Συνεργασία για την ανάπτυξη της Ραψάνης

ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2023 13:16

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης συναντήθηκε στην έδρα του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι, με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Τεμπών, κο Γεώργιο Μανώλη.

Η νέα πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κα Ελένη Τζιγκούρα, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Χτενάς, η γενική γραμματέας κα Ευαγγελία Βλαχοστέργιου, η ειδική γραμματέας κα Στέλλα Μαμάτση και η έφορος Δημοσίων Σχέσεων κα Πόπη Γαζέτα εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στον Δήμαρχο για την επανεκλογή του και τις ευχές τους για τη νέα του θητεία και αντάλλαξαν απόψεις μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα για τα τρέχοντα ζητήματα και τις εκκρεμότητες, τους στόχους και τον προγραμματισμό δράσεων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατατέθηκε παράλληλα ένα υπόμνημα του Συλλόγου, με τρία βασικά θέματα στα οποία ο Σύλλογος δίνει προτεραιότητα και για τα οποία δήλωσε ότι θα εργαστεί με ζέση για την υλοποίησή τους κατά τη διετία που ξεκινά. Ο Δήμαρχος εξέφρασε το θερμό του ενδιαφέρον και τη στήριξή του στο πολυεπίπεδο έργο του Συλλόγου και οι δύο πλευρές τόνισαν την πρόθεσή τους για τη συνέχιση της ειλικρινούς και στενής συνεργασίας τους, έτσι ώστε να ευοδωθούν τα σχέδια για την ανάδειξη των ζητημάτων που αφορούν στη Ραψάνη και την ιστορία, τον πολιτισμό, τον πλούτο της.
Η συνάντηση έκλεισε με τις ολόθερμες ευχές όλων για καλές γιορτές με υγεία και πολλά χαμόγελα! Το επόμενο ραντεβού για την εορταστική περίοδο «κλείστηκε» για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ραψάνη!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass