Επιστημονική ημερίδα των δικηγόρων της Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2018 16:03
Μεγάλο το ενδιαφέρον για την ημερδία του ΔΣΛ Μεγάλο το ενδιαφέρον για την ημερδία του ΔΣΛ

Σε δύο μέρη αλλά με ενιαίο και μεγάλο ενδιαφέρον διεξήχθη επιστημονική ημερίδα, χθες το μεσημέρι, στη γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Μεγάρου Λάρισας.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Η αναγκαστική εκτέλεση για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων κατά τον Κ.ΠολΔ. σήμερα μετά τους Ν. 4335/2015, 4472/2017 και 4512/2018» και τη διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας έχοντας τη συνεργασία μελών ΔΕΠ της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.
Η ημερίδα εκτός από τους παρόντες, μεταδιδόταν ζωντανά και μέσω διαδικτύου και έτσι όσοι δεν έβρισκαν θέση να την παρακολουθήσουν ή βρίσκονταν μακριά από τη Λάρισα, είχαν την ευκαιρία να το κάνουν μέσα από τις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή των συσκευών κινητών τηλεφώνων.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους η κ. Χαρούλα Απαλαγάκη, καθηγήτρια Αστικού Δικονομικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ ανέλυσε τη νέα διαδικασία εκτελέσεως και ιδίως του πλειστηριασμού ενώ στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο επίκουρος καθηγητής Αστικού Δικονομικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ κ. Απόστολος Σοφιαλίδης μίλησε για την «Άμυνα και προστασία του καθου η εκτέλεση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας της». Πρόεδρος και συντονίστρια εργασιών ήταν η καθηγήτρια Αστικού Δικονομικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ κ. Λήδα Πίψου ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του ΔΣΛ κ. Νικολέττα Μπασδέκη. Την εκδήλωση παρακολούθησαν η προϊσταμένη του Εφετείου Λάρισας κ. Χρυσούλα Χαλιαμούρδα, δικαστές, εφέτες και πολλοί δικηγόροι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass