ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ Γ.Ν.Λ.

Ατομικές συμβάσεις για φύλαξη και σίτιση

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2017 22:35

Τρία μόλις άτομα, υπάλληλοι του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καλύπτουν εδώ και λίγες μέρες τις ανάγκες φύλαξης του νοσοκομείου, καθώς έχει εκπνεύσει η σύμβαση με την εταιρία και δεν έχει υπάρξει προσφορά για την ανανέωσή της.

Το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα, οι τρεις φύλακες να καλύπτουν μόνο και συνεχώς τις αντίστοιχες βάρδιες, μέσα στο 24ωρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αφενός για την ασφάλεια του ΓΝΛ, με τις πρόσφατες κλοπές υλικών από άλλα νοσοκομεία της περιοχής να βρίσκονται στην επικαιρότητα και αφετέρου για τις βιολογικές αντοχές των υπαλλήλων.

Σύμφωνα πάντως με τον διοικητή των νοσοκομείων της Λάρισας, Παναγιώτη Νάνο, στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την κάλυψη των αναγκών φύλαξης αλλά και σίτισης του ΓΝΛ, με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Σε εκκρεμότητα εξακολουθεί να παραμένει το ζήτημα των ατομικών συμβάσεων στον τομέα της καθαριότητας και στα δύο νοσοκομεία, όπως και σε πολλά άλλα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα, λόγω της καθυστέρησης του Συμβουλίου της Επικρατείας να αποφασίσει επί των προσφυγών στις οποίες έχουν καταφύγει εταιρίες καθαριότητας.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΓΝΛ

Εν τω μεταξύ, αλλαγές υπήρξαν τις τελευταίες μέρες στη διοικητική πυραμίδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Έτσι, τη θέση του κ. Χάρη Αποστολίδη στην Υποδιεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας, ανέλαβε ο κ. Θωμάς Μπέλτσιος. Οπως είναι γνωστό, ο κ. Αποστολίδης ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή διοικητή στο «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Παράλληλα, τη θέση του διευθυντή Διοικητικού Προσωπικού ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Ντόκος – ο οποίος διετέλεσε αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου – με τον μέχρι πρότινος διευθυντή, κ. Βασίλη Σταμουλόπουλο, να αναλαμβάνει τη θέση του υποδιευθυντή.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass