Μνημόνιο συνεργασίας με ρώσικο κολοσσό

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ «ANIMUS» ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2019 15:24

Μνημόνιο συνεργασίας και αμοιβαίας σύμπραξης μεταξύ του Ομίλου «ANIMUS» και του ρώσικου κολοσσού «YSAR+» στους τομείς του ιατρικού τουρισμού και της παροχής αντίστοιχου ιατρικού εξοπλισμού, υπογράφηκε χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λάρισα.

Με τη συμφωνία ανοίγουν νέες προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, με αμοιβαίο όφελος τόσο για την Ελλάδα και δη τη Θεσσαλία, όσο και για τη Ρωσία.

Η συμφωνία, το περιεχόμενο της οποίας ενεργοποιείται άμεσα, υπογράφηκε μεταξύ του προέδρου της «ANIMUS A.E.» κ. Αχιλλέα Νταβέλη και του διευθυντή της ρώσικης εταιρείας «YSAR+» κ. Andrey Robski παρουσία του πρώτου γραμματέα της Πρεσβείας της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ. Vladimir Golubkov. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Νταβέλη και των συνεργατών του τον προηγούμενο Μάιο στη Μόσχα προκειμένου να συζητηθούν οι δυνατότητες προώθησης μιας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Συνεργασία την οποία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στηρίζει η ρώσικη πλευρά, όπως αποδεικνύεται και από την παρουσία του γραμματέα της ρώσικης πρεσβείας στην Ελλάδα στη χθεσινή συνάντηση, ενώ για τη συμφωνία είναι ενήμερη η ελληνική κυβέρνηση.

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
PROCREDIT BANK
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1