Ενισχύεται ο στόλος της ΔΕΥΑΛ

*Με δύο αποφρακτικά και δέκα αγροτικά και επιβατικά οχήματα * «Προτεραιότητά μας, η εξομάλυνση της λειτουργίας υποδομών και δικτύων, μετά τις ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες» δήλωσε στην «Ε» ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, Κώστας Αργυρόπουλος

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2024 16:45
Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ  Κώστας Αργυρόπουλος Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ Κώστας Αργυρόπουλος

Ενισχύεται ο στόλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), με δύο φορτηγά αποφρακτικά οχήματα κόστους 1.100.000 ευρώ και πέντε επιβατικά –αγροτικά οχήματα, συνολικού κόστους 140.000 ευρώ, στο πλαίσιο του προγραμματισμού ανανέωσής του, για την κάλυψη των αναγκών της Επιχείρησης.

Αφορά προμήθεια από διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ αυτό το διάστημα προχωρά και νέος διαγωνισμός από τη ΔΕΥΑΛ, για άλλα πέντε συνολικά οχήματα, προϋπολογισμού 225.000 ευρώ.
Τόσο για την ανανέωση του στόλου της ΔΕΥΑΛ, όσο και για τις προτεραιότητες που θέτει, αυτό το χρονικό διάστημα, μιλά στην «Ε» ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΛ Κώστας Αργυρόπουλος, τονίζοντας πως «ύψιστη προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η ΔΕΥΑΛ στις υποδομές της, κατά τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023, καθώς και η ομαλή λειτουργίας τους».
Ο κ. Αργυρόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και η καταγραφή των άμεσων παρεμβάσεων και των έργων που πρέπει να γίνουν, σε δίκτυα και υποδομές (π.χ. βιολογικός, θυροφράγματα κ.α.), πολλά εκ των οποίων προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, σε άριστη συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Παράλληλα προχωρούν όλα τα προγραμματισμένα έργα της ΔΕΥΑΛ στην πόλη και όχι μόνο…».
Συγκεκριμένα για τον στόλο της ΔΕΥΑΛ, ανάφερε: «Πριν λίγες μέρες παραλάβαμε δύο αποφρακτικά οχήματα. Ή προμήθειά τους ήταν απαραίτητη, καθώς αυτά που διέθετε ήταν από το 1998.
Επίσης προσεχώς θα παραλάβουμε τρία αγροτικά και δύο επιβατικά οχήματα. Αυτή την περίοδο δρομολογήθηκε και νέος διαγωνισμός για την προμήθεια οχημάτων διαφόρων τύπων και συγκεκριμένα τριών τύπου «βαν» κλειστού τύπου ενός αγροτικού και ενός επιβατικού. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών στο σύστημα, ορίζεται η 25/04/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.
Η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΛ».
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass