Εμβολιασμός παιδιών Ρομά

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2023 13:55

Στις 26 Νοεμβρίου 2023 το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου συνδιοργάνωσε με την εταιρεία πρόληψης και προαγωγής υγείας «Υγεία για Όλους» εμβολιασμό παιδιών παράλληλα με παιδιατρικές εξετάσεις στον χώρο του Οικισμού των Ρομά.

Το έργο «Υγεία για Όλους» έχει ως σκοπό την ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, διασυνδεόμενων με τις τοπικές κοινότητες και τις τοπικές δημόσιες υπηρεσίες και δομές, προς όφελος ευάλωτων ομάδων πληθυσμών.
Στον εμβολιασμό συμμετείχαν η πρόεδρος και συντονίστρια του Προγράμματος «Υγεία για όλους» κα Ελένη Σωτηροπούλου και η παιδίατρος του «Μητέρα» κα Ελευθερία Βασιλείου. Επιπλέον, στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι επισκέπτριες του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κα Τζάτσου Μαριάνθη και κα Δέλια Αφεντία, καθώς και η νοσηλεύτρια κα Γούτα Ζωή, η παιδαγωγός κα Μπαλή Ιωάννα και ο διαμεσολαβητής κος Μπαντής Χρυσοβαλάντης από το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά.
Τα εμβόλια που πραγματοποιήθηκαν ήταν Μηνιγγιτιδόκοκκου, Ιλαράς, Ερυθράς, Παρωτίτιδας, Διφθερίτιδας, Τετάνου, Κοκκύτη, Πολιομυελίτιδας και Αιμόφιλος, Ηπατίτιδας Β’ και Ανεμευλογιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass