ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ακροάσεις ηθοποιών - χορευτών

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2018 16:43

Το «Θεσσαλικό Θέατρο» θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς της Θεσσαλίας εν γένει, ώστε να γνωριστούν με τους σκηνοθέτες που θα δραστηριοποιηθούν στο «Θεσσαλικό Θέατρο» τους επόμενους μήνες.


Η ακρόαση θα έχει χαρακτήρα εργαστηρίου που θα διεξαχθεί στο Θέατρο του Μύλου την Πέμπτη 22 Μαρτίου: (Πρωί): 11 π.μ. - 2 μ.μ. και (το απόγευμα) 3 μ.μ. - 6 μ.μ. και την Παρασκευή: 23 Μαρτίου (Πρωί): 11 π.μ. - 2 μ.μ.. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο thessalikotheatro1983@gmail.com.
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ
Το Θέατρο των Οδοιπόρων-Σκηνή Παραστατικών Τεχνών Λάρισας οργανώνει ακρόαση για τρεις παραγωγές.
- Για παράσταση που σχεδιάζεται να παρουσιαστεί στο τέλος της άνοιξης στην πόλη μας σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαδόπουλου και χορογραφίες Ζωής Τζιότζιου αναζητείται χορεύτρια σκηνικής ηλικίας 30-35 ετών με απαραίτητες τις γνώσεις κλασικού μπαλέτου.
- Για την καλοκαιρινή περιοδεία με την «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαδόπουλου αναζητείται για τον ρόλο του νέου, χορευτής σκηνικής ηλικίας 20-25 με γνώσεις τάνγκο και σύγχρονου χορού. Καλούνται οι χορεύτριες και χορευτές που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, να στείλουν έως το Σάββατο 31 Μαρτίου βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία στο tz7odoiporoi.g@gmail.com Όσοι επιλεγούν βάσει του βιογραφικού τους θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τη μέρα και ώρα της ακρόασης.
Οι συμμετέχοντες στην παράσταση θα υπογράψουν συμβόλαιο για αποδοχές επί του ποσοστού τους ανά παράσταση και για την ασφαλιστική τους κάλυψη.
- Ακόμα για την καλλιτεχνική ολοκλήρωση της performance-work in progress, με συγκεκριμένες κοινωνικές και πολιτικές αφορμές και στοχεύσεις: «Παλαιστίνη-Συρία: Αγώνας για μία Ανάσα Ελευθερίας», σε κείμενα Παλαιστινίων και Σύρων ποιητών και σκηνοθεσία Γιώργου Παπαδόπουλου, που παρουσιάστηκε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων το καλοκαίρι του 15’ στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ και το καλοκαίρι του 16’ στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Κατσίγρα, αναζητούνται ερασιτέχνες ηθοποιοί, γυναίκες και άντρες, σκηνικής ηλικίας 18-60 και ερασιτέχνες χορευτές, γυναίκες και άντρες, σκηνικής ηλικίας 18-50 για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρώσουν τον κύκλο του συγκεκριμένου εγχειρήματος της ομάδας, στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2019 και τον Φεβρουάριο του 2019 στην Λάρισα. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν έως το Σάββατο 31 Μαρτίου, βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία στο tz7odoiporoi.g@gmail.com
Όσοι επιλεγούν βάσει του βιογραφικού τους θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τη μέρα και ώρα της συνάντησης με τον σκηνοθέτη και τους έως τώρα βασικούς συντελεστές της παράστασης προς συζήτηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass