Δεν μάσησε τα λόγια του ο Νέστορας

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2016 15:39

* ΔΕΝ μάσησε τα λόγια του ο κομαντάντε Νέστορ αυτή τη φορά και παραδέχθηκε ότι

η απόφασή του για την ενίσχυση του ιατρείου στα Μεσάγγαλα -σε βάρος του ιατρείου Στομίου- είχε και κίνητρο την υγειονομική στήριξη του Πλαταμώνα και των Νέων Πόρων ελλείψει αγροτικού ιατρού στις δύο παραλιακές περιοχές της Πιερίας, που πάντως ανήκουν σε διαφορετική υγειονομική περιφέρεια.

Και καλώς το σκέφθηκε ο κομαντάντε και έσπασε τα όρια των υγειονομικών περιφερειών προσφέροντας το αγαθό της υγείας σε όλους αλλά με την ίδια αντίληψη θα περίμενε κανείς να εξετάζει τα πράγματα και ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ και να στηρίζει ένα ιατρείο στον Πλαταμώνα και τους Νέους Πόρους ελλείψει γιατρών στα Μεσάγγαλα. Όταν οι αποφάσεις είναι μονόπλευρες μόνο γκρίνιες -τουλάχιστον- μπορούν να επιφέρουν!

* * *

* ΤΟ θυμήθηκε Λαρισαίος παραθεριστής στα παράλια και το μεταφέρουμε. Δηλαδή από κάποιους προηγούμενους στις διοικητικές θέσεις των υγειονομικών μονάδων της Λάρισας, που με εξορθολογισμό των ιδίων πόρων σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικά μέσα εξασφάλιζαν 24ωρη λειτουργία των περιφερειακών ιατρείων καθόλη την τουριστική περίοδο τίποτε δεν μάθαμε; Αντί να βελτιώνουμε τα καινοτόμα μοντέλα, τα οποία προέκυψαν σε περιόδους κρίσης, αποδείχθηκαν αποτελεσματικά και παρουσιάστηκαν σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη αποσπώντας ευμενή σχόλια, τα διαγράφουμε επειδή είναι πολιτικές προηγούμενων. Και με αυτά νομίζουμε ότι θα πάμε ένα βήμα μπροστά, είναι βέβαιο ότι θα μείνουμε με την ελπίδα -δυστυχώς για την πατρίδα, δυστυχώς για όλους μας...

Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass