Υπάρχει τρόπος

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 19:09
• Ε ναι... Και με τον Ευ. Βενιζέλο  η Μαρία Γαλλιού.  Κι αυτή της Νομικής.  Ζ. • Ε ναι... Και με τον Ευ. Βενιζέλο η Μαρία Γαλλιού. Κι αυτή της Νομικής. Ζ.

* - ΜΑΘΕ μπαλίτσα Τσίπρα...

Η πρόταση έπεσε από γνωστό Λαρισαίο λογιστή.

- Ενσωματώνουμε τα Σκόπια στη Μακεδονία, τους πετάμε 24% ΦΠΑ και φορολογία 45%, φεύγουν τρέχοντας και δέχονται ονομασία «Νέα Ταϊλάνδη».                          Ζ.

 

Ο στόχος

* ΤΩΡΑ δεν πρόκειται να σταματήσει τα πειράγματα ο Λαρισαίος Γ. Ο.: «Ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ ξεκίνησε πέρυσι «για να διασπάσει τη ΝΔ». Συμφωνούμε όλοι ε; Π.χ. και στα Σκόπια άλλαξαν Σύνταγμα και όνομα για να ζορίσουν τη ΝΔ». Το συμπέρασμά του; «Θυμάστε τι είναι όντως άπειρο, ε;».

Ζ.

 

Δεν έπεσε, άρα...

 * «ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Η αντιπολίτευση (πρέπει να) επιδιώκει να πέσει η κυβέρνηση, πόσο μάλλον αν έχει πεισθεί ότι θα κερδίσει τις πρόωρες εκλογές», σημειώνει ο Γ. Καρελιάς. «Επομένως, όλα καλά έγιναν με την πρόταση εμπιστοσύνης. Όμως, η κυβέρνηση δεν έπεσε και οι εκλογές θα γίνουν όποτε επιλέξει ο πρωθυπουργός. Έχει, πλέον, κανένα νόημα η επιμονή σε ένα λάθος, όπως είναι η στάση της συστημικής αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) στο Μακεδονικό;»

* * *

* ΚΑΙ συμπληρώνει ως κατακλείδα της προτροπής του. «Τα όποια επιχειρήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κατέρρευσαν πλήρως μετά την οριστική υποστήριξή της από έναν υπεράνω υποψίας παλιό μακεδονομάχο. Ο Ν. Μέρτζος αφαίρεσε κάθε φύλλο συκής από όσους (επαγγελματίες) «μακεδονομάχους» βγάζουν ακόμα το ψωμάκι τους από το Μακεδονικό. Μόλις λυθεί θα χάσουν τα πάντα. Βλέπετε, ο Μέρτζος δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑίος ούτε «εθνομηδενιστής», απλώς εις τα δυσμάς του βίου του έγινε εντελώς ρεαλιστής».

Ζ.

 

Ορεξάτος

* ΤΟ είχε ξεκινήσει ως αστείο ο Γ.Β. αλλά απέκτησε χιλιάδες οπαδούς. «Άλλοι περιμένουν του Αγίου Βαλεντίνου εμείς την Τσικνοπέμπτη». (Ποιος να τον κοντράρει.)                   Ζ.

 

Πειραγμένο ζύγι

* «ΜΟΝΟ που είναι φανερό, ολοφάνερο, πως η ζυγαριά που κρίνει το ποιος είναι «πουλημένος» και ποιος «εθνικά υπεύθυνος» είναι πειραγμένη. Σαν σε παλιοκαιρινό μπακάλικο» διαπιστώνει ο Παντελής Μπουκάλας.

Τα σταθμά αλλάζουν ανάλογα με το ποιο όνομα τοποθετείται στο τάσι για να μετρηθεί και να ζυγιστεί. Είναι «δικός μας»; Τότε είναι αδάμας, η ανιδιοτέλειά του είναι αυτονόητη και η υπευθυνότητά του πιστοποιημένη, περιττεύει το ζύγισμα… Είναι «των άλλων»; Μα πρόκειται για σκουπίδι. Για κάρβουνο. Ένας ανταλλαγματίας...

* * *

* ΕΧΕΙ και παράδειγμα: Τι είναι ο Βασίλης Σπανούλης για τους Παναθηναϊκούς; Μα ένας προδότης, και μέτριος παίχτης εδώ που τα λέμε, που για τα φράγκα άφησε την πράσινη φανέλα για να φορέσει την κόκκινη. Και τι είναι ο Σπανούλης για τους Ολυμπιακούς; Το αστέρι. Ο ηγέτης.

Τι είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που έκανε την ανάποδη διαδρομή, από το κόκκινο στο πράσινο; Για τους γαύρους είναι βέβαια προδότης, και μέτριος παίχτης εδώ που τα λέμε. Για τους τριφυλλόφιλους είναι το νέο αστέρι, που μπορεί να γίνει και ηγέτης. «Δεν είναι ίδια η πολιτική με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ»; Μα ναι. Διαφέρουν.

Στα γήπεδα τα χειρότερα τα ζούμε από χρόνια.

Ζ.

 

Ταχέως

* - ΑΝ μπει ληστής στο σπίτι ενώ είστε μέσα, καλέστε αμέσως το 100...

Ήταν σαφής στις συστάσεις του ο Λαρισαίος απόστρατος της Αστυνομίας.

- Πείτε τους στο τηλέφωνο ότι κάποιοι κολλάνε αφίσες για τη Μακεδονία, το περιπολικό θα φτάσει αμέσως.

Ζ.

 

Το αντίστροφο

* ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ να απουσιάσει από την πόλη η γυναίκα του Λαρισαίου μεσήλικου. Ενδιαφέρθηκαν οι φίλοι του.

- Πώς τα περνάς, μόνος;

- Καλά μωρέ αλλά να δεν τρώω καλά... Τρώω πολύ.

- Ε; Τι λες μωρέ… Ανησύχησα κι εγώ μην πείνασες.

* * *

* Ο ΑΛΛΟΣ, περιπαικτικός μεσ’ τη μελαγχολία του.

- Θα μου φτιάξεις δυό αυγά μάτια;

- Και πώς τα τρως;

- Βουρκωμένα και παραπονεμένα.

Ζ.

 

Ο ξεγραβάτωτος

* ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ Γιώργο Βέλτσο, ο Λαρισαίος συριζαίος, ναι τον καθηγητή φίλο και προνομιακό συνομιλητή του Κ. Σημίτη. Για τις τρέχουσες εξελίξεις επανέφερε αυτό που εκείνος είχε πει προ εξαμήνου: «Ας γράφουν ό,τι θέλουν -στο κυριλλικό αλφάβητο του κιτρινισμού- οι πικραμένοι. Εγώ γελώ γιατί, ας μην κοροϊδευόμαστε, ο ξεγραβάτωτος τους πήρε τα σώβρακα. «Ξεβράκωτοι» (της Γαλλικής Επανάστασης) μένουν πλέον οι γραβατωμένοι της ελληνικής συντήρησης».

Ζ.

 

Αλλαγές

* ΑΠΟ την πλευρά του, ο νεοδημοκράτης Γ.Κ. επιστράτευσε Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν άποψη για να μην αλλάξουν κόμμα, κι άλλοι που αλλάζουν κόμμα για να μην αλλάξουν άποψη.

Για να προσθέσει ο ίδιος επί των τρεχουσών αλλαγών: Δεν φαντάστηκε πως θα υπάρξουν άνθρωποι που θα αλλάξουν και κόμμα και άποψη, για να μην αλλάξουν καρέκλα.

Ζ.

 

Παλαμά-κια

* «Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ -διασκευή που μας έδωσε συμπυκνώνει τα νοήματα του έργου και τα παρουσιάζει με σεμνότητα σκηνικής εκφοράς, χωρίς κορώνες, εντυπωσιακές τεχνικές, σκηνική παραζάλη από αναίτια και υπερβολικά πέρα δώθε στη σκηνή. Όλα προκύπτουν αβίαστα και τόσο κοντινά ενώ δεν είναι, φευ! ούτε καθημερινά, ούτε ταπεινά! Η παράσταση γοητεύει και αφήνει –επιτρέψτε μου να καταθέσω ένα υποκειμενικό βίωμα- μια βαθιά, γλυκιά και ήσυχη θλίψη που σου ζεσταίνει την ψυχή και θες να κρατήσει μέσα σου, πολλή ώρα από τότε που φεύγεις απ’ το θέατρο». Εξαιρετική κριτική από την ειδικό Σοφία Μορώνη, για την παράσταση ‘’Τρισεύγενη’’, του Κωστή Παλαμά, από το ΔΗΠΕΘΕ Πατρών. Διθύραμβος που καταλήγει «Σ’ ευχαριστούμε κύριε Τσιάνο».

Ζ.

 

Φ-Χ-Ψ

* ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΘεοΧαρόπουλου, που η στάση του αποτελεί τον άγνωστο Χ , άρχισαν τα ΨουΨου ότι η ΦώΦη δεν θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τις Πρέσπες στο ΚΙΝΑΛ. Ο καθένας θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

Στη Λάρισα κάποιοι είπαν ότι μπορεί να επωφεληθεί ο Κ. Μπαργιώτας, για τον οποίο πιστεύουν ότι είναι υπέρ της Συμφωνίας.

Άλλοι πάλι διαβεβαιώνουν ότι ο βουλευτής θα ακολουθήσει τη γραμμή της ηγεσίας, δεν θα θελήσει να δυσαρεστήσει την πρόεδρο.

Ζ.

 

Πανηγύρι Αγιάς

* ΠΟΛΛΑ τα παραλειπόμενα από τη γιορτή των Αγίων Αντωνίων στην Αγιά. Φερειπείν, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Κουτσαντάς τα έλεγε για αρκετή ώρα με τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Ολύμπιο. Ο οποίος, πέραν των ευχών που ασφαλώς θα έλαβε προκαταβολικά για τη σημερινή του ονομαστική εορτή, δεν μπορεί, θα έλαβε και οδηγίες για το πώς μπορεί να ξανακερδηθεί ο Δήμος. Από τον μοναδικό γαλάζιο που κέρδισε ποτέ τη Δημαρχία. Και ο εξ Ευρυμενών ορμώμενος παρακισσάβιος Ολύμπιος ξέρει ν’ ακούει.

* * *

* ΓΙΟΡΤΗ της έδρας του Δήμου που συμπίπτει με την ονομαστική γιορτή του δημάρχου, ευνοημένος ο Αντώνης Γκουντάρας χόρτασε ευχές χθες στο Πνευματικό Κέντρο. Νέος αρχιερατικός επίτροπος Αγιάς ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Μακρής, του οποίου επίσης η ονομαστική εορτή σήμερα. Καλείται να αντικαταστήσει έναν ιερωμένο που για μια ολόκληρη εικοσαετία άφησε το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα στα εκκλησιαστικά της περιοχής. Τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Δρόσο, που ζήτησε από τον επίσκοπο Δημητριάδος να τον απαλλάξει από τα βαριά καθήκοντά του, ώστε να ασχοληθεί περισσότερο με τα προβλήματα υγείας που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει.                     Ν.Γ.

 

Δεν θα γίνει

* - ΕΧΟΥΝ δίκιο στη ΝΔ. Το ντιμπέιτ το ζητά αυτός που χάνει...

Φυσικά και θα συζητούσαν το ζήτημα στη συντροφιά των Λαρισαίων.

- Ο από κάτω το ζητά, δεν έχει να χάσει αλλά όχι να βγαίνουν κι από πάνω…

- Στην αρχή είπαν όχι, ή μάλλον δεν είπαν τίποτε, μετά ναι βεβαίως, ύστερα ίσως θα δούμε, δεν θα δεχτούν όμως.

- Ο Τσίπρας ως αντιπολίτευση, ζητούσε κι απ’ τον πρωθυπουργό Σαμαρά ντιμπέιτ, ούτε κι εκείνος είχε δεχτεί. Το ποιος ήταν από κάτω και ποιος πάνω φάνηκε.

- Δεν λέω αν έχει δίκιο ή επιχειρήματα όπως υποστηρίζει. Ο Τσίπρας όμως ξέρει ότι έχει ταλέντο και πως «τον έχει» τον Μητσοτάκη. Που επίσης το ξέρει. Οπότε...

- Οπότε, ντιμπέιτ πραγματικό, ανάμεσα στους δύο, δεν θα έχει ούτε την εβδομάδα των εκλογών. Πάλι 6,7, 8 αρχηγοί όλοι μαζί θα μιλούν...

Ζ.

 

Για «υγρασία»;

* ΣΥΜΜΙΚΤΗ η εικόνα στην πορεία των Λαρισαίων μακεδονομάχων κατά Κόκκαλη και ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μια Απ. Παπαπαρίσης και ΝΔ, από την άλλη Δημ. Μπίλλης και Μαρία Μπίλλη και χρυσαυγίτες, ενδιάμεσα ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Παπαδημόπουλος ασ-κώντας πάντα το χόμπι του των φωτογραφήσεων.

* * *

* - ΓΙΑ τα μάτια έγινε η πορεία;

Ο Λαρισαίος προσπαθούσε να εξηγήσει τη μικρή συμμετοχή.

- Άμα τόσοι μόνο υπερασπίζονται στη Λάρισα τη Μακεδονία, τότε τα σύνορα είναι στα Τέμπη...

Η διαδήλωση πάντως γινόταν εκ των υστέρων, υπήρχε μια ηττοπάθεια. Η διαδικασία στη Βουλή ολοκληρωνόταν, ακόμη κι ο Μητσοτάκης έβλεπε 151 τουλάχιστον υπέρ Τσίπρα, ο δε Κόκκαλης είχε ψηφίσει ήδη με επιστολή από την Κίνα. Όλοι το ήξεραν ότι απλώς ήθελαν να «του κάνουν υγρασία».

* * *

* ΕΚΕΙΝΟΣ που έγινε διάσημος πανελληνίως λόγω Κόκκαλη ήταν ο Στ. Σούρλας. Υπογράφοντας ως τ. πρόεδρος του τοπικού συλλόγου σαρακατσαναίων, από τότε που είχαν τα εσωτερικά ντράβαλα στον σύλλογο, μ’ αυτό το ‘’τ.’’ να μην παίζει φυσικά και τόσο ρόλο, ο Λαρισαίος δικηγόρος επιτέθηκε με σφοδρότητα, σαρακατσάνικα στον υφυπουργό. Κι η επιστολή του έπαιξε στις μεγάλες ιστοσελίδες των Αθηνών, αξιοποιήθηκε δεόντως.               Ζ.

 

Γίνονται αυτά;

* ΑΛΛΟ Πέπη κι άλλο πρέπει, όμως τα πράγματα μερικές φορές γίνονται πολύ σοβαρά. Και ο ενδεικνυόμενος να το επισημάνει δεν είναι σε καμιά περίπτωση ο Γρ. Αρναούτογλου. Στην εκπομπή του οποίου στον «ΑNT1» εμφανίστηκε η τρας τηλεστάρ, «να εξομολογηθεί και να συγκλονίσει», λέει, διηγούμενη πως μετά τις δοξασμένες μέρες την είχαν συλλάβει σε οίκο ανοχής. Πάει καλά, η Πέπη Τσεσμελή όμως έγραψε και βιβλίο. Ούτε αυτό είναι έγκλημα. Ανάμεσα στις εμπειρίες της όμως που κατέγραψε, διάλεξε να διηγηθεί στην TV κάτι από τη Λάρισα. Όπου είχε έρθει να τραγουδήσει στα μπουζούκια. Και την έβαλαν λέει να οδηγήσει το ιντερσίτι, προφανώς μερακλήδες σιδηροδρομικοί. «Αχ επιβατούληδες... Να ξέρατε ποιος σας πάει τώρα...» είπε με το γνωστό σκέρτσο της. (Δεν μπορεί, κάποιος θα την ερευνήσει την υπόθεση. Προς παραδειγματισμό, τι άλλο.)                   Ζ.

 

Αργότερα

* ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, με θέμα τη Novartis και τα σκάνδαλα στο φάρμακο. Όχι λόγω βροχής, ή έστω υγρασίας, από διαμαρτυρόμενους. Απλώς οι βουλευτές ομιλητές, ο συριζαίος Σπ. Λάππας κι ο ακόμη ανελίστας Θαν. Παπαχριστόπουλος δεν θα μπορούν να λείπουν από την Αθήνα καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Επιπλέον εκτιμάται ότι το θέμα των σκανδάλων θα αναζωπυρωθεί αρχές Φεβρουαρίου, αναμένονται λέει εξελίξεις, οπότε τότε θα είναι και πιο επίκαιρη η εκδήλωση.

Ζ.

 

Περί οδηγού

* ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ από τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Χρήστο Κιτσίδη αναφορικά με το θέμα που παρουσιάστηκε χθες στην «Ε» για τον πρώην υπάλληλο και οδηγό πρώην δημάρχων και του νυν δημάρχου ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε. Ο κ. Κιτσίδης επισημαίνει, χωρίς καμία -όπως λέει- διάθεση αντιπαράθεσης ότι ο ίδιος στη θητεία του ως δήμαρχος Τυρνάβου ποτέ δεν θέλησε και δεν είχε προσωπικό οδηγό. Η επισήμανσή του σίγουρα δεν έχει στόχο τον υπάλληλο που συνταξιοδοτήθηκε. Μήπως είναι «καρφί» προς άλλες κατευθύνσεις;                           Κ.Τσ.

 

Ο επίμονος

* - ΘΕΣ να κάνουμε σεξ;

- Αμάν βρε παιδάκι μου, όλο γι’ αυτό μιλάς...

Η νεαρή Λαρισαία νόμισε ότι ξέμπλεξε από τον επίμονο.

- Και τι θες να λέω, να πούμε για τον καιρό;

- Γιατί όχι; Να πούμε για τον καιρό...

- Ωραία. Δεν νομίζεις ότι είναι καιρός να κάνουμε σεξ;

Ζ.

 

Σαρακατσάνικη

ικανοποίηση

* ΜΑΓΕΨΑΝ τα χορευτικά συγκροτήματα των Σαρακατσαναίων, κυρίως τα μικρά, το Σαββατοκύριακο στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας. Παράδοση δεν είναι η διατήρηση της στάχτης, αλλά η μεταφορά της φλόγας. Τόσο οι συνδιοργανωτές όσο και όλοι όσοι συμμετείχαν στις διήμερες εκδηλώσεις, είχαν αυτή τη φλόγα και απέδειξαν σε όλους ότι οι Σαρακατσαναίοι δεν είναι στο «Εγώ», αλλά στο «Εμείς». Περίσσευμα ηθικής ικανοποίησης από τους αξιόλογους ανθρώπους του Συνδέσμου, οι οποίοι μόχθησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα για τις σχετικές προετοιμασίες, αλλά το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.         Γ.Ρ.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

MIA EYXARISTH EKPLHJH KYRIVS GIA TO

• ΜΙΑ ευχάριστη έκπληξη, κυρίως για το προσωπικό της Περιφέρειας αποτέλεσε η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Σάκη Ρουβά, στον «καλό του φίλο» Κώστα Αγοραστό. Πολλές οι σέλφι φωτογραφίες με τους υπαλλήλους, ενώ ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Μεγάλη χαρά και για παρέα μαθητών που «έπεσε» πάνω του, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. 

***

• Ρουβάς και Αγοραστός τα λέγανε για ώρα κι όταν επιτέλους οι δυο τους βγήκαν από το γραφείο του Κ. Αγοραστού, μια υπάλληλος της Περιφέρειας πείραξε τον γνωστό καλλιτέχνη: Σάκη τι έγινε… σε έβαλε τελικά ο Αγοραστός στο ψηφοδέλτιο; Ακομπλεξάριστος ο ίδιος απάντησε αστειευόμενος: Αυτό ακριβώς έγινε. Πώς το κατάλαβες; Ο Κώστας είναι εξαιρετικός περιφερειάρχης και αξίζει να ξαναβγεί».

***

• Ο Σάκης Ρουβάς εξιστορούσε στον περιφερειάρχη «πόσο καλά πέρασε το προηγούμενο βράδυ στο Δαμάσι Τυρνάβου όπου βρέθηκε, μαζί με τον πεθερό του, ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από το Μεσοχώρι. Με τον κ. Ζυγούλη δειπνήσανε σε ταβέρνα του χωριού, όπου φυσικά έγινε το ...«έλα να δεις» από τη νεολαία (μέχρι και από γειτονικά χωριά ήρθανε!).

***

• ΓΙΑ ΩΡΑ θαύμαζε ο τραγουδιστής τα πολλά βραβεία και τις πλακέτες που έχει στο γραφείο του ο περιφερειάρχης. «Μα τι κάνεις; Με έχεις ξεπεράσει» πείραξε τον Κώστα Αγοραστό και τον προέτρεψε να βρει ένα μεγαλύτερο γραφείο για να βάλει πιο άνετα και τα υπόλοιπα που ακολουθούν.                                      

Γ.Ρ.

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 TOYS THN PEFTOYN KI OI SOBADES

• ΤΟΥΣ την πέφτουν κι οι σοβάδες στον ΣΥΡΙΖΑ της Λάρισας. Πρόβλημα στην ταράτσα των κομματικών γραφείων που όμως δεν διορθώθηκε, δεν προλαβαίνουν κιόλας αυτοί, κυβερνούν. Άρχισε λοιπόν να ξεκολλάει η μαρκίζα και χθες έφτασε να πέφτει υλικό στον πεζόδρομο στα κεφάλια των διερχομένων, οπότε και χρειάστηκε να επέμβει εσπευσμένα η Πυροσβεστική. (Δεν τους είχαν βάλει φωτιά οι αντίπαλοι.)

Ζ.

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

PANV STO MNHMA O SKYLOS

 

• ΠΑΝΩ στο μνήμα ο σκύλος

που τριγυρνά στο Νεκροταφείο

της Λάρισας.

Δίπλα στη φωτογραφία,

όχι κατ’ ανάγκη του νεκρού

αφεντικού του, ήλιο έψαχνε

το ζωντανό.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass