ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προσλήψεις γιατρών στις ΜΕΘ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 15:42

Νέες προσλήψεις με μόνιμο ιατρικό προσωπικό για τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων της Λάρισας, αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα για τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εγκρίθηκαν 3 θέσεις, (1 Επιμελητή Α και 2 Επιμελητή Β) και 1 θέση Επιμελητή Β για τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η προκήρυξη των παραπάνω θέσεων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, και αφορά ιατρούς με ειδικότητα Παθολογίας, ή Καρδιολογίας, ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας ή Χειρουργικής, ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας.

«Εκ μέρους της διοίκησης θα καταβληθούν προσπάθειες να γίνουν οι κρίσεις το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να ενισχυθούν με ιατρικό προσωπικό οι ΜΕΘ των Νοσοκομείων της Λάρισας», αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης των δύο νοσοκομείων και συμπληρώνει ότι «Να σημειωθεί ότι από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι σήμερα, οι θέσεις μονίμων ειδικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων που προκηρύχθηκαν για τα Νοσοκομεία της Λάρισας ανέρχονται στις τριάντα τέσσερις, οι 22 για το Πανεπιστημιακό και 12 για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass