Νέα πλακόστρωτα σε Καρυά και Λιβάδι

ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΖΗΜΙΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2024 14:01

Στην αποκατάσταση ζημιών σε πλακόστρωτους δρόμους στις Κοινότητες Καρυάς και Λιβαδίου προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας, αλλάζοντας όψη στα πλακόστρωτα στους παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς, που είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές λόγω της έλλειψης συντήρησης και από το πέρασμα του χρόνου.

Η αυτοψία των αρμόδιων υπαλλήλων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου αποτύπωσε όλες τις φθορές στους δρόμους των Κοινοτήτων και η διοίκηση του Δήμου αποφάσισε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, με μία μελέτη την οποία ανέλαβε και είχε και την επίβλεψη των εργασιών ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας «ΑΕΝΟΛ Α.Ε». Το συνολικό κόστος των συντηρήσεων ανήλθε στις 204.000 ευρώ.
Το έργο περιλάμβανε την προμήθεια και τοποθέτηση ακανόνιστης πέτρας, την κατασκευή υπόβασης από σκυρόδεμα, την καθαίρεση του υποστρώματος και των επί αυτού πλακών, καθώς και τον καταβιβασμό ή την ανύψωση φρεατίων, έτσι ώστε και η ασφάλεια των πολιτών.
«O Δήμος μας συνεχίζει την προσπάθεια για μια καλύτερη καθημερινότητα. Με αυτά τα έργα που επεκτείνονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου ενισχύουμε την ασφάλεια και βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Με σειρά παρεμβάσεων που έχουμε δρομολογήσει σε πολλές κοινότητες, αναδεικνύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και επαναφέρουμε τον Δήμο στον τουριστικό χάρτη» τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass