Τέλος οι ταφές Κυριακές και αργίες

ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2024 13:31

Από αύριο Κυριακή 21 Απριλίου και κάθε Κυριακή, καθώς και επίσημη αργία -και μέχρι νεωτέρας- δεν θα πραγματοποιούνται ταφές (ενταφιασμοί) από το Νέο και το Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λαρισαίων. Κατά συνέπεια, δεν θα εκδίδονται και οι αντίστοιχες άδειες ταφής. Να σημειωθεί ότι το Νέο και το Παλαιό Κοιμητήριο θα λειτουργούν κανονικά για τις επισκέψεις των συγγενών, καθώς και για την τέλεση μνημοσύνων (κ.λπ.).

Σε ερώτηση της «Ε» προς τη Δημοτική Αρχή για την απόφαση αυτή, απάντησαν πως σχετίζεται με τον προγραμματισμό και την οργάνωση της λειτουργίας των κοιμητηρίων και των εργαζομένων και είναι άγνωστο αν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα ή προσωρινό.
Έγινε γνωστό επίσης πως δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση για τους πολίτες, όσον αφορά τη διατήρηση των νεκρών σε ψυγεία. Κάτι τέτοιο μάλιστα (η μη λειτουργία δηλαδή Κυριακές και αργίες), υπογραμμίζεται εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, συμβαίνει στους περισσότερους Δήμους της χώρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass