Εκοψαν δέντρα που ήταν επικίνδυνα…

* ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2018 16:11
«Θα αντικατασταθούν», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Ζαούτσος «Θα αντικατασταθούν», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Ζαούτσος

Οκτώ δέντρα, Κουτσουπιές, που βρίσκονταν στην οδό Κούμα, στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, στην Κεντρική πλατεία, έκοψε χθες η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν σάπια και κρίθηκαν επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Γιώργο Ζαούτσο, «η επιτροπή αξιολόγησης επικίνδυνων δέντρων της Υπηρεσίας Πρασίνου, στο πλαίσιο ελέγχου ασφάλειας των δένδρων στην πόλη, διαπίστωσε ότι στην Κούμα υπάρχουν οκτώ δέντρα (Κουτσουπιές) που παρουσιάζουν έντονη σήψη και τα καθιστά επικίνδυνα για την ασφάλεια των περαστικών. Ως εκ τούτου εισηγήθηκε την απομάκρυνσή τους, όπως και κάναμε».

Ο κ. Ζαούτσος επισημαίνει ότι το αίτημα κοπής των οκτώ δέντρων εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, ενώ σύντομα η Υπηρεσία Πρασίνου θα προχωρήσει στην αντικατάστασή τους. Πιθανόν να ανοίξει νέες δενδροδόχους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass