Ολοκληρώθηκε το 5ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - ΚΑΡΠΑ

ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2023 11:15

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η διεξαγωγή του 5ου Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών - ΚΑΡΠΑ που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα «Η ΑΡΩΓΗ», σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

Οι Σύλλογοι έδωσαν τη δυνατότητα σε 52 κατοίκους του Αμπελώνα και όχι μόνο να εκπαιδευτούν σε θεματικές ενότητες για Πρώτες Βοήθειες (Αιμορραγίες - Εγκαύματα - Λιποθυμίες - Πνιγμό) και Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), με χρήση Απινιδωτή. Όλοι οι συμμετέχοντες/-ουσες έκαναν πρακτική στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση καρδιοαναπνευστικών περιστατικών, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλη την εκπαιδευτική διαδικασία (θεωρητική και πρακτική) από τους έμπειρους και με ιδιαίτερη μεταδοτικότητα διασώστες - εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ και αποκόμισαν πολύ σημαντικά πράγματα, που σίγουρα θα τους είναι χρήσιμα. Επίσης, έγινε επίδειξη των απινιδωτών που είναι τοποθετημένοι στο Master café και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμπελώνα, για να έχουν όλοι μία εικόνα της λειτουργίας τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass