Νέος δήμαρχος Ελασσόνας ο Νίκος Γάτσας

Επικράτησε του Νίκου Ευαγγέλου με 52% * Ζήτησε συνεργασία και ενότητα

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 16:10

Αλλάζει σελίδα ο Δήμος Ελασσόνας, αφού ο κ. Νίκος Γάτσας, με τον συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» επικράτησε του σημερινού δημάρχου κ. Νίκου Ευαγγέλου και θα είναι πια από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και για την ερχόμενη τετραετία ο νέος δήμαρχος Ελασσόνας.

Η όλη διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων λίγο μετά τις 10 το βράδυ ξεκαθάρισε το «τοπίο», με την επικράτηση του Νίκου Γάτσα (52,08 % έναντι 47,92 %). Στο εκλογικό του κέντρο είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες φίλοι του συνδυασμού, που παρακολουθούσαν από γιγαντοοθόνη τα αποτελέσματα, «βήμα-βήμα».

Όταν οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα άρχισαν οι πανηγυρισμοί, οι επευφημίες και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα, που συνοδεύθηκαν από την άφιξη του νικητή των εκλογών Νίκου Γάτσα.

Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου τηλεφώνησε στον νέο δήμαρχο κ. Νίκο Γάτσα, τον συγχάρηκε και του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

Απευθυνόμενος στον κόσμο ο νέος δήμαρχος, εμφανώς συγκινημένος και περιστοιχιζόμενος από τους συνεργάτες του, ευχαρίστησε τους Ελασσονίτες για την υποστήριξη στο πρόσωπό του, καθώς και όλους όσοι δεν τον ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.

Χαρακτηριστικά, τα όσα είπε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους και όλες για τη σημερινή βραδιά, τη σημερινή νίκη, τη νίκη του Δήμου μας! Η ώρα της μεγάλης αλλαγής έφτασε! Έρχεται ο δρόμος της συνεργασίας για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά. Από την πρώτη μέρα θα είμαι δήμαρχος για όλους τους Ελασσονίτες. Μέλημά μου η συνεργασία με όλες τις παρατάξεις. Προτεραιότητές μου η συνεργασία και η ενότητα. Πάμε όλοι μαζί. Ενότητα. Να είμαστε ενωμένοι. Και πάλι σας ευχαριστώ…».

* Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, σε δήλωσή του αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου Ελασσόνας για τη στήριξή τους.

Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Γάτσα, στον οποίο τηλεφώνησα και του ευχήθηκα καλή και δημιουργική θητεία.

Αφήνουμε στην επόμενη δημοτική αρχή ένα μεγάλο έργο, καθώς και 27 μελέτες με έτοιμα έργα. Το αποτύπωμά μας ήταν ηχηρό και καθαρό και ο αγώνας μας έντιμος.

Θα είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα, αφού ο νέος εκλογικός νόμος επιβάλλει τη σύνθεση και τη συνεργασία».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass