Να ολοκληρωθεί άμεσα ο κόμβος Πυργετού

Ζήτησαν από τον Ν. Ταχιάο αυτοδιοικητικοί των Τεμπών και της Αγιάς

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2024 13:00

Τον κόμβο του Πυργετού επισκέφτηκε χθες ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Ταχιάος, λίγο πριν τη συνάντηση εργασίας που είχε με τον δήμαρχο Τεμπών, Γεώργιο Μανώλη, με τον οποίο συζήτησε ζητήματα αποκατάστασης των ζημιών στην περιοχή από τον «Daniel».

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν, επίσης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Ολύμπιος, ο σύμβουλος της Τ.Κ. Ομολίου Ν. Κατσιάβας και ο υπεύθυνος αγροτικού του Β.Δ. τομέα Δήμου Αγιάς, της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας, Αντώνιος Πρεμέτης.
Συζητήθηκε η επιτακτική ανάγκη πλέον της εξόδου του κόμβου Πυργετού προς τα παράλια του Νομού Λάρισας, στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.
Μάλιστα, ο Υφυπουργός, κινούμενος από Θεσσαλονίκη επί του αυτοκινητόδρομου, στο ύψος του Ευαγγελισμού εξήλθε της Εθνικής Οδού και επέστρεψε προς τα πίσω, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος την ταλαιπωρία που υφίστανται οι οδηγοί που έρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα προς τα παράλια του νομού. «Είναι ένα έργο -όπως εξήγησαν οι προαναφερόμενοι- χωρίς ιδιαίτερο κόστος, αφού οι δύο δρόμοι κινούνται παράλληλα και η απόσταση που τους χωρίζει είναι επίπεδη και μόλις δέκα μέτρων. Η δε γύρω από αυτή περιοχή είναι απαλλοτριωμένη από το Ελληνικό Δημόσιο» σημείωσαν.
Όσον αφορά το αίτημα των κατοίκων της Δ.Ε. Ευρυμενών του Δήμου Αγιάς και της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου Δήμου Τεμπών για την κατασκευή της γέφυρας Παλαιοπύργου, που επλήγη από τον «Daniel», ο κ. Ταχιάος ανακοίνωσε πως βαίνει προς ολοκλήρωση η μελέτη για να ξεκινήσει η κατασκευή της.
Επίσης, οι τοπικοί φορείς έθεσαν επί τάπητος την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των ζημιών σε όλες τις υποδομές, ιδιαίτερα πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass