Με «VEGAS» το άναμμα του δέντρου στην Ελασσόνα

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2023 14:28

Με το δημοφιλές συγκρότημα «VEGAS» και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Τα λαμπιόνια θα ανάψουν στις 8 το βράδυ, κηρύσσοντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι Vegas, ένα ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2009 από τον Zeraw και τους συνεργάτες του. Από τα πρώτα τους κιόλας cd singles, τα οποία είχαν τίτλους «Τους πονάει» και «Ήρθε η Στιγμή», οι Vegas μπήκαν στις καρδιές όλων μας δημιουργώντας στα live τους μια φανταστική ατμόσφαιρα. Συνέχισαν την πορεία τους με μεγάλες επιτυχίες όπως «Πιο ψηλά» «Μη Σταματάς», «Φιλί» και «Μη Σε Νοιάζει», «Πάντα Καλοκαίρι» κ.α. Οι Vegas υπόσχονται ένα μοναδικό live για τους κατοίκους του Δήμου.
Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα των ημερών, οργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών έως και τα Θεοφάνεια το οποίο θα αναρτηθεί στη σελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr
Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων θα λειτουργεί CAROUSEL και ΤΡΑΙΝΑΚΙ, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass