Συνεργασία για το «ανθυγιεινό»

Μεταξύ Δημ. Παπαστεργίου και δημοτικών υπαλλήλων

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2022 16:15

ΤΡΙΚΑΛΑ (Του ανταποκριτή μας)


Την πρώτη συνάντηση μετά την εκλογή νέου ΔΣ, με τη συζήτηση σημαντικού θέματος που αφορά σε οικονομικό ζήτημα, πραγματοποίησαν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου.
Χθες Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ο πρόεδρος Βαγγέλης Κωστίκας, ο αντιπρόεδρος Θοδωρής Σιακαβάρας, ο ταμίας Περικλής Βασιλείου και τα μέλη Μαριλένα Αλμπάνη και Θανάσης Τζιτζιάς, δέχθηκαν ευχές για την εκλογή τους από τον κ. Παπαστεργίου. Ο οποίος τόνισε τη σημασία της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, όπως το πρώτο και σημαντικό θέμα που τέθηκε προς συζήτηση. Αυτό αφορούσε στις επικείμενες, όπως τόνισαν τα μέλη του ΔΣ, αλλαγές στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, με το οποίο πλέον προβλέπεται διαχωρισμός κατηγοριών των εργαζομένων και διαφοροποίηση στο ποσό του επιδόματος. Ο κ. Κωστίκας μετέφερε την άποψη της ΠΟΕ ΟΤΑ για απόσυρση του σχετικού πορίσματος της Διυπουργικής Επιτροπής, ενώ ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε εξειδίκευση της σχετικής συζήτησης και διεύρυνση των επαφών με την ΠΟΕ ΟΤΑ, με στόχο το να αναλυθεί διεξοδικά το όλο θέμα που αφορά χιλιάδες εργαζόμενους/-ες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass