ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Επί τόπου στον παράδρομο Ευαγγελισμού

* Από Δήμο – Εταιρία - Υπηρεσιακούς παράγοντες * Κ. Κολλάτος: Προέχει η ασφάλεια των δημοτών μας

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 8:29

Σήμερα στις 10.30 το πρωί θα δοθεί συνέχεια στον Ευαγγελισμό του Δήμου Τεμπών αναφορικά με το πρόβλημα για τη μεταφορά της κυκλοφορίας των οχημάτων του παράδρομου μέσα από τον οικισμό του Ευαγγελισμού

για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι 30 Αυγούστου και αυτό μέχρι να ολοκληρωθεί ένα έργο νέου τμήματος του παράδρομου μήκους 600 μέτρων.

Χθες Δήμος Τεμπών και η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο Α.Ε.», όπως είχε προγραμματιστεί συμμετείχαν σε σύσκεψη στην εισαγγελία Πρωτοδικών παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων και κατέθεσαν τις προτάσεις τους. Ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο οι προτάσεις αυτές να τεθούν προς συζήτηση σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή του στην πράξη για τον χώρο των εργασιών και του «προσωρινού» παράδρομου μέσα από τον Ευαγγελισμό μέχρι τέλη Αυγούστου.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα οι κάτοικοι του Ευαγγελισμού και ο Δήμος Τεμπών ζήτησαν να εξασφαλιστεί η ακίνδυνη πρόσβαση προς και από το χωριό αλλά και προς τις καλλιέργειές τους και αρνούνται έστω και προσωρινά να δεχτούν το βάρος της κυκλοφορίας του παράδρομου από το χωριό τους, δεδομένου ότι πολλοί θα είναι εκείνοι που θα αποφεύγουν λόγω κόστους και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι να διέρχονται από τις σήραγγες αλλά να χρησιμοποιούν τον παράδρομο προς και από τα παράλια του νομού και της Πιερίας.

Χθες το «παρών» στη σύσκεψη στην εισαγγελία έδωσε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο οποίος επανέλαβε ότι για εκείνον και τον Δήμο Τεμπών προέχει η ασφάλεια της μετακίνησης των κατοίκων, αγροτών, κτηνοτρόφων, μαθητών κ.λπ.

Σήμερα το πρωί η εξέλιξη του θέματος θα τεθεί όχι επί …χάρτου αλλά επί τόπου στον χώρο της παράκαμψης και των εργασιών στον Ευαγγελισμό με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass