεδο άμεσων δράσεων για την Αυτοδιοίκηση, έθεσε ως προτεραιότητες, την κοινωνική πολιτική και την πραγματική ανάπτυξη. Για την πρώτη, έφερε ως παράδειγμα τις λειτουργούσες δομές του Δήμου Τρικκαίων (Κέντρο Κοινότητας ως καθετοποιημένη Δομή, Κέντρο Φροντίδας Αστέγων – επισφαλώς στεγαζομένων, για την ακρίβεια) και τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί όλο το προηγούμενο διάστημα. Για το δεύτερο, αναφέρθηκε στην ενίσχυση των επιχειρηματικών πάρκων (μεγαλύτερων ή μικρότερων σε έκταση) που μαζί με τον πρωτογενή τομέα, θα ενισχύσουν τη μεταποίηση και, μέσω των υποδομών, θα επιφέρουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα.
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σε επίπεδο κόμματος, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι η ΝΔ είναι ανοικτή στους πολίτες και ότι η πρωτοβουλία που εξελίσσεται, μαζί με τον γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη, στοχεύει στην ανάδειξη του έργου της κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Από την πλευρά του ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης, με τη φράση του «η ΝΔ δεν είναι κόμμα των Αθηνών», σκιαγράφησε τον σκοπό της επίσκεψης, καθώς επισήμανε, ότι «βρισκόμαστε κοντά στον πολίτη». Περιέγραψε, ακόμη, την προτροπή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για ενότητα με τον παλμό της κοινωνίας και επίλυση των προβλημάτων που αναδεικνύονται. Ακολούθησε συνεδρίαση στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων με τα μέλη της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass