ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ολοκληρώθηκαν ασφαλτοστρώσεις στο Βαρόσι

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2024 13:51

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στον Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά από πολλά χρόνια μέσα στον αστικό κλοιό της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς «Κωνσταντινουπόλεως» (από τη συμβολή της με την οδό «Μητρ. Σεβαστιανού» έως τη συμβολή της με την οδό «Μελούνας»), «Δωδώνης», «Πραξιτέλους», «Λεωνίδα», «Μαλλοίας», «Δελφών» από τη συμβολή της με την οδό «Μαλλοίας» έως τη συμβολή της με την οδό «Λεωνίδα». 

Σε δήλωσή του αναφορικά με την ολοκλήρωση των εργασιών ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, καθώς με τις μελέτες που συντάσσει, μας βοηθάει να διασφαλίσουμε καλύτερες υπηρεσίες για τους δημότες μας. Η επέκταση δόμησης της πόλης της Ελασσόνας τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει πάρα πολλές οδούς μέσα στον αστικό κλοιό της πόλης, χωρίς ασφαλτόστρωση και καθημερινά ταλαιπωρείται μεγάλος αριθμός πολιτών με τη διέλευση των οχημάτων τους από αυτούς. Οι συγκεκριμένες ασφαλτοστρώσεις έρχονται να συμπληρώσουν ένα μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων που υλοποιείται σε όλο τον Δήμο μας. Έχουν ολοκληρωθεί το τελευταίο διάστημα ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμών σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας, και με το πέρας των εργασιών της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, καθώς και τον συνδέσεων φυσικού αερίου στην πόλη της Ελασσόνας, θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με συντηρήσεις ασφαλτοστρώσεων εντός πόλης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass