ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Επιτέλους, φτάνει πια με τους βανδαλισμούς»

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2019 15:25

Με αφορμή τα νέα κρούσματα βανδαλισμού στο 11ο Γυμνάσιο – Λύκειο Λάρισας στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων και κάτοικος της συνοικίας, Κώστας Ζέβλας σε επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία και την αγανάκτησή μου για τα “κατορθώματα” των νεαρών από τα νταμάρια της Ν. Σμύρνης, οι οποίοι νομίζοντας ότι κάνουν “μαγκιές” καταστρέφουν ό,τι βρούνε μπροστά τους

Είναι σίγουρο ότι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι που είναι ανήλικα παιδιά της περιοχής πολύ σύντομα θα συλληφθούν οι ίδιοι αλλά και οι γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων. Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, ομάδα νεαρών, μετέφεραν λάστιχα αυτοκινήτου στον αύλειο χώρο του 11ου Γυμνασίου Λάρισας στην οδό Αρχιμήδους στη Νέα Σμύρνη και τα άναψαν στο κιόσκι των μαθητών με στόχο να το κάψουν με αποτέλεσμα να καταστραφεί η οροφή από το κιόσκι.

Είναι η δεύτερη φορά που πυρπολούν το ίδιο κιόσκι. Γιατί άραγε; Τι θέλουν να πετύχουν; Είναι αντίθετοι με την εκπαίδευση και τη μάθηση; Δεν γνωρίζουν ότι με τις ενέργειές τους κάνουν κακό εκτός από την κοινωνία και στον ίδιο τους τον εαυτό; Άραγε οι γονείς τους έχουν άγνοια;

Νομίζω πως οι χώροι των σχολείων της Νέας Σμύρνης και ειδικά του σχολικού συγκροτήματος επί της οδού Αρχιμήδους, χρειάζονται περισσότερη και ειδικότερη αστυνόμευση τις βραδινές ώρες, ειδικά μετά τις 9 που σταματάει η βάρδια του απογευματινού φύλακα, για να σταματήσει επιτέλους αυτό το κακό. Φτάνει πια.

Η Νέα Σμύρνη είναι μια φιλήσυχη συνοικία και δεν την αλλάζουν μερικοί ανόητοι νεαροί ταραξίες που σίγουρα είναι γνωστοί στην τοπική τους κοινωνία» καταλήγει ο κ. Ζέβλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass