Ν. ΓΑΤΣΑΣ: Η παράταξη Νικ. Ευαγγέλου καταψήφισε προσλήψεις ΑμεΑ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2023 17:04

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας την αρνητική ψήφο της παράταξης Ευαγγέλου στην έγκριση της προγραμματικής σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΕΝΟΛ Α.Ε. που αφορά στην απασχόληση εργαζομένων ΑμεΑ.
Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο εκπρόσωπος της παράταξης Ευαγγέλου καταψήφισε τη συνεργασία με την ΑΕΝΟΛ Α.Ε. για τη διοικητική και τεχνική υποστήριξη υπηρεσιών του Δήμου που θα βασιστούν στην απασχόληση εργαζομένων ΑμεΑ από τον αναπτυξιακό οργανισμό.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ απαράδεκτο η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο να καταψηφίζει μία συνεργασία για την απασχόληση ατόμων με αναπηρία. Η ευαισθησία μας ως διοίκησης και ως αιρετών δεν μπορεί να εξαντλείται μόνο σε δηλώσεις, αλλά θα πρέπει να εκφράζεται με την έμπρακτη στήριξη και την παροχή ευκαιριών απασχόλησης στους ανθρώπους που έχουν λιγότερες ευκαιρίες από τους υπόλοιπους. Μπορεί η αρνητική ψήφος της παράταξης Ευαγγέλου να μην εμπόδισε την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ωστόσο δείχνει την εμπάθεια και τον προεκλογικό κατήφορο που έχει πάρει η ομάδα Ευαγγέλου. Ο Δήμος Ελασσόνας και όλοι οι εποπτευόμενοι φορείς έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες απασχόλησης σε ομάδες ανέργων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Ειδικά για τα άτομα με αναπηρία οι ενστάσεις και οι αντιδράσεις σε μία εισήγηση του Δημάρχου θα έπρεπε να είναι πλήρως αιτιολογημένες και σταθμισμένες. Διαφορετικά χάνει η αυτοδιοίκηση το ανθρώπινο πρόσωπο και καταλήγει να είναι ένας χώρος ανούσιων και μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass