Η Λάρισα αποχαιρετά τον Γ. Λαδόπουλο

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2024 10:55

Σήμερα το μεσημέρι στη 1, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ομορφοχώρι Λάρισας, θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία του αγρότη, πρώην αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και προέδρου του ΤΟΕΒ Πηνειού Γιώργου Λαδόπουλου, ο οποίος έφυγε στα 62 έτη, νικημένος από τον καρκίνο. Συγγενείς και φίλοι θα συμπαρασταθούν στην οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα στη μητέρα του Κυριακή και στις δύο του κόρες Κυριακή και Μόρφη.


Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος όχι μόνο τον αγροτικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν, συνεργάστηκαν και αγωνίστηκαν μαζί του από διάφορες θέσεις τις οποίες υπηρέτησε.
Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
Αποχαιρετώντας τον στενό του συνεργάτη και προσωπικό φίλο ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρει: Όσο και αν είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς τον θάνατο, τελικά πάντα σε πιάνει απροετοίμαστο. Χθες το βράδυ έπεσε σαν κεραυνός σε φίλους, συναδέλφους και σε όλους όσους σε γνώρισαν η είδηση της απώλειάς σου. Φίλε Γιώργο είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο. Γιατί φεύγεις νέος έχοντας δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θα μου λείψεις πολύ φίλε. Σε όλους όσους σε γνώρισαν θα λείψεις. Για την αγάπη, το γέλιο, το πάθος στη ζωή και στους αγώνες. Θα μας λείψει το γνήσιο που αντιπροσώπευες. Ήσουν πάντα παρών, πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, με ψυχή και ανθρωπιά. Συμμερίζομαι, Συμπάσχω, Προσφέρω ήταν οι αξίες σου. Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα φίλε. Για τη διαδρομή σου, για τη στάση ζωής σου, για την αυθεντικότητα της προσωπικότητάς σου.
Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ
«Αποχαιρετώ με θλίψη έναν αγωνιστή της ζωής, έναν άοκνο υπηρέτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έναν μαχητή του αγροτικού κόσμου, έναν στρατιώτη της παράταξής μας, έναν καλό φίλο. Αποχαιρετώ τον Γιώργο Λαδόπουλο, με σεβασμό και ευγνωμοσύνη για όλα όσα με ανιδιοτέλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσέφερε, στον νομό μας και τη Θεσσαλία μας». Με αυτά τα λόγια ο Χρήστος Κέλλας, “αποχαιρετά” τον πρ. αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Γιώργο Λαδόπουλο, συνεχίζοντας, σε προσωπικό τόνο: «Από την πρώτη στιγμή της μάχης σου με την ασθένεια, είχα πλήρη επίγνωση, και ως ιατρός, για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μιλούσαμε συχνά και έτσι όπως σε άκουγα, έτρεφα την ελπίδα, ότι θα καταφέρεις να “ξεγελάσεις” την ασθένεια, γιατί πάντα στη ζωή σου, ήξερες να βγαίνεις νικητής. Και έτσι θα σε θυμόμαστε…».
Ο Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, από την Κύπρο, όπου με την ιδιότητα του επικεφαλής Γ.Γ. της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη έναν καλό φίλο, μαχητικό αγωνιστή των αγροτικών δικαίων του κάμπου, αεικίνητο εκπρόσωπο της αυτοδιοίκησης στον δήμο Κιλελέρ και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Έναν άνθρωπο με καλή ψυχή, έξω καρδιά, που υπηρέτησε με πάθος με ό,τι καταπιάστηκε στα κοινά. Μιλήσαμε τελευταία, όταν ήταν πια καταβεβλημένος από την ασθένεια που τον επισκέφθηκε. Δεν έχανε την αισιοδοξία του, με ξεγέλασε ότι θα τα κατάφερνε, όπως ξεπέρασε και τη δοκιμασία με την καρδιά του. Δεν τα κατάφερε... Τι να πει κανείς στην διπλά χαροκαμένη μάνα του; Τι λόγους παρηγοριάς να βρεις για μάνα που χάνει δυο γιους… Ο Θεός να της δίνει δύναμη και κουράγιο, όπως και στις δυο κόρες του για τις οποίες δικαίως τόσο καμάρωνε! Καλό ταξίδι Γιώργο…».
Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ
Σε συλλυπητήριο μήνυμα η κ. Ρένα Καραλαριώτου, πρώην αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, για την απώλεια του Γιώργου Λαδόπουλου αναφέρει: «Ο Γιώργος Λαδόπουλος, ο αγαπημένος φίλος, ο συναγωνιστής επί σειρά ετών στην αυτοδιοίκηση δεν είναι πια κοντά μας. Η απώλειά σου Γιώργο συγκλονίζει. Με βαθιά οδύνη αποχαιρετώ τον φίλο Γιώργο, έναν άνθρωπο της δράσης, της προσφοράς που εργάστηκε άοκνα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τα προβλήματα του τόπου μας. Όλοι εμείς που τον ζήσαμε και τον γνωρίσαμε από κοντά θα τον θυμόμαστε πάντα. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τη φιλία μας, τη στήριξή σου, τη συνεργασία μας. Η απουσία σου θα είναι ηχηρή...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass