Βραβεύτηκε ο καθηγητής Χριστόφορος Κουνιάκης

ΣΤΟ 14ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:38

Ο καθηγητής πληροφορικής-μαθηματικός κ. Χριστόφορος Κουνιάκης βραβεύτηκε σε εκδήλωση του 14ου Λυκείου Λάρισας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το πρόσφατο αναρριχητικό του ταξίδι στους γρανιτένιους βράχους της Μαδαγασκάρης, διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο των Καθηγητών του σχολείου και ήταν αφιερωμένη στον συνάδελφο καθηγητή, αναρριχητή, ομοσπονδιακό εκπαιδευτή και οδηγό βουνού με μεγάλη εμπειρία κ. Χριστόφορο Κουνιάκη.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια κ. Ασπασία Κασσίδα, η οποία στη σύντομη ομιλία της, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Τιμούμε σήμερα έναν συνάδελφό μας για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην αναρρίχηση, έναν συνάδελφο ήρεμο, πράο και γαλήνιο, ο οποίος, όταν αναρριχάται, μεταμορφώνεται. Τον τιμούμε και τον βραβεύουμε για τις αναρριχητικές του ικανότητες και του ευχόμαστε καινούριες κατακτήσεις. Ο κ. Κουνιάκης ασχολείται με την ορειβασία-αναρρίχηση από το 1979. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές αναρριχήσεις στις Γαλλικές Άλπεις (MONT BLANC), στις Ελβετικές Άλπεις (MATTERHORN) και στη Σκωτία (BEN NEVIS). Βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης για την ανάβαση της διαδρομής NOSE, το καλοκαίρι του ΄93, μια από τις πιο αξιόλογες αναρριχητικές διαδρομές στον κόσμο, στο Εθνικό Πάρκο YOSEMITE της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αναρριχήθηκε στις Περουβιανές Άνδεις και στους μεγάλους αναρριχητικούς τοίχους της Βραζιλίας. Αναρριχήθηκε, επίσης, τη διαδρομή που βρίσκεται κάτω από το Άγαλμα του Χριστού, το σήμα κατατεθέν της Βραζιλίας. Τον Ιούλιο-Αύγουστο του 2015 μετέβη στο βορειοδυτικό άκρο του Καναδά, όπου επιχείρησε να ανέβει τη φημισμένη διαδρομή LOTUS FLOWER TOWER».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Χρ. Κουνιάκης, ο οποίος περιέγραψε την εμπειρία του ταξιδιού του στη Μαδαγασκάρη και την ανάβασή του στους γρανιτένιους βράχους του Tsaranovo παρουσιάζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο τέλος, η διευθύντρια και ο Σύλλογος των Καθηγητών απένειμαν στον συνάδελφο κ. Κουνιάκη τιμητική πλακέτα, ευχόμενοι καινούριες υψηλές κατακτήσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καψάλης, ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου των φιλολόγων κ. Δοδοντσάκης, ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου και παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου κ. Μπουραζάνας, ο διευθυντής του 15ου Γυμνασίου κ. Γιαννόπουλος, η υποδιευθύντρια κ. Μαραγκού, ο Σύλλογος καθηγητών του 15ου Γυμνασίου, καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass