ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΙΣΙΛΑ

Δώρισε δύο οικόπεδα στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2015 8:23

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Σε μια εποχή κρίσης όχι μόνο οικονομικής, αλλά και αξιών, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ακόμα και όταν φεύγουν από τη ζωή να αφήνουν θετικά τη σφραγίδα τους στην κοινωνία. Ένας από αυτούς και ο αείμνηστος Αμπελωνίτης Δημήτριος Χρ. Μπίσιλας ο οποίος μετά θάνατο άφησε μια σημαντική προσφορά στον Αμπελώνα, στη διαθήκη του. Γεγονός που αποδέχτηκε με σεβασμό στη μνήμη του η Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα, μέσω της προέδρου της κ. Αναστασίας Νταλαμπέκα και στη συνέχεια ομόφωνα επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου.

Πρόκειται για δύο οικοπεδικές εκτάσεις η πρώτη 900 τ.μ. περίπου μετά της επ’ αυτής παλαιάς οικίας που βρίσκεται επι της οδού Λαρίσης στον Αμπελώνα και η δεύτερη έκτασης συνολικού εμβαδού 214 τ.μ. στη θέση «Γενί Τζαμί».

Μάλιστα οι αδελφές του δωρητή κ. Βασιλική και Μένη επισκέφθηκαν στο δημαρχείο Αμπελώνα τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση ενώ παράλληλα είχαν συνάντηση με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλατζή και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Αναστασία Νταλαμπέκα.

Η Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα και ο Δήμος Τυρνάβου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την οικογένεια του δωρητή, επισημαίνοντας ότι συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση των δωρητών της περιοχής και τονίζει τη σημασία της δωρεάς καθώς επίσης και ότι η πράξη του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και παράδειγμα μια νέας αντίληψης ζωής.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο αείμνηστος δωρητής Δ. Μπίσιλας

ΛΕΖΑΝΤΑ Από τη συνάντηση στο Δημαρχείο Αμπελώνα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass