Η μουσική σύμπραξη του καλοκαιριού…

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2018 17:15

Ο νέος δίσκος "Με στόμα που γελά" του Θανάση Παπακωνσταντίνου με ερμηνευτή τον Σωκράτη Μάλαμα, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.

Ετσι, ο Θανάσης και ο Σωκράτης θα βρεθούν μεθαύριο Παρασκευή 29 Ιουνίου, στο πάρκο Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα Λάρισας!

Ο Θανάσης έχει να εμφανιστεί στη σκηνή κοντά στα δύο χρόνια, τον δε Σωκράτη, όσο και να τον ακούς, δεν χορταίνεις το απαράμιλλο χαλκιδικιώτικο ντουέντε. Η προσμονή είναι μεγάλη. Τραγούδια από περασμένους δίσκους τους αλλά και από τον νέο δίσκο που τιτλοφορείται «Με στόμα που γελά», όπως «Ανδρομέδα», «Πεχλιβάνης», «Διόδια», «Τειρεσίας», «Κάτω από το μαξιλάρι», «Είχα τον κήπο της Εδέμ», «Αγρυπνία», «Ηλιόπετρα», «Αερικό», φυσικά «Στην Κοιλάδα των Τεμπών» και πολλά ακόμη θα ξεσηκώσουν όσους βρεθούν στο πάρκο Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα, όπως δηλαδή έχουν συνηθίσει να κάνουν κάθε φορά που εμφανίζονται είτε κατά μόνας είτε όταν συμπράττουν ο Θανάσης με τον Σωκράτη.

Μαζί τους θα είναι και οι: Ιουλία Καραπατάκη τραγούδι, Γιάννης Αντωνιάδης κλαρίνο, Αποστόλης Γιάγκος πλήκτρα, Δημήτρης Λάππας κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι, Νίκος Μαγνήσαλης τύμπανα, Κώστας Παντέλης ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου μπάσο, Φώτης Σιώτας βιολί, βιόλα, τραγούδι, Κυριάκος Ταπάκης λαούτο, μπουζούκι. Τίτος Καργιωτάκης – Μάκης Πελοπίδας ηχοληψία, Χρήστος Λαζαρίδης σχεδιασμός φώτων, Δημήτρης Κατέβας – Αλέξανδρος Κτιστάκης τεχνικοί σκηνής.

Θα υπάρξει αναχώρηση λεωφορείων από τα ΚΤΕΛ Λάρισας προς το σημείο της συναυλίας, καθώς και επιστροφή μετά το πέρας της συναυλίας. Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στα 4 ευρώ ανά άτομο.

Εισιτήριο για τη μεταφορά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται απευθείας από το γκισέ των ΚΤΕΛ (Ολύμπου και Γεωργιάδου).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30 μ.μ. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Προπώληση 13 ευρώ, ταμείο 15 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (σε όλη την Ελλάδα), My Market (σε όλη την Ελλάδα), Media Markt (Pantheon Plaza, τηλ. 241 180 6800), Snuff Τobacco store (Φιλελλήνων 53Α, Φρούριο), «Kαλτσάς» βιβλιοχαρτοπωλείο (Παπαναστασίου 57, τηλ. 2410532555), Κατάστημα Γερμανός (Μανδηλαρά και Βελλή, πλατεία Νομαρχίας), Square All Day Bar, Αμπελώνας), Βιβλιοπωλείο «Αμανάτης» (Πλαταμώνας), Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass