Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΛΟΥ –αναφέρει σχετική ανακοίνωσή της- παρακολουθούμε το ζήτημα του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε κάνει πολλές παρεμβάσεις και στη Βουλή και στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου η πόλη μας να αποκτήσει ένα σύγχρονο κτίριο, στο οποίο οι εργαζόμενοι να προσφέρουν υπηρεσίες σε ανθρώπινες συνθήκες, στηρίζοντας τις διεκδικήσεις των δικαστικών.

ΒΟΛΟΣ
Με βαθειά θλίψη και ειλικρινή ευγνωμοσύνη η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος -αναφέρει σχετική ανακοίνωσή της - πληροφορήθηκε την εκδημία του Μεγάλου Ευεργέτου της Μαγνησίας και της Τοπικής μας Εκκλησίας Χαράλαμπου Τσιμά, εκλεκτού τέκνου της πόλης μας και λαμπρού εκπροσώπου της πατρίδας μας στο εξωτερικό, όπου επί σειρά δεκαετιών δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικώς, με απαράμιλλη εντιμότητα και εξαιρετική επιτυχία.

ΒΟΛΟΣ
Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 11-1-2021, εκπρόσωποι των Αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων που βρίσκονται σε μονάδες της Μαγνησίας, οι κ.κ. Cannon και Brandon Marsh, στρατιωτικός υπεύθυνος της μονάδας όπου διαμένουν οι Αμερικανοί στρατιωτικοί και site leader αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Λεβέντη.

ΒΟΛΟΣ
Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε., στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, αλλά και του Προγράμματος Παρακολούθησης Περιβάλλοντος που ορίζει η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για τη λειτουργία του Λιμένα Βόλου, έχει εγκαταστήσει από το 2014, στον Εμπορικό Λιμένα, σύστημα παρακολούθησης και μέτρησης των ατμοσφαιρικών ρύπων.

ΒΟΛΟΣ
Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ με θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Δημήτρη Καπουρνιώτη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών τη Δευτέρα 4 Γενάρη 2021, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

ΒΟΛΟΣ
Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι Αρχές στη Μαγνησία, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό μίας 16χρονης.

ΒΟΛΟΣ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με ομόφωνη απόφαση, ενέκρινε τις αποφάσεις των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου, αναφορικά με τα Κυλικεία Δημοσίων Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΒΟΛΟΣ
Τα ιδρύματα της πόλης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδίνη προχθες και χθες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοϊού.

ΒΟΛΟΣ
Δύο οθόνες απεικόνισης μετρήσεων και στοιχείων των φωτοβολταϊκών συστημάτων που έχουν τοποθετηθεί στα δώματα των καταστημάτων στη νέα ιχθυαγορά, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου.

ΒΟΛΟΣ
Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο η αυτοκτονία του επιχειρηματία Γιώργου Καλέργη. Ο 62χρονος απαγχονίστηκε μέσα στο κατάστημά του.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1