Αντώνης Γκουντάρας ξανά με 51,76%

Δήμαρχος Αγιάς για μία ακόμη τετραετία

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 15:21
Πολιτικός πολιτισμός στην Αγιά με τον Ιωάν. Αγγελάκα να προσέρχεται -συνοδευόμενος και από τον Γρ. Καλαγιά- στο εκλογικό κέντρο του Αντώνη Γκουντάρα για να τον συγχαρούν Πολιτικός πολιτισμός στην Αγιά με τον Ιωάν. Αγγελάκα να προσέρχεται -συνοδευόμενος και από τον Γρ. Καλαγιά- στο εκλογικό κέντρο του Αντώνη Γκουντάρα για να τον συγχαρούν

Και πάλι… Αντώνης Γκουντάρας.

Με τη διαδικασία και της δεύτερης Κυριακής, ο νυν δήμαρχος Αγιάς ανανέωσε την εμπιστοσύνη, που εννιά χρόνια τώρα οι συνδημότες του έχουν δείξει προς το πρόσωπό του και θα είναι αυτός που ως το 2023, πια, καλείται να διοικήσει την περιοχή, να συνεχίσει το έργο του και να προσπαθήσει να δικαιώσει την επιλογή της πλειοψηφίας προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Κοινοτάρχης Μελιβοίας –μόλις στα 25 του χρόνια– το 1994, εκλεγμένος δήμαρχος Μελιβοίας το 1998, το 2002 και το 2006, πρώτος δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Αγιάς το 2010, εκλεγμένος ξανά το 2014, ο Αντώνης Γκουντάρας διαγράφει με τη χθεσινή επανεκλογή του μια πραγματικά εξόχως αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το ποσοστό του συνδυασμού του, της «Προοδευτικής Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Αγιάς», 51,76%, έναντι 48,24% του πολύ άξιου αντιπάλου του, Γιάννη Αγγελάκα, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγιά 2019 – Νέα Εποχή», ο οποίος κατάφερε να ανέβει πάρα πολύ σε σχέση με το 38,78% που έλαβε στην πρώτη αναμέτρηση. 4.488 δημότες επέλεξαν Αντώνη Γκουντάρα, 4.183 Γιάννη Αγγελάκα. 79 πολίτες επέλεξαν λευκό και βρέθηκαν 92 ψηφοδέλτια άκυρα. Η συμμετοχή έφτασε το 61,17%, που σημαίνει ό,τι 8.842 από τους 14.454 εγγεγραμμένους προσήλθαν στην κάλπη.

Η αγωνία στα δύο εκλογικά κέντρα κράτησε για ώρες μετά το κλείσιμο των καλπών, αγωνία η οποία τελικά μετατράπηκε σε πανηγύρι σ’ αυτό του Αντώνη Γκουντάρα και σε πίκρα σ’ αυτό του Γιάννη Αγγελάκα, μεγάλου ηττημένου της βραδιάς.

Ο Αντώνης Γκουντάρας, απευθυνόμενος προς τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του, που κατέκλυσαν τον χώρο γύρω από το εκλογικό του κέντρο στην Κεντρική πλατεία της κωμόπολης, εμφανώς χαρούμενος από την επανεκλογή του, κάτω από τα χειροκροτήματα, τις ζητωκραυγές και τις επευφημίες τους, απέδωσε τη μεγάλη νίκη σ’ αυτούς και στις προσπάθειές τους. «Είναι μια τεράστια νίκη των προοδευτικών δυνάμεων όπου δεν στέκονται μπροστά σε εμπόδια, τα σκορπούν, τα γκρεμίζουν» είπε και συνέχισε «Για εμάς δεν υπάρχουν κόμματα. Δεν υπάρχουν τοπικιστικές διαφορές. Είμαστε ένας Δήμος που έχει όλα τα εχέγγυα να πάει μπροστά. Δεν μας ενδιαφέρουν εμάς τα ψευτοδιλήμματα που διχάζουν τον κόσμο. Πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε. Ενωμένοι. Κοινός σκοπός τα προβλήματα της περιοχής, η προκοπή και η πρόοδος των πολιτών. Δεν υπάρχουν ηττημένοι. Είμαστε όλοι νικητές. Σήμερα κέρδισαν οι πολίτες του Δήμου Αγιάς επιλέγοντας την πρότασή μας που μόνο ενώνει. Είμαστε εδώ να δώσουμε τη μάχη της καθημερινότητας, τη μάχη των μεγάλων προκλήσεων για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο έτοιμο. Ανασκουμπώνουμε λοιπόν τα μανίκια μας και στρωνόμαστε ξανά στη δουλειά».

Τα συγχαρητήριά του στον Αντώνη Γκουντάρα έδωσε κι ο Γιάννης Αγγελάκας προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου, μαζί με στενούς του συνεργάτες, αλλά και μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δώτιο Πεδίο» Γρηγόρη Καλαγιά.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass