Δράσεις κατά των εξαρτήσεων

*ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ»

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2024 16:21

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» με έδρα τη Λάρισα, προχώρησε στην υλοποίηση δράσεων σε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας.

Μεταξύ άλλων, εβδομαδιαία ήταν και η παρουσία της Μονάδας στην Καρδίτσα με τη λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου στην πλατεία Ν. Πλαστήρα (Παυσίλυπο) και την πραγματοποίηση συναντήσεων συμβουλευτικής υποστήριξης σε εξαρτημένα άτομα και μέλη της οικογένειάς τους.
Στην Καρδίτσα επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Δημόσιας Υγείας, κα Μελίνα Μπαζή με στόχο την ενημέρωσή της για θέματα εξάρτησης αλλά και για το έργο και τον τρόπο λειτουργίας της Κινητής Μονάδας του θεραπευτικού προγράμματος στην πόλη. Το προσωπικό της Μονάδας συναντήθηκε επίσης με τον διευθυντή του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας, κ. Δήμο Ζάρρα και την καθηγήτρια, κα Ελένη Κατσιγιάννη, σχετικά με το πρόγραμμα «Πρόληψη και προαγωγή υγείας» το οποίο θα υλοποιηθεί στο σχολείο με τη συμμετοχή μαθητών.
Οι δράσεις συνεχίστηκαν με την παρουσία του προσωπικού της Κινητής Μονάδας στην Καλαμπάκα, όπου σε συνεργασία με το προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Τρικάλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, λειτούργησαν ενημερωτικό περίπτερο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με τον κ. Χρήστο Καρακίτσιο, διευθυντή του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, με σκοπό την ενημέρωση και τον προγραμματισμό ενημερωτικής δράσης στο Σχολείο, καθώς και με τους κ.κ. Ευάγγελο Βλάχο, Βασίλειο Μαντζάνα και Ιωάννη Γούτλη στο Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων, με σκοπό την ενημέρωση και την ενδεχόμενη συνεργασία σε ενημερωτικές δράσεις στην κοινότητα. Στον Δήμο Τεμπών, έγινε ενημέρωση για την πρόληψη των εξαρτήσεων σε μαθητές της Β’ Τάξης του Γυμνασίου Πυργετού. Ακόμη, το προσωπικό της Μονάδας συναντήθηκε στην Ελασσόνα με τις κ.κ. Ελένη Κουκούλη και Κυριακή Ανδρεάδου, κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο αντίστοιχα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας, καθώς και με τις κ.κ. Αφροδίτη Λέτσιου και Σουλτάνα Γκρούμτσια, κοινωνική λειτουργό και κοινωνιολόγο αντίστοιχα του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ελασσόνας, με σκοπό τη συνεργασία και τον σχεδιασμό παρεμβάσεων στην περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass