Συναυλίες

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 19:45
• Η Μαρέβα με την οικογένεια της ΝΔ στη Λάρισα. Όλοι ήθελαν να βρεθούν κοντά στη σύζυγο Μητσοτάκη. Εντάξει με τον Κ. Αγοραστό κάθισαν δίπλα-δίπλα, οι υποψήφιοι των διαφόρων εκλογών είχαν όλοι κάτι να πουν μαζί της: ο Κ. Τζανακούλης, η Ρ. Καραλαριώτου, η Ελένη Αξιόγλου, ο Γ. Μανώλης, φωτογραφήθηκε όμως και με άλλα βασικά στελέχη του κόμματος, ενδεικτικά με Βάσια Παναγάκη, Θεοδώρα Κάλλα, Χρύσα Καλτσογιάννη.  Ζ. • Η Μαρέβα με την οικογένεια της ΝΔ στη Λάρισα. Όλοι ήθελαν να βρεθούν κοντά στη σύζυγο Μητσοτάκη. Εντάξει με τον Κ. Αγοραστό κάθισαν δίπλα-δίπλα, οι υποψήφιοι των διαφόρων εκλογών είχαν όλοι κάτι να πουν μαζί της: ο Κ. Τζανακούλης, η Ρ. Καραλαριώτου, η Ελένη Αξιόγλου, ο Γ. Μανώλης, φωτογραφήθηκε όμως και με άλλα βασικά στελέχη του κόμματος, ενδεικτικά με Βάσια Παναγάκη, Θεοδώρα Κάλλα, Χρύσα Καλτσογιάννη. Ζ.

* ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ναι, αλλά άμα ανοίξεις το παράθυρο κι έχει δέντρο κοντά, τότε ...για σε τραγουδούν τα πουλιά.

Από τότε που οι θερμοκρασίες έγιναν ανεκτές, το φτερωτό βασίλειο εγκαθιδρύεται τις ζεστές ώρες της ημέρας στα κλαδιά. Ακόμα και στις μανόλιες των κεντρικών πεζοδρομίων, αν τύχει και δεν έχει κίνηση, όταν δεν τους καλύπτουν οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων, οι λαρυγγισμοί των ιπτάμενων χορωδών δημιουργούν άλλη ατμόσφαιρα. Δεν θέλει πολύ να δείχνει ανθρώπινη η μικρή πόλη. Δεν είναι δα και σαν τις Πλάτρες τις Κυπραίικες αλλά και ποιος θέλει να κοιμηθεί στην Παναγούλη...

Ζ.

 

Οι στόκοι

* ΕΙΧΕ κυλήσει στην πολιτική η κουβεντούλα στη συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων.

- Αισιοδοξία είναι να είσαι στην Ελλάδα το 2019 και να σπουδάζεις «Διοίκηση Επιχειρήσεων».

* * *

* - ΔΗΛΑΔΗ ρε σεις, όταν λένε ότι φεύγουν στο εξωτερικό τα καλύτερα μυαλά της χώρας, εμμέσως μας λένε ότι όσοι παραμένουμε στη χώρα είμαστε στόκοι;

* * *

* - ΜΠΟΡΕΙ ρε παιδιά να κάνει ο Κινέζος κουνγκ φου, πώς να ανταγωνιστεί όμως τον Έλληνα ζαμάν φου...

Ζ.

 

Εκτός ραντάρ

* ΤΟ μαρτύρησε ο ίδιος ο Τσίπρας. Ο οποίος χθες στην ομιλία του για κόκκινα δάνεια και άλλες συναφείς ελαφρύνσεις εξήγησε που «... δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι το γιατί οι δημοσκοπήσεις των ίδιων μέσων αστοχούν». Διότι είπε «όλα αυτά στα οποία αναφέρθηκα αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που στην πλειοψηφία τους βρίσκονται έξω από τα ραντάρ του πολιτικού συστήματος αλλά και των μετρήσεων». Εννοώντας τους φτωχούς κι αδύναμους. Προσθέτοντας ότι «αυτοί οι συμπολίτες μας δεν περιμένουν να διαβάσουν τα πρωτοσέλιδά τους, τα ζουν και ξέρουν πολύ καλά οι ίδιοι ποιοι είναι αυτοί που τους είχαν βυθίσει στη φτώχεια και στο περιθώριο και ποιοι για πρώτη φορά και παρά την κρίση, νοιάστηκαν γι’ αυτούς». (Τώρα δηλαδή ξέρουν οι δημοσκόποι;).

Ζ.

 

Την καλύπτει

* ΣΕ αυστηρή δίαιτα υποχρεώνεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος. Μπορεί μεσ’ το τεράστιο σώμα του να έκρυβε μια αθώα καρδιά, ωστόσο εξ αυτού είναι που δημιουργούνται περιπλοκές. Κρύβει στα πλάνα τη συντρόφισσά του Α. Βαγενά, θυμώνει εκείνη, την πληρώνουν φωτογράφοι κι εφημερίδες. Ε μα...

Ζ.

 

Στον απόηχο...

* ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ επικρατεί στις τάξεις της ΝΔ Λάρισας για την πετυχημένη προχθεσινή εκδήλωση για την ενίσχυση της οικογένειας που έγινε παρουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, 7 βουλευτίνων του κόμματος και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το «Ιμπέριαλ». Εμφανώς ικανοποιημένη η ίδια έγραψε στα «σόσιαλ μίντια» για την πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση, χαρακτηρίζοντάς την «υψηλού επιπέδου» αλλά και για τη δραστήρια κομματική οργάνωση της Λάρισας. Και πράγματι όλα κύλησαν ομαλά, σε μια περίοδο όπου λόγω εκλογών έπρεπε να τηρηθούν οι ισορροπίες. Άριστα λοιπόν για τους διοργανωτές, αλλά και τους συνεργάτες του προέδρου Καπετάνου. Και πιο συγκεκριμένα στον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Γ. Κουρδή, στον υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Βασ. Βράκα, ο οποίος φρόντισε να υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ώστε αυτοί να κάνουν εύκολα τη δουλειά τους, στους Κώστα Νινίκα, Χάρη Τσιλιάκο που ήταν υπεύθυνοι για την εθιμοτυπία και το πρωτόκολλο.

Γ.Ρ.

 

Περιζήτητες

* ΚΑΠΟΙΑ στιγμή κατάφερε να φύγει η Μαρέβα. Στις 9 και 10’ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, στις 10 παρά 10’ βρισκόταν ακόμα στην αίθουσα. Έπρεπε να ανταποκριθεί στα αμέτρητα αιτήματα για φωτογραφίες. Πλημμύρισε κατόπιν το f/b από selfies. Όλες ευχαριστημένες.

* * *

* Η δεύτερη πιο περιζήτητη για φωτογραφίσεις αποδείχθηκε η Έλενα Ράπτη. Οι Λαρισαίες δεν δίστασαν να συγκριθούν με την αστραφτερή Θεσσαλονικιά. Κι ακολούθησε σε ζήτηση η Άννα Μισέλ, η οποία και επαφή με τη Λάρισα έχει αποκτήσει με τις συνεχείς επισκέψεις της αλλά και για ευρωβουλευτής πάει.

* * *

* Οι ευρωβουλευτές θα εκλεγούν και αυτή τη φορά με σταυρό, επομένως προσμένουν υποστήριξη σε ολόκληρη τη χώρα. Ίσως γι’ αυτό και να έμεινε Λάρισα το βράδυ η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής τώρα, εκ μεταγραφής από το Ποτάμι, και πρώην ΔΗΜΑΡ η οποία θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής. Χρειάζεται να δημιουργήσει διασυνδέσεις και στον κάμπο. Οι υπόλοιπες έξι αναχώρησαν μετά την εκδήλωση.

Ζ.

 

Σκανάρισμα

* ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΩΣ σημαντικό πολιτικό γεγονός η εκδήλωση, εφτά βουλευτές της ΝΔ και η σύζυγος του αρχηγού μίλησαν. Αλλά και κοσμικό γεγονός συνάμα. Γεμάτη γυναίκες η αίθουσα, κι όλες τους περιποιημένες φυσικά. Εκδήλωση για τη σύγχρονη οικογένεια αλλά και οι 8 ομιλήτριες γυναίκες. Και στο ακροατήριο επίσης. Άντρες μονάχα οι παράγοντες στις δύο πρώτες σειρές κι οι περισσότεροι εξ αυτών καθότι υποψήφιοι στις εκλογές που κοντεύουν.

* * *

* ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ υπόθεση, φυσικό κι επόμενο να επικεντρωθούν όλες με προσήλωση στη Μαρέβα. Τι φορούσε, πώς περπατούσε, τα παπούτσια της, αν είναι όμορφη, το μαλλί της κ.ο.κ. Πλήρης καταγραφή. Και οι υπόλοιπες ομιλήτριες δηλαδή πέρασαν από σκανάρισμα και οι ντόπιες υποψήφιες. Απολύτως αναμενόμενο. Γι’ αυτό κι όλες στην τρίχα, ήξεραν. Υπερωρίες τα κομμωτήρια, σπάνιο για Τρίτη.

Ζ.

 

Πληρωμή

* ΣΤΙΣ 26 Φεβρουαρίου θα εξοφληθούν οι απασχολούμενοι στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Λαρισαίων, όπως διευκρινίζεται από τον Δήμο Λαρισαίων με αφορμή διαμαρτυρία εργαζομένων.

Από τους 650 του προγράμματος τουλάχιστον οι μισοί, απασχολούνται σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς από τους οποίους έπρεπε να υποβληθούν έγγραφα με αφορμή και τις ημέρες που ήταν κλειστά λόγω αργιών.

Από τις οποίες αργίες θα προκύψει η επιμήκυνση του 8μηνου της απασχόλησης και χαρτί στο χαρτί, διαδικασία στη διαδικασία, προκλήθηκε αυτή η δεκαήμερη καθυστέρηση αφού κάτω από κανονικές συνθήκες, οι 8μηνίτες θα εξοφλούνταν στις 15 του μήνα.

Β.Κ.

 

Λαρσινά

* ΑΝΑΔΙΦΩΝΤΑΣ στο γνωστό Λεξικό αλλά και σε τοπικές εκφράσεις.

* - Το Πυρέξ είναι μαγειρικό σκεύος αλλά στη Λάρισα και ο χαμηλός βαθμός που πήρε το παιδί στο σχολείο.

* * *

* - Που να σι κόψ’ι του τρένου τσκαλαμπάκας και να σι φαν τα σκλια τα καψαλά...

* * *

* - Πίντι, ντιρλικώντι κι δεν ξέρτι τι φκιάντι....

Ζ.

 

Ρύπανση

* ΕΙΧΕ ενστάσεις επί του αντικαπνιστικού σχολίου ο συνταξιούχος Τυρναβίτης καθηγητής Ι. Τσ.

- Βγαίνουμε στο καφενείο να πιούμε έναν καφέ και να καπνίσουμε ένα τσιγάρο, θα μας το κόψουν κι αυτό;

Μετά πέρασε στην αντεπίθεση. Καθώς υπάρχει ρύπανση και ρύπανση.

- Μα εμείς τους φταίμε; Κι εκείνοι που τους φεύγουν κατά λάθος κι αερίζονται μεσ’ το μαγαζί, εμείς γιατί τους ανεχόμαστε;

Ζ.

 

Συνεχίζει

* ΠΑΡΟΤΙ υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, η Λίτσα Λιακούλη συνεχίζει να εργάζεται με έμπνευση και ακούραστα ως πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ, χωρίς να επαναπαύεται στις δάφνες των πρόσφατων ευρωπαϊκών βραβείων. Με την τελευταία πρωτοβουλία της συνδέει την αποψινή εκδήλωση της πίτας του φορέα στον ‘’Μύλο’’ με την προσβασιμότητα στα άτομα με αναπηρία του διατηρητέου κτιρίου όπου στεγάζεται. Όπως ανακοινώθηκε, το έργο γίνεται με συνέργεια και εθελοντική συμμετοχή των μηχανικών του ΤΕΕ και των αρχιτεκτόνων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της, ενώ θα χρηματοδοτηθεί από φορείς και με τη συμβολική συμμετοχή των πολιτών. «Μια πρωτοβουλία που πέτυχε και πάλι να μετατρέψει ένα έργο, σε δράση ευαισθητοποίησης της κοινότητας και την κοπή μιας πίτας, σε σημαντικό τοπικό γεγονός, που αποκτά μάλιστα ιδιαίτερη αξία, με τη βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη ενός γνήσιου εκφραστή του αναπηρικού κινήματος, του Ράλλη Τσιουλάκη, που έφυγε πριν λίγες μέρες και πρόωρα, από τη ζωή. Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί...» λέει η κ. Λιακούλη.

 

Προτιμήσεις

* ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ λέει ο Ντ. Διαμάντος την πρόσκληση του δημάρχου Απ. Καλογιάννη και παρευρέθηκε χθες στην εκδήλωση της Συμπαράταξης, ως υποψήφιος δήμαρχος κι ο ίδιος στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού. Αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε λάβει αντίστοιχη πρόσκληση «από άλλη εκδήλωση που είχε προηγηθεί». Εμφανώς δυσαρεστημένος και με την επισήμανση ότι πρόσκληση είχε λάβει τότε ο υποψήφιος δήμαρχος Παν. Γούλας, ο οποίος και είχε παραστεί στην αντίστοιχη εκδήλωση της Ρ. Καραλαριώτου.

Ζ.

 

Και εξ αριστερών

* ΒΟΛΕΣ κατά ριπάς εναντίον Πολάκη κι από μια Λαρισαία. Και μάλιστα εξ αριστερών, από την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη. Η οποία περιλαβαίνει τον υπουργό Υγείας σε ανάρτησή της στο f/b. «Το ζήτημα με τον Πολάκη δεν είναι αν πήρε καταναλωτικό δάνειο.

Υπουργός είναι, μεγάλο μισθό παίρνει, εγγύηση έβαλε το σπίτι του, πού θα δώσει λεφτά η τράπεζα, στη Μαρία που παίρνει 500 ευρώ και ζει στο νοίκι;

Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η μαγκιά του απέναντι στον Επίτροπο Υγείας «θα κόψω το τσιγάρο όποτε γουστάρω», στη ματσίλα «είμαι άντρας και φοράω παντελόνια», η επίκληση της «λεβεντιάς», ως χαρακτηριστικό καθαρότητας.

Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η στάση του που συνοψίζεται στη φράση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;».

Τη στάση αυτή την αναπαράγουν νταήδες στα σχολεία, αφεντικά στους εργαζόμενους, σύζυγοι στις γυναίκες τους που κακοποιούν, αστυνομικοί σε μετανάστες». (Φυσικά η ανάρτηση Διώτη έγινε σημαία από τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, με πρώτο το in.gr. Το ήξερε, δεν είναι χθεσινή.)

Ζ.

 

Υποψήφιοι

* ΤΟΥΣ μισούς υποψηφίους του συνδυασμού του ανακοίνωσε χθες ο Απ. Καλογιάννης. «Βαστάει ονόματα» ήταν η επισήμανση συνεργατών του. Για αργότερα και για επικοινωνιακό παιχνίδι. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα βγάλει και κάποιους νεοδημοκράτες από το μανίκι.

* * *

* ΤΟ ΚΙΝΑΛ έδωσε στον δήμαρχο τα πέντε ονόματα, όπως είχε συμφωνηθεί: ο οικονομολόγος Αιμίλιος Νταγιάννης, οι μαθηματικοί Γιάννης Ρουπακιάς και Σωτήρης Τερζόπουλος, ο γυμναστής Βασ. Γκουράβας κι ο νοσηλευτής Κων. Λαρίσης. Έξι ονόματα δόθηκαν για την ακρίβεια, κρατήθηκε κι ένα κρυφό για αργότερα. (Βέβαια το ψηφοδέλτιο Καλογιάννη είναι γεμάτο πασοκτζήδες κι από τις προηγούμενες εκλογές.)

* * *

* ΕΚΤΟΣ λοιπόν από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ εκ του συνδυασμού συνάγεται ότι τον Απ. Καλογιάννη υποστηρίζουν επίσης οι Οικολόγοι, το Ποτάμι, η ΔΗΜΑΡ και η ΛΑΕ.

* * *

* ΑΛΛΟΙ τρεις συνάδελφοί του οδοντίατροι πλαισιώνουν τον Απ. Καλογιάννη και σ’ αυτές τις εκλογές.

Ο Πάνος Σάπκας, η Βιβή Τσεκούρα κι ο Κώστας Ρεβήσιος. (Και γέφυρες θα φτιάξουν και τα προβλήματα της πόλης θα ξεδοντιάσουν;)

Ζ.

 

Μη υποψήφιοι

* ΑΠΟ τους 29 νυν δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, τον Απ. Καλογιάννη ακολουθούν στις επόμενες εκλογές οι 24.

Απούσα η Αγγέλα Βαγενά, εκ των πρώτων σε σταυρούς την προηγούμενη φορά, η οποία διαφωνούσε σε πολλά στη διάρκεια της θητείας, δεν αξιοποιήθηκε σε πόστο αλλά και δεν αποκλείεται να πάει για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

* * *

* ΑΠΟΥΣΑ και η επίσης ισχυρή «σταυροφόρα» Δέσποινα Αρά-πκουλε, που συμφωνήθηκε να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια.

Δεν θα είναι υποψήφιος ούτε ο γιατρός Δημ. Μπαμπαλής, πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ, εκ των λαφαζανίστας της παράταξης. Αλλά ούτε κι ο κομαντάντε Νέστορ, που επίσης είχε αποχωρήσει απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ δεν θα διεκδικήσει επανεκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο πέμπτος απών είναι ο Κώστας Τσιαούσης, πρόεδρος των ΚΑΠΗ, ο οποίος μάλλον αποφάσισε να αποστρατευτεί λόγω ηλικίας. Δεκαετίες θήτευσε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ζ.

 

Άργησε

* «ΩΡΑ ΠΑΣΟΚ» έφτασε ο Δημ. Τάχος χθες στην εκδήλωση, που όμως ήταν της Συμπαράταξης κι ήταν και βαρύνουσας σημασίας.

Είναι και πρόεδρος, λογικά θα ανησύχησε ο δήμαρχος που δεν τον έβλεπε.

Τελικά μπήκε ασθμαίνων, πριν πάντως φύγουν οι υπόλοιποι.

Ζ.

 

Πτώσεις

* ΤΙΣ αναρίθμητες πτώσεις διερχόμενων πολιτών, που κάθετα διασχίζουν την αναμορφωμένη Μεγ. Αλεξάνδρου, καταγράφει επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην Κεντρική πλατεία. Σημειώνοντας ότι τα διαχωριστικά μεταξύ των διαδρόμων, αποτελούν εμπόδιο για τους πεζούς και δη τους ηλικιωμένους, με αποτέλεσμα να πέφτουν και να τραυματίζονται. Πρόκειται για «κατασκευαστικό λάθος» λέει ο συμπολίτης. Μα τα διαχωριστικά αυτό τον σκοπό εξυπηρετούν, να ορίζουν δηλαδή διακριτά τον ποδηλατόδρομο, τη λωρίδα κυκλοφορίας οχημάτων και το πεζοδρόμιο. Έτσι ώστε, οχήματα, ποδηλάτες, πεζοί - και κυρίως τα αυτοκίνητα - να κινούνται στον προβλεπόμενο χώρο. Οι δε πολίτες, κατά τον μελετητή, πρέπει να περνούν από τις διαβάσεις πεζών.

Θέλει προσοχή με τα «πεζούλια» είναι αλήθεια. Τέλος πάντων ας το δούνε οι ειδικοί...

Β.Κ.

 

«Κατακτητές»

* ΠΙΑΝΟΥΝ δουλειά τα συνεργεία για διάφορα έργα δημοτικά ή δημόσια. Κάποιος όμως πρέπει να ενημερώσει εργολάβους και εργάτες ότι αναλαμβάνοντας την εκτέλεση ενός έργου δεν συνεπάγεται ότι μπορούν να λειτουργούν ως «κατακτητές», αψηφώντας τις ώρες κοινής ησυχίας και «εκτελώντας» τη μεσημεριανή ηρεμία των πολιτών. Αυτή τη φορά –γιατί το φαινόμενο μόνο σπάνιο δεν είναι- η αγανάκτηση μαζί με τη διαμαρτυρία, έρχονται από την περιοχή του ΑΤΑ όπου συνεργείο εκτελούσε χθες έργο για λογαριασμό της ΔΕΥΑΛ. Ήταν περασμένες 4 το απόγευμα, με τα μηχανήματα να συνεχίζουν απτόητα τον «βρυχηθμό» τους, και τους εργάτες να προσπαθούν να συνεννοηθούν φωνάζοντας, αδιαφορώντας παντελώς για τους περίοικους και το δικαίωμα σε μια δίωρη ανάπαυση. Δεν είναι μόνοι τους στον κόσμο. Ας τους το εξηγήσει κάποιος, την ώρα που καμαρωτοί υπογράφουν τη σύμβαση ενός δημόσιου έργου...

Δ.Χ.

 

Στην πρίζα

* ΟΙ δύο Λαρισαίοι Πόντιοι λένε να πάνε σινεμά.

- Πάμε σ’ ένα σούπερ θρίλερ; Στο «Ο δολοφόνος με το πριόνι», το ξέρεις;

- Όχι, τι υπόθεση έχει;

- Να, ένας μανιακός τριγυρίζει στην πόλη και σκοτώνει κόσμο μ’ ένα ηλεκτρικό πριόνι.

- Καλά ρε συ... Πόση μπαλαντέζα έχει;

Ζ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass