ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Απεργούν οι γιατροί του ΕΣΥ

* Συμμετέχουν στην απεργία και οι ιδιώτες γιατροί της Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2013 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:51
 Απεργούν σήμερα οι γιατροί του ΕΣΥ, με απόφαση της ΟΕΝΓΕ, καθώς και οι ιδιώτες γιατροί της Λάρισας, σύμφωνα με απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των γιατρών του ΕΣΥ, επισημαίνει ότι συμμετέχει στην πανελλαδική-πανεργατική σημερινή απεργία και στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλες τις πόλεις της χώρας, υποστηρίζοντας ότι: «Το κλείσιμο της ΕΡΤ και μάλιστα με απλή υπουργική απόφαση- συνιστά ακραία αντιδημοκρατική εκτροπή. Δεν είναι μόνον η εκποίηση δημόσιων αγαθών που μας εξοργίζει.
Είναι και ο ολισθηρός δρόμος που ανοίγει, ώστε με την ίδια διαδικασία να κλείσουν δεκάδες Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και δομές του ΕΟΠΥΥ».
ΙΑΤΡΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΛΑΡΙΣΑΣ
Όπως ανακοίνωσε και ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, θα συμμετέχει στη σημερινή απεργία και τα έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας. Αναλυτικότερα αναφέρει: «Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας στηρίζει την 24ωρη απεργία της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2013 των γιατρών του ΕΣΥ, καθώς και των γιατρών των σταθερών δομών του ΕΟΠΥΥ (πρ. ΙΚΑ), που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και συμμετέχουν με αντίστοιχες αποφάσεις τους η ΟΕΝΓΕ και η ΠΟ-ΣΕΥΠΙΚΑ, με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Θεωρούμε πως το άμεσο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με μια επαίσχυντη μάλιστα ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου λοιδορούνται και διασύρονται συλλήβδην δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, αποτελεί ακραία αντιδημοκρατική εκτροπή, που στρώνει το χαλί ώστε με την ίδια διαδικασία να κλείσουν δεκάδες Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και δομές του ΕΟΠΥΥ.
Πιστεύουμε ακράδαντα πως, αυτοί που εμφανίζονται σήμερα υποκριτικά ως φορείς «εξυγίανσης» των δημόσιων οικονομικών, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που λειτουργώντας μέσα σ’ ένα σαθρό σύστημα διαπλοκής και αδιαφάνειας, οργίασαν ρουσφετολογικά όλα τα προηγούμενα χρόνια στη δημόσια τηλεόραση και τώρα καταγγέλλουν τους εργαζόμενους ως διεφθαρμένους και τεμπέληδες.
Η συμμετοχή του ιατρικού κόσμου στις αυριανές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για τον «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ, δεν συνιστά απλά έκφραση αλληλεγγύης. Αφορά κύρια στις δημοκρατικές εξελίξεις στη χώρα μας.
Τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά κατά την ημέρα της απεργίας, θα αντιμετωπίζονται από το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass