ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Νέες προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο Κιλελέρ

* Συνάντηση του δημάρχου με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2017 15:42

Συνάντηση με τους συμβασιούχους καθαριότητας του Δήμου Κιλελέρ, που επαναπροσελήφθησαν με νέες συμβάσεις τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, είχε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, στο αμαξοστάσιο.

Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι εγκρίθηκε από τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου το ένταλμα πληρωμής που εκκρεμούσε, ενώ δήλωσε πως έχει υποβάλει αίτημα για την κάλυψη δεκατριών θέσεων τακτικού προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του, υποστηρίζοντας ότι: «Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου υπηρετούν 9 εργάτες καθαριότητας, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, οι οποίοι δεν επαρκούν για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων των 52 οικισμών του Δήμου.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 224/2017) ο προγραμματισμός πρόσληψης τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα έτους 2017, κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ για το έτος 2017, ανά κατηγορία, κλάδο και βαθμό αναγκαιότητας, λαμβανομένων υπόψη των υπηρεσιακών αναγκών, έχει διαμορφωθεί ως εξής: 2 χειριστές μηχανημάτων, 6 οδηγοί και 5 εργάτες καθαριότητας».

Τέλος, ο δήμαρχος ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κοινοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μαζί με τα λοιπά στοιχεία του φακέλου προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έγκριση των αιτούμενων προσλήψεων.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Πουρνάρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass