Την περικυκλώνουν

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 19:45
*ΝΑ της στέλνουν μήνυμα, δίπλα τους, απίθανο. Αλλού έχουν τον νου τους.  Ζ. *ΝΑ της στέλνουν μήνυμα, δίπλα τους, απίθανο. Αλλού έχουν τον νου τους. Ζ.

*ΕΠΕΣΑΝ όλα μαζί αλλά ο καλός ο μύλος…

Το γλεντάει η ευρύτερη περιοχή. Ταυτοχρόνως Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα, Φέτας στην Ελασσόνα, Αμυγδάλου στο Συκούριο. Και ναι, μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Τα γλέντια περικυκλώνουν τη Λάρισα, που ετοιμάζεται για ρελάνς με το Παζάρι. «Αρχινάει στα Τρίκαλα, Λιάκο μ’, το παζάρι…» που τραγουδάει κι η Λιζέτα σαράντα χρόνια τώρα. Όντως ξεκίνησε εκεί χθες. Για να μεταλαμπαδευτεί στη Λάρισα.

Ζ.

 

Αραχτοί…

*ΧΑΜΟΣ από κόσμο στον Χαρούλη, κάτω στην αρένα, αλλά και στις κερκίδες του Αλκαζάρ. Για να πιάσεις καλή θέση έπρεπε να είσαι κανά δυο ώρες πριν την έναρξη, ή και όχι… Γιατί το παν είναι να έχεις φαντασία, ε και να μην υπολογίζεις και τους διπλανούς σου. Ηταν, λοιπόν, μια κοπέλα και καθόταν σε μια πολυθρόνα θαλάσσης στον διάδρομο των κερκίδων, ενοχλούσε σχετικά αλλά την έβλεπες και έλεγες «η καημένη θα έχει κινητικά προβλήματα» κι ούτε της είπε κανείς τίποτα, ούτε καν όσοι πουλούσαν αναψυκτικά και μπίρες και φορτωμένοι προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο… Μετά από λίγο όμως τσουπ, κι ο συνοδός της βγάζει από ένα σάκο μία πολυθρόνα θαλάσσης και την αράζει κι αυτός στον διάδρομο… Αποκορύφωμα όταν η κοπέλα σηκώθηκε -χωρίς καμία δυσκολία φυσικά- για να τραβήξει βίντεο τον Χαρούλη. Πάντως θέλει αντοχή… γαϊδουρινή να κουβαλάς τόσα πράγματα σε συναυλία.

ΘΑ.

 

Ομιλία Κυριάκου

* «Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μητσοτάκης ανεβαίνει στη ΔΕΘ για να μιλήσει και στην καρδιά και στο μυαλό όλων των Ελλήνων. Θα περιγράψει όχι μόνον το όραμά του, αλλά και το ρεαλιστικό και συγκροτημένο σχέδιό του για την Ελλάδα του αύριο». Αυτό υποστηρίζουν συνεργάτες του με αφορμή τη σημερινή του ομιλία στη Θεσσαλονίκη και προσθέτουν με νόημα ότι «ο Κυριάκος θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους, θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο Κράτος. Οι προτάσεις που θα περιγράψει είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν στο σύνολο των Ελλήνων, ενώ θα κινηθεί σε 6 κεντρικούς άξονες που αφορούν: Στην Οικονομία, τους Θεσμούς, την Ασφάλεια, την Παιδεία, τη Διεθνή παρουσία της χώρας και την Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών».

Γ.Ρ.

 

Συμπορευόμενοι

*ΘΑ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ΚΙΝΑΛ, θα συμπορευτούν σε τέσσερις από τους επτά δήμους της Λάρισας. Για την ακρίβεια οι συριζαίοι θα υποστηρίξουν τις δοκιμασμένες πράσινες επιλογές. Τελειωμένα πράγματα εξαρχής στον Δήμο Τεμπών με Κ. Κολλάτο. Και στην Αγιά μαζί, με Αντ. Γκουντάρα που εκών-άκων θα είναι υποψήφιος για ακόμη μία θητεία κι ας μην το έχει ανακοινώσει ακόμη επισήμως.

***

*ΣΤΟΝ Δήμο Κιλελέρ, παρότι κάμπος, το έδαφος ανώμαλο. Ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Μπρέτας, που θεωρείται σούπερ υποψηφιότητα, συνεχίζει να ανθίσταται, έχει δουλειές ο άνθρωπος. Ως μόνη βεβαιότητα θεωρείται ότι θα υπάρξει Συμπαράταξη. Με ποιον άγνωστο. Ίσως και με Ρ. Κομήτσα, αν και ορισμένοι δεν ενθουσιάζονται, ‘’ξαναζεσταμένο φαγητό’’. Όλο και κάποιους άσους όμως έχει λέει στο μανίκι ο παλιός δήμαρχος.

***

*ΣΙΓΟΥΡΙΑ για κοινή κάθοδο και στην Ελασσόνα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είτε με Γ. Πασχόπουλο επικεφαλής είτε με άλλον κοινό υποψήφιο. Ως πολύ καλή και πιθανή υποψηφιότητα ακούγεται ο γιατρός Θαν. Ζιώγας που έχει διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Εφόσον ο προαναφερθείς πρώην δήμαρχος του δώσει την ευχή του. Αυτοί οι δύο πάνε πακέτο.

Ζ.

 

Δεν λάκισε

*ΑΠΟ την πλευρά του Μαν. Κεφαλογιάννη διαψεύδουν ότι ο ευρωβουλευτής ‘’λάκισε’’, όπως αναφερόταν σε χθεσινό σχόλιο ως κτηνοτροφική διαπίστωση, επειδή φοβήθηκε τη θερμή υποδοχή που είχαν προαναγγείλει οι κτηνοτρόφοι. Παραδέχονται ωστόσο ότι είχε φύγει από Στρασβούργο, πως από χθες βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας ότι προτίμησε το ‘’υγιεινό δρομολόγιο απευθείας’’ κι όχι μέσω Ελασσόνας. Ούτε ο δήμαρχος είπε κάτι, που θα πρέπει να σκυλομετάνιωσε για την έμπνευσή του να τον καλέσει στη Γιορτή Φέτας.

***

*«ΠΟΛΥ σύντομα θα επισκεφθούμε τη Λάρισα» διαβεβαιώνει στενός συνεργάτης του Μαν. Κεφαλογιάννη, ενισχύοντας την ηρωική στάση του ευρωβουλευτή. Ως γνωστόν, το τάξιμο δεν χαλάει σπίτι…

Ζ.

 

Λύκος καψαλός

*«ΜΑΣ ξεπάστρεψαν τα κοπάδια! Κάθε εβδομάδα έχουμε επιθέσεις από λύκους. Πιο πολλοί είναι οι λύκοι από τα σκυλιά» έλεγε χθες στο τηλέφωνο κτηνοτρόφος που έχει τη στάνη του και το κοπάδι του στο Πετρίλο Καρδίτσας, εκεί στα σύνορα Θεσσαλίας-Ευρυτανίας. Απαυδισμένος ο άνθρωπος, πολύ μεγάλη η ζημιά στο ζωικό του κεφάλαιο, και σκάει ακόμη πιο πολύ όταν σκέφτεται ότι οι λύκοι θα συνεχίσουν τις επιδρομές τους, αφού… ούτε τη γνώμη αλλάζουν, μήτε την κεφαλή τους. (Οπως μπορούν ας βοηθήσουν οι αρμόδιοι…)

ΘΑ.

 

Ενθουσιάστηκε

*ΣΤΗΝ πρώτη σειρά της μακεδονικής συγκέντρωσης στο Ωδείο, το ισχυρό τρίο. Ο πρώην πρόεδρος Χρ. Σιδερόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Κ. Σαμουρέλης κι ο ακόμη αντιπεριφερειάρχης Δημ. Παπαδημόπουλος.

Ο τελευταίος μίλησε κιόλας. Κι ο πάντα διακριτικός, ο μακριά από τα φώτα και το προσκήνιο αλλά εκ των πυλώνων της πρωτοβουλίας Σωτ. Μουντζούρης ενθουσιάστηκε και ενημερώνει. «Συγκλονιστικός και ο δυναμικός αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαδημόπουλος που με τον συνοπτικό αλλά περιεκτικό χαιρετισμό του ξεσήκωσε το πολυπληθές ακροατήριο που τον διέκοψε -καταχειροκροτώντας τον- πολλές φορές!!!» (Ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Λαδόπουλος να έβαζε τα θαυμαστικά. Ο οποίος επίσης παρέστη αλλά αθόρυβα.)

Ζ.

 

Λατέρνα

* - ΖΗΤΕΙΤΑΙ λατέρνα. Φτώχεια και φιλότιμο έχουμε.

Το φιλοσοφούσαν με στυλ οι Λαρισαίοι μεσήλικες.

***

*- ΞΕΡΩ να ξεχωρίζω το λάθος από το σωστό αλλά έλα που το λάθος πάντα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον..

***

*- ΑΝ δεν περιμένεις τίποτα από τον άλλον, δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ.

Ζ.

 

Χώρια

*ΣΤΟΝ Τύρναβο πάντως δεν φαίνεται να ευδοκιμεί η υποστήριξη του Παν. Σαρχώση και από το ΚΙΝΑΛ. Οι πασοκτζήδες ετοιμάζονται για δικό τους συνδυασμό, το έγραφε κι η εφημερίδα χθες για το ποιοι και πώς.

Στα δε Φάρσαλα, η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κανείς δεν φαντάζεται κάποιο πολυπληθές σώμα, αποφάσισε λέει αυτόνομη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές. Με υποψήφιο δήμαρχο πιθανότατα τον οικονομολόγο Βαγγ. Δημητρακόπουλο, ο οποίος είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του επίσης Βαγγέλη Μπαλατσού στον διαλάμψαντα Δήμο Πολυδάμαντα. Πάντα πολυσυλλεκτικός ο κυνηγός.

***

*ΦΑΡΣΑΛΑ, η πόλη όπου ανθεί η εσωκομματική διχόνοια. Που αυτή τη φορά μεταφέρεται από τη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Παρότι εν ενεργεία δήμαρχος ο Άρης Καραχάλιος, είναι πιθανόν να μην υποστηριχθεί από το κόμμα. Τυπικά επειδή δεν του συγχωρούν οι ‘’φωφικοί’’ που είχε ταχθεί εσωκομματικά υπέρ του Ν. Ανδρουλάκη. Πρακτικά, επειδή υπάρχει αέναη φαγωμάρα. Και με τον επικεφαλής της πράσινης Τοπικής Γρ. Γκουντόπουλο γιο του αείμνηστου δημάρχου και με τον Κ. Τύμπα, που κατά τα φαινόμενα από πολύ καιρό θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Ζ.

 

Κόκκορας;

*ΟΤΙ θα λαλήσει ο πετεινός και γι’ αυτούς στις δημοτικές εκλογές καρτερούν οι νεοδημοκράτες του Τυρνάβου. Λογικό εφόσον οριστεί τελικά υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Κόκκορας, άνθρωπος σοβαρός με δράση και προσόντα. Πολιτικός μηχανικός που όμως είναι και αναπληρωτής γραμματέας Αγροτικού της ΝΔ, καθόλου τυχαίος κομματικά. Και συνάμα τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων Θεσσαλίας. Έχει βεβαίως να διαβεί εμπόδια, όμως όλοι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους στη μικρή τους πόλη.

Ζ.

 

Κεφάτοι

*ΟΙ Λαρισαίοι φοιτητές παραμένουν κεφάτοι εν μέσω εξεταστικής.

- Μπορείς να με ξυπνήσεις;

- Το πρωί;

- Γενικότερα…

***

*- ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για σάντουιτς. Παρεξηγήσιμη η αγγελία, ε;

***

*- ΠΡΙΝ ανακαλυφθεί ο τροχός βρε παιδιά, πώς γινόταν άραγε ο διαχωρισμός πλούσιων και φτωχών;

Ζ.

 

Νέστορες

*Ο Κυρ. Μητσοτάκης πολύ θα ήθελε να γίνουν οι δημοτικές εκλογές μετά τις βουλευτικές, πάρα πολύ. Όχι διότι εφόσον θα τις είχε κερδίσει, όπως ευελπιστεί και πασχίζει, θα είχε μετά τη δυνατότητα να επιβάλλει ως υποψηφίους δημάρχους όποιους ήθελε, όντας πανίσχυρος ως φρέσκος πρωθυπουργός αλλά κυρίως διότι για να γίνει, πρωθυπουργός ντε, δεν του περισσεύει κανείς, ουδόλως επιθυμεί εσωκομματική σφαγή και κόντρες και αντάρτες σε δημοτικές εκλογές. Τι να κάνει όμως, η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως θέλει ο καθείς.

***

*ΚΙ έτσι όρισε επιτροπή στη ΝΔ που θα χειριστεί τα θέματα αυτοδιοίκησης, επιχειρώντας να περιορίσει τις τριβές όσο γίνεται. Επικεφαλής, ως νέστωρ, ο παλιός δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης. Ο οποίος επιδίδεται σε υπερωρίες κοσκινίζοντας και ζυμώνοντας. Ξέρει κι από αντάρτικα άλλωστε αφού έτσι κατέβηκε ξανά το 2014, όταν το χρίσμα το είχε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κι έτσι έχασαν κι οι δύο. Λέγεται ότι στην εν λόγω επιτροπή μετέχει κι ο Λαρισαίος Κ. Τζανακούλης, αυτός και αν είναι νέστωρ της αυτοδιοίκησης.

Ζ.

 

Το δαχτυλίδι

*Ο οποίος Κ. Τζανακούλης όμως έχει τραχανά απλωμένο στη Λάρισα. Για την ακρίβεια, έχει ένα δαχτυλίδι που πρέπει να δώσει στην παράταξή του. Τα όσα ακούστηκαν ότι δήθεν τα έχει βρει με τη Ρ. Καραλαριώτου δεν φαίνεται να έχουν βάση. Παρά μόνο αν εκείνη θελήσει να τον ακολουθήσει, όπερ άτοπον. Ως διεκδικητής στην κούρσα διαδοχής του ακούγεται ο Κ. Καλαμπαλίκης, αλλά μάλλον για τυπικούς λόγους, να υπάρχει και ένας ακόμη υποψήφιος. Φαβορί θεωρείται ο δικηγόρος Θαν. Μαμάκος. (Όχι, το κατά Λουκάν σενάριο, τι κατά υπέρ του δηλαδή, δεν θα πρέπει να είναι τζανακουλικής προέλευσης, δήμαρχος και νομάρχης ποτέ δεν το έτρωγαν γλυκό μεταξύ τους.)

Ζ.

 

Για δήμαρχος;

*ΜΠΟΡΕΙ η Συμπαράταξη Καλογιάννη να πλέει πλησίστια προς τις εκλογές, σε αδιατάρακτη πορεία. Έτσι φάνηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου της, οι πασοκογενείς μπετόν, άλλωστε ήταν πιο δύσκολα γι’ αυτούς το 2014, όχι τώρα που παν καβάλα.

Στο τοπικό ΚΙΝΑΛ όμως είναι αγριεμένοι. Λόγω και της γενικότερης στάσης της ηγεσίας του κόμματος απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετοί, όχι όλοι, «τα χώνουν» με κάθε ευκαιρία, αποδοκιμάζοντας συμπαραταξιακές λογικές. Και αναζητούν ηγέτη, υποψήφιο δήμαρχο. Η μπίλια φαίνεται αυτές τις μέρες να κάθεται στον Βαγγέλη Γιαννούλα. Ναι, τον γραμματέα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ, το οποίο εξακολουθεί φυσικά να συνυπάρχει εντός του ΚΙΝΑΛ. Εκτοξεύεται ο νεαρός.

Ζ.

 

Φαρμακευτικός

* ΟΧΙ δεν άλλαξε ο γνωστός «δαίμων» τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, στο χθεσινό μας ρεπορτάζ. Απλά δεν είχε ενημερωθεί η ιστοσελίδα του Συλλόγου, παρότι η διοίκηση είχε εκλεγεί προ διετίας.

Για την αποκατάσταση λοιπόν των πραγμάτων η σύνθεσή του είναι σήμερα η εξής: αντιπρόεδρος και εκτελών χρέη προέδρου Νικόλαος Γκανάκης, γραμματέας Νικόλαος Παλάσκας, ταμίας Νικόλαος Κοντογιάννης και μέλη οι Δημήτριος Μιχαήλ, Αθανάσιος Μυλωνάς, Βασίλειος Ρήγας, Αθανάσιος Κουτσούκης και Βάιος Θεοχαρόπουλος.

Είπαμε έξυπνη η νέα τεχνολογία, αλλά όχι τόσο ώστε να τα αφήνουμε όλα πάνω της…

Λ.Κ.

 

Δακο-λογία

στα Τέμπη

* «ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ» δηλώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, από την κινητοποίηση των αρμόδιων γεωτεχνικών υπηρεσιών (ΔΑΟΚ Λάρισας και ΕΛΓΑ), στο εκτεταμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής του με τον δάκο της ελιάς. Πρόβλημα το οποίο είχε αναδείξει με δημοσίευμά του στην "Ε" και τότε -σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- είχε δεχθεί την κριτική από τον αντιδήμαρχο της Ε.Π. Νέσσωνος κ. Γιάννη Αργυρίου, ο οποίος –όπως μας υπενθυμίζει ο κ. Μανώλης- υποστήριζε ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα με τον δάκο. Οι εξελίξεις όμως τον διαψεύδουν».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» Γιώργος Μανώλης, ο οποίος δηλώνει ότι «οι κινήσεις του θα πείσουν τους πολίτες του δήμου, να του εμπιστευθούν τα ηνία του δήμου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019», συνεχίζει να εργάζεται αθόρυβα, ουσιαστικά, μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, παρακολουθώντας στενά την καθημερινότητα του πολίτη, παρεμβαίνοντας με συγκεκριμένες προτάσεις.

 

Στο πλευρό

* ΤΟΥΣ δύο χειριστές μηχανήματος του Τάγματος Μηχανικού που τραυματίστηκαν όταν το όχημα εξετράπη, ενώ εκτελούσε εργασίες στο ΚΕΟΑΧ (Κέντρο Εκπ/σης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων) και οι οποίοι νοσηλεύονται στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, επισκέφθηκε, κατόπιν εντολής του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Σάκης Παιδής. Ο κ. Παιδής τους μετέφερε τις ευχές της περιφερειακής αρχής για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή καταρχήν στις οικογένειές τους και εν συνεχεία στα καθήκοντά τους. Κίνηση που επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία της περιφέρειας με τον Μηχανικό.

Γ.Ρ.

 

Στο φαρμακείο

*ΜΠΑΙΝΕΙ η ξανθιά Λαρισαία στο φαρμακείο.

-Τεστ εγκυμοσύνης έχετε;

-Βεβαίως…

-Είναι δύσκολες οι ερωτήσεις;

Ζ.

 

 

 

APO YPOYRGOS TOYRISMOY TVRA*ΑΠΟ υπουργός Τουρισμού τώρα σκιώδης Πολιτισμού της ΝΔ η Όλγα Κεφαλογιάννη. Οπότε στη Θεσσαλονίκη τα είπαν στο Κέντρο Ιστορίας, με την τομεάρχη Πολιτισμού της ΝΟΔΕ Λάρισας, τη Βάνα Κυρλόγλου.

 Ζ.

 

 

 

SYNANTHSH YPOCHFIVN DHMAXVN* ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ υποψηφίων δημάρχων στους Γόννους. Στέλιος Ροντούλης Τυρνάβου και Γιώργος Μανώλης Τεμπών, συζήτησαν με εγκαρδιότητα τις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξεις και ανέλυσαν, με το βλέμμα στο μέλλον, τον «Κλεισθένη». Το μήνυμα που έστειλαν πάντως από κοινού δείχνει αισιόδοξο για τις παρατάξεις τους με τα μηνύματα που λαμβάνουν από τους συνδημότες τους, όπως είπαν.

Κ.Τσ.

 

 

 

 

TELIKA MILIOMASTE ME XIOYMOR*«ΤΕΛΙΚΑ μιλιόμαστε». Με χιούμορ αλλά και με αποδείξεις απάντησε ο Γιάννης Αναστασίου στο χθεσινό σχόλιο για τη διάσταση στους γαλάζιους της Αγιάς. «Άλλωστε κάποιοι είναι και μέλη της ΔΗΜΤΟ και μέλη της δημοτικής ομάδας. Πεδίο για συνεργασία και συνεννόηση πάντα υπάρχει». Μπορεί να έπαιξε ρόλο και το σχολιογραφικό πείραγμα, πάντως χθες το μεσημεράκι σε κοινή θέα στην πλατεία της Αγιάς, έπιναν μαζί τσίπουρα διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις, ο προαναφερθείς Ιωαν. Αναστασίου μαζί με τους Χρ. Χατζησαλάτα, Ηλ. Φλούδα, Γρ. Καλαγιά και Αθ.Τριανταφύλλου. (Αν κατόρθωναν να έχουν στην παρέα και τον Δημ. Ευθυμίου...).

Ζ.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass