«Μαδρέν» και «99 γωνίες ενός πιθανού εαυτού»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 15:08

Η ομάδα ΟΩ-omicronomega παρουσιάζει τη 2η εκδοχή του «Μαδρέν» στο Θέατρο του Μύλου, σήμερα Τετάρτη στις 8 μ.μ., στο πλαίσιο του 5ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, με καλλιτεχνικό συντονισμό του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου.

H μηχανή μαδρέν παράγει χαρτοκυλίνδρους με την επικάλυψη πολλών λεπτών χαρτιών πάνω σε ένα μεταλλικό σωλήνα. Η διαδικασία δημιουργίας δεν σταματά ποτέ.

Η παράσταση ερευνεί την έννοια της αλλαγής σε όλους τους άξονες. Επί σκηνής βρίσκονται τρεις περφόρμερ που χρησιμοποιούν τα μαδρέν ως το δομικό υλικό με το οποίο κατασκευάζουν ένα μεταβαλλόμενο τοπίο.

Ό,τι δημιουργείται καταστρέφεται και το αναπάντεχο είναι ο μόνος τρόπος για την αλλαγή.

«99 ΓΩΝΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ»

Το σόλο «99 γωνίες ενός πιθανού εαυτού» με την Αθανασία Κανελλοπούλου, παρουσιάζεται σήμερα Τετάρτη στις 9 μ.μ. στο Θέατρο του Μύλου. 99 μεταμορφώσεις, 99 στιγμές της αναπνοής, της κίνησης, του μυστηρίου που υφαίνει τη λεπτή κλωστή της ανθρώπινης ύπαρξης. Μια διαδρομή στις νεφελώδεις, σκιερές και κρυμμένες πτυχές ενός πιθανού εαυτού. Σε συνδιοργάνωση με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 2018 και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Σύλληψη, χορογραφία, ερμηνεία: Αθανασία Κανελλοπούλου.

Μουσική Σύνθεση, ερμηνεία: Νίκος Παλαιολόγος (έγχορδα), Γιώργος Κλάδης (κρουστά).

Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας, Κρατήσεις θέσεων 2410 - 614449 καθημερινά από 10:00 - 14:00, Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Μύλος του Παππά.

*Χθες το βράδυ στο Θέατρο του Μύλου παρουσιάστηκε η νέα δημιουργία του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου «Σ’ ένα πηγάδι». Η παράσταση «Σ’ ένα πηγάδι» είναι μια πρωτότυπη δημιουργία της ομάδας των εργαστηρίων του ΣΜουΘ, με κείμενα και στίχους που προέκυψαν από τη διαδικασία του αυτοσχεδιασμού και τις αναζητήσεις που η ίδια η ομάδα έθεσε. Η παράσταση θα ανέβει και μεθαύριο Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass