Τα ρομπότ στην αρθροπλαστική γόνατος

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ROLAND BECKER ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2023 11:04

Μια επιστημονική ημερίδα με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στη χειρουργική του γόνατος, αλλά και τον ρόλο των ρομπότ στην αρθροπλαστική γόνατος, έγινε χθες το απόγευμα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη, που μάλιστα γέμισε από κόσμο. Η Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φιλοξένησε τον καθηγητή Roland Becker, MD, PhD, πρόεδρο της ESSKA (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy) 2022-2024, ο οποίος μίλησε για πολλά ζητήματα γύρω από το κεντρικό θέμα.

O καθηγητής Becker, όπως αναφέρθηκε από τους διοργανωτές, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και ευρέως γνωστός για τις μελέτες του και τη συνεισφορά του στο αντικείμενο της χειρουργικής του γόνατος, των μεταμοσχεύσεων μηνίσκων, χόνδρου και των αθλητικών κακώσεων. Επίσης, είναι επίτιμο μέλος των σημαντικότερων εταιρειών αρθροσκοπικής χειρουργικής γόνατος στην Ευρώπη και παγκοσμίως.
Οι διαλέξεις του Καθηγητή είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των αθλούμενων και όχι μόνο. Οι διαλέξεις της εσπερίδας έγιναν στα αγγλικά από τον επισκέπτη Καθηγητή και στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες από τα στελέχη της Κλινικής.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τοποθετήθηκαν εκτός του κ. Becker και οι κ. Μιχάλης Χαντές, Θεόφιλος Καραχάλιος, Αντώνιος Κούταλος, Κωνσταντίνος Μαλίζος, Σωκράτης Βαρυτιμίδης και Γιώργος Κομνός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass