ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ

Οι εξελίξεις στη Νοσηλευτική Ογκολογία

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2017 15:04
Η προϊσταμένη  της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  του ΠΠΓΝΛ  Ντίνα Ζησοπούλου Η προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΠΠΓΝΛ Ντίνα Ζησοπούλου

Με στόχο τη σφαιρική παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στη Νοσηλευτική Ογκολογία, ξεκίνησε χθες τις εργασίες του το 5ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Βιόπολις, στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Συμπόσιο διοργανώνουν ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος, ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας και το γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές μέσα από την επιστημονική αυτή συνάντηση προσδοκούν την ευαισθητοποίηση, επαγρύπνηση και ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα που προάγουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ογκολογικούς ασθενείς τόσο στα νοσηλευτικά ιδρύματα όσο και σε υγειονομικές δομές κατ’ οίκον φροντίδας. Παράλληλα, στο πλαίσιο των εργασιών θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις καθώς και κλινικά φροντιστήρια σε θέματα της καθημερινής κλινικής πρακτικής που θα βελτιώσουν την ποιότητα της παρεχόμενης φροντίδας και θα αυξήσουν την αποδοτικότητα και παραγωγικότητα των εργαζομένων. «Οι σύγχρονες υγειονομικές ανάγκες απαιτούν ένα σύστημα υγείας που θα εξασφαλίζει τη βελτίωση του επιπέδου των επιστημονικών γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του δημιουργώντας κοινή εργασιακή κουλτούρα και δίνοντας έμφαση στους χρήστες των υπηρεσιών υγείας», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες στο Συμπόσιο προέρχονται από δημόσια πολιτικά, στρατιωτικά και ιδιωτικά νοσοκομεία καθώς και από υγειονομικές δομές τόσο της Θεσσαλίας όσο και όλης της Ελλάδας.
Κατά την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλιος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θάνος Αδαμόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Μπέμπης, ο διοικητής των Νοσοκομείων Παναγιώτης Νάνος κ.ά. Το Συμπόσιο υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1