Επιστολές αναγνωστών στην Ε

Δρόμος ή οικόπεδο;

Δημοσίευση: 13 Νοε 2023 15:27

Αγαπητή «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου με πολλά μηνύματα και επιστολές προς τον Δήμο να μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνος γιατί κατά την ασφαλτόστρωση πριν δύο χρόνια της οδού Αγρινίου όπως γράφεται ο δρόμος στις πινακίδες στη Χαραυγή, που είναι το πατρικό μου σπίτι, ένα κομμάτι αυτού περίπου 10 μέτρων έμεινε χώμα!!!!

Όταν είχα ρωτήσει τον εργολάβο της ασφαλτόστρωσης γιατί έμεινε αυτό χώμα, μου απάντησε ότι είναι οικόπεδο!!! Τον ρώτησα αφού είναι οικόπεδο, γιατί υπάρχουν οι πινακίδες του Δήμου με την ονομασία του δρόμου, μου απάντησε «τα παράπονά σου στον Δήμαρχο»!!! Από τότε άρχισε το από τον Άννα στον Καϊάφα μέχρι που κάποια στιγμή με παρέπεμψαν στην Πολεοδομία!!! Ενημέρωσα την Πολεοδομία, η οποία γρήγορα και μπράβο της μου απάντησε εγγράφως ότι εδώ και πολλά χρόνια ο δρόμος ανήκει στον Δήμο!!! Έστειλα στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου, το οποίο με ενημέρωσε ότι θα το αναλάβει το νομικό τμήμα του Δήμου και ανάλογα της απόφασης θα στρωθεί το κομμάτι αυτό! Φυσικά ακόμη περιμένω!!!
Δεν σας κρύβω ότι ντρέπομαι τόσο εγώ όσο και μια ολόκληρη γειτονιά ότι ένα κομμάτι δρόμου 10 μέτρων το οποίο με πέντε καρότσια και σε μισή ώρα θα είχε αποκατασταθεί, δύο χρόνια τώρα τρώμε τη σκόνη και τη λάσπη από ένα κομμάτι γεμάτο λακκούβες, επικίνδυνο για αυτοκίνητα, ποδήλατα και παιδιά!!! Ελπίζουμε η διοίκηση του νέου Δήμου και Δημάρχου να φροντίσει να λυθεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα!!!!

Υ.Γ.: Τα στοιχεία μου στη δική σας διάθεση για όπου ζητηθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass