Ο «κουρέας» είναι βραβευμένος ζωγράφος

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΡΑΤΣΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘ. ΜΑΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2023 17:55

Απάντηση στις επικρίσεις του υποψήφιου δημάρχου Λαρισαίων, Αθανάσιου Μαμάκου, κατά του δημάρχου, Απ. Καλογιάννη, για την ανάθεση χιλιάδων σε «κουρέα» για το «Πάρκο Ευχών», με αφορμή την υπόθεση του «Θεσσαλικού Θεάτρου» που δεν εγκρίθηκε να πάει τη παράσταση στο Ηρώδειο, δίνει η Δήμητρα Μπαράτση μέσω της «Ε», καθώς, όπως λέει η ίδια και ο σύζυγός της, είναι τα θιγόμενα πρόσωπα.
Αναλυτικότερα, στην απάντησή της επισημαίνει τα εξής: «Νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ απευθείας στον κ. Αθανάσιο Μαμάκο, ο οποίος στην προσπάθειά του να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές με έχει μπλέξει στα επικοινωνιακά κόλπα και παιχνίδια, τόσο εμένα όσο και τον σύζυγο μου. Σε ανακοινώσεις του μιλά για τον «κουρέα» που πήρε απ’ ευθείας ανάθεση στο «Πάρκο τον Ευχών», αναφερόμενος στον σύζυγό μου. Ενώ γνωρίζει ποιοι είμαστε, ποια είναι η δουλειά μας και πόσο έχουμε προσφέρει -και το γνωρίζει πολύ καλά, αφού οι οικογένειες μας είναι κάτοικοι Γιάννουλης-, ωστόσο αποφεύγει να αναφέρει τα ονόματα και τις δουλειές μας, προφανώς για να δημιουργήσει εντυπώσεις!
Αποφεύγει να πει πως ο σύζυγός μου, Αναστάσιος Παπακρίβος, εκτός από «κουρέας», είναι βραβευμένος ζωγράφος, ενεργός καλλιτέχνης και ελεύθερος επαγγελματίας, με επτά (7) κωδικούς δραστηριότητας (ΚΑΔ). Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει από τις 5:30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, στις επιχειρήσεις που ο ίδιος δημιούργησε και μεταξύ αυτών κατασκευάζει σκηνικά για παραστάσεις, σε συνεργασία με μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Όπως έκανε και για το «Πάρκο των Ευχών». Αποφεύγει να πει, δηλαδή, ότι είμαστε τίμιοι βιοπαλαιστές, έχουμε νόμιμους ΚΑΔ, πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και παράγουμε έργο. Αντίθετα, αφήνει υπονοούμενα ότι παίρνουμε απ’ ευθείας αναθέσεις ως «κολλητοί». Εμείς, ωστόσο, είμαστε υπερήφανοι και για τη δουλειά μας και για την οικογένειά μας. Όσο είναι κι εκείνος για τη δουλειά του και την οικογένειά του.
Αποφεύγει, επίσης, να πει πως για τις ανάγκες του «Πάρκου των Ευχών» προσλάβαμε μαζί με τον σύζυγό μου 45 ανθρώπους που δούλεψαν για τις ανάγκες της ΝΟΜΙΜΗΣ και ΤΙΜΙΑΣ δουλειάς μας. Και πως τα χρήματα που εισπράξαμε πήγαν απ’ ευθείας σ’ αυτούς. Κανείς δεν έμεινε απλήρωτος. Αυτό λέγεται τιμιότητα! Αποφεύγει, τέλος, ο κ. Μαμάκος να πει πως για τις ανάγκες της δικής του προεκλογικής εκστρατείας έβαλε στο στόχαστρο εμένα, τον σύζυγό μου και τους ανθρώπους που δούλεψαν για το Πάρκο. Άδικα, ανεύθυνα και απάνθρωπα. Όλα για τη νίκη κύριε υποψήφιε δήμαρχε; Άνθρωποι, ζωές, αξιοπρέπεια, θυσιάζονται όλα για λίγους παραπάνω σταυρούς; Λυπάμαι, αλλά αυτό δεν λέγεται πολιτική. Λέγεται απανθρωπιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass