Ο Βούδας

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2019 19:06
• ΣΤΗΡΙΞΗ στον γιατρό και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Κώστα Μπαργιώτα, από το ισχυρό φύλο... Στην Ελασσόνα με τη Μαρία Σκυβαλίδα, στέλεχος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ για περισσότερα από δέκα χρόνια, και τη νεοεκλεγείσα πρώτη τοπική σύμβουλο Ελασσόνας Μαρία Λεπιντάτου. • ΣΤΗΡΙΞΗ στον γιατρό και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Κώστα Μπαργιώτα, από το ισχυρό φύλο... Στην Ελασσόνα με τη Μαρία Σκυβαλίδα, στέλεχος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ για περισσότερα από δέκα χρόνια, και τη νεοεκλεγείσα πρώτη τοπική σύμβουλο Ελασσόνας Μαρία Λεπιντάτου.

* ΤΟ ανακοίνωσε χθες με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ο νεαρός Λαρισαίος.

- Καλοκαίρι, παραλία, ήρθε η ώρα να δείξω το θεϊκό κορμί μου. Και μην ακούω σχόλια και σαχλαμάρες. Κι ο Βούδας θεός είναι.

Ζ.

 

Με Τσίπρα

* TO δίχως άλλο ενισχυμένο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, με επικεφαλής τον Αλ. Τσίπρα. Συμβολική η παρουσία, δεν πρόκειται δα ο πρωθυπουργός να κάνει και περιοδείες στα χωριά, ωστόσο παίζει τον ρόλο της, αν μη τι άλλο η προτίμηση δημιουργεί κλίμα.

* * *

* ΤΗ δικιά τους απάντηση έδωσαν αμέσως οι ντόπιοι νεοδημοκράτες, επιχειρώντας να αντιστρέψουν το κλίμα. Ότι πανηγυρίζουν υποτίθεται, διότι έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα να τιμωρήσουν τον Τσίπρα απευθείας. (Βέβαια το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνεται στα στελέχη της ΝΔ.)

* * *

* ΟΙ συριζαίοι έδωσαν τη δικιά τους εξήγηση, συνδέοντας την επιλογή Τσίπρα με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Λάρισα και την εφαρμογή στην πράξη της σύμπραξης της κεντροαριστεράς. «Εμ, πού θα πήγαινε; Στο γαλατικό χωριό που αντιστάθηκε». (Είναι και το πάμε για τσίπρα με τον Τσίπρα, που ταιριάζει.)

* * *

* ΦΥΣΙΚΑ εκείνοι που έχασαν τον ύπνο τους είναι οι Λαρισαίοι φιλοδοξούντες να εκλεγούν βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν αυτή τη φορά διαλέξει ο Τσίπρας την έδρα της Λάρισας; Μείον μία θέση τότε, από τις κατά πάσα πιθανότητα δύο που θα βγάλει το κόμμα.

Ζ.

 

Κι άλλοι

«Λαρισαίοι»

* ΕΙΝΑΙ η δεύτερη φορά που ο Αλ. Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, ηγείται του ψηφοδελτίου της Λάρισας. Ήταν τον Σεπτέμβριο του ‘15, στις δεύτερες εκλογές, εκείνες με τη λίστα, τις οποίες είχε επίσης κερδίσει. Ήταν τότε υποψήφιος και στο Ηράκλειο Κρήτης ταυτόχρονα, την έδρα του οποίου και επέλεξε τελικά. (Ουφ! ανακούφισης τότε από τον Ν. Παπαδόπουλο.)

* * *

* ΕΙΧΕ προηγηθεί όμως άλλος πρωθυπουργός που είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στη Λάρισα. Ήταν ο Κ. Καραμανλής το 2009, όταν και έχασε τις εκλογές. Ήταν υποψήφιος και στη Θεσσαλονίκη, την έδρα της οποίας τελικά κράτησε.

* * *

* ΤΗΝ αρχή όμως είχε κάνει ο Γ. Παπανδρέου το 2004, ως αρχηγός κόμματος όμως. Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τότε, στις πρώτες εκλογές που έχασε, ήταν υποψήφιος βουλευτής σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, κράτησε την έδρα της δεύτερης κι αυτός.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Ε. Βενιζέλος στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επίσης, το οποίο είχε γνωρίσει τότε τη συντριβή. (Τελικά πολλοί διαλέγουν τη Λάρισα για υποψηφιότητα αλλά -ευτυχώς- απαρνούνται την έδρα της. Ευτυχώς, διότι αλλιώς θα έμενε ο νομός πρακτικά με ένα βουλευτή λιγότερο.)

Ζ.

 

Οι 9 από τους 11

* ΑΠΟ ώρα σε ώρα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, το από μέρα σε μέρα θεωρείται πολύ πλέον. Της Λάρισας έχει λίγο-πολύ φιξαριστεί. Οι δύο βουλευτές καταρχάς Μ. Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας, οι δύο που είχαν ακολουθήσει σε σταυρούς το ‘15, ήτοι Κ. Τζανακούλης και Στέλλα Μπίζιου κι εν συνεχεία άλλες δύο υποψηφιότητες εκείνου του ψηφοδελτίου, η Λένα Αξιόγλου κι η Θεοδώρα Κάλλα, εν συνόλω έξι από τους παλιούς στην ενδεκάδα.

* * *

* ΣΤΙΣ πέντε υπόλοιπες θέσεις, δύο θα καλυφθούν από τις μεταγραφές. Ο βουλευτής από το κόμμα Λεβέντη Γ. Κατσιαντώνης κι ο Γ. Καραβάνας, της «Δράσης» που στις περασμένες εκλογές είχε κατέβει με το Ποτάμι κι ήταν δεύτερος σε σταυρούς. Συν μία γυναίκα ακόμη που θα είναι μετά πάσης βεβαιότητος η Αθηνά Σιαφαρίκα. Απομένουν δύο κενές θέσεις, για τις οποίες ακούγονται ως επικρατέστεροι δύο γιατροί, κανείς όμως δεν ξέρει σίγουρα πού θα κάτσει η μπίλια.

Ζ.

 

Πολύ σταθερή

* ΑΝ μη τι άλλο η Εθνική του Άγγελου επιδεικνύει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Είτε παίζει με μικρή, είτε με μεγάλη ομάδα ως αντίπαλο, είτε αγωνίζεται εκτός είτε εντός έδρας. Τρώει 2 ή 3 γκολ στο πρώτο μισάωρο, κατόπιν ισορροπεί το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο δεν χάνει ποτέ, ισοπαλία ή και -πρώτα ο Θεός- κερδίζει κιόλας, στο αυτοτελές σκορ του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου. Ωστόσο οι κανονισμοί δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν, το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να παίζεται σε δύο ημίχρονα. Οπότε, παταριάν ή καρπαζιάν; Είναι κι οι Αρμένιοι χριστιανοί ορθόδοξοι, βοηθάει κι αυτούς η Παναγία.

Ζ.

 

Διαπιστώσεις

* ΕΙΧΑΝ τα θέματά τους στη συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων. Και τις διαπιστώσεις τους.

-  Ένας άντρας είναι ατελής μέχρι να παντρευτεί. Μετά είναι τελειωμένος.

* * *

* - ΠΡΟΣΟΧΗ, άλλο να σου κλείσει μια γυναίκα το μάτι και άλλο να θέλει να σου κλείσει τα μάτια. Μην μπερδεύεστε.

* * *

* - Ο ρόλος του άντρα είναι να φταίει, να το ξέρετε.

Ζ.

 

Συναγωνιστές;

* ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ λέει θα γίνει και αυτή η προεκλογική καμπάνια των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Θα βγάζει η Νομαρχιακή πρόγραμμα περιοδειών για κλιμάκια υποψηφίων, που θα κινούνται συνδυό-συντρείς και τέσσερις αντάμα.

- Θα πηγαίνουν και θα σφάζονται κι αλλού; αναρωτήθηκε εκείνος που ήξερε για τις όχι και τόσο καλές σχέσεις μεταξύ τους. (Όταν τρέχουν για την εκλογή και το βουλευτιλίκι, η συντροφικότητα μπορεί να κάνει τα ρεπό της.)

* * *

* ΑΝΑΛΟΓΗ, αν όχι χειρότερη, είναι η εσωκομματική κατάσταση, οι σχέσεις μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών και στη ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ, όλοι το ξέρουν αυτό. Ο κόψας του κόψαντος κι όποιος αντέξει. Ελεύθερη οικονομία του σταυρού έχουμε και δημοκρατία επίσης. Πρακτικά μονάχα στο ΚΚΕ υπάρχει εσωκομματική ηρεμία στις εκλογές, καθώς είναι προκαθορισμένο και ποιος θα εκλεγεί αλλά και ποιοι θα τον ακολουθήσουν σε σταυρούς. Πρόκειται για τη λεγόμενη κατανομή κομματικών καθηκόντων, η οποία μετατρέπεται σε γραμμή σταυροδοσίας μέσω των οργανώσεων του κόμματος.

Ζ.

 

Γαλάζια βέλη

* ΑΜΕΣΑ τα αντανακλαστικά του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνου, ο οποίος έκανε καυστική δήλωση για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα και τη συμμετοχή του Αλ. Τσίπρα σ’ αυτό. Μιλά για «θυμηδία και κλαυσίγελο αλλά και για φήμες για απανωτές αρνήσεις που ανάγκασαν τον Αλέξη Τσίπρα να συμπληρώσει τη θέση του ενδέκατου στο ψηφοδέλτιο». Και καταλήγει: υποψήφιος στη Λάρισα λοιπόν, τον Νομό που ξέχασε για 4,5 χρόνια».

 

Έναρξη αγώνα

* ΞΕΚΙΝΗΣΕ και τυπικά χθες τη λειτουργία του το εκλογικό κέντρο της ΝΔ Λάρισας στον πεζόδρομο της Κούμα, εκεί όπου λειτουργούσε για τις ευρωεκλογές. Το εκλογικό κέντρο θεωρείται «γουρλίδικο», βολικό λόγω θέσης και πρακτικό αφού ο εξοπλισμός υπάρχει ήδη. Το βράδυ της Τρίτης συνεδρίασε η εκλογική επιτροπή της ΝΟΔΕ στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, υπό την προεδρεία του Χρήστου Καπετάνου και ρυθμίστηκαν οι τελευταίες προεκλογικές εκκρεμότητες.

Γ.Ρ.

 

Απ’ τα δύσκολα

* ΑΠΟ πολύ νωρίς ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο ΚΙΝΑΛ, προέκυψαν πρόωρα κι οι εκλογές, μια χαρά για τους υποψηφίους που είχαν προλάβει να κάνουν ζέσταμα.

Στο τωρινό ψηφοδέλτιο μετέχουν δύο μονάχα από τους παλιούς, από την ενδεκάδα που είχε δώσει την τελευταία μάχη, τον Ιανουάριο του 2015, με επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Λάρισα τον τότε πρόεδρο Ε. Βενιζέλο. Υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τότε, του ΚΙΝΑΛ τώρα, ο δημ. υπάλληλος Γ. Θεοδωρόπουλος και η αγροτοκτηνοτρόφος Μαρία Μάρου, είχαν καταταγεί τότε στην 5η και 6η θέση λαμβάνοντας λιγότερους από 700 σταυρούς. Ήταν τότε με το αρνητικό ρεκόρ του ΠΑΣΟΚ στο 4,5%. Μαθημένοι στα πολύ δύσκολα. (Οι υπόλοιποι εννιά υποψήφιοι καινούριοι, παλιοί ωστόσο στον πολιτικό στίβο.)

Ζ.

 

Κατά Γαβρόγλου

* «ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ» εμφάνιση για τον Χρήστο Κέλλα, στην εκδήλωση, στον Βόλο, για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. «Είμαστε αντίθετοι στις συγχωνεύσεις χωρίς αξιολόγηση και σχέδιο, στηρίζουμε την Πανεπιστημιακή Τεχνολογική Εκπαίδευση σε σύνδεση με τις ανάγκες της εποχής και την αγορά εργασίας», υποστήριξε ο Λαρισαίος πολιτικός, “σηκώνοντας” τις θέσεις της ΝΔ απέναντι στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου. Το ίδιο έχει σκοπό να κάνει και σήμερα το πρωί σε ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ όπου είναι προσκεκλημένος...

 

Οι δήμαρχοι

* ΠΟΛΛΗ δουλειά και ενδιαφέρον αποτέλεσμα, το χθεσινό δημοσίευμα στην εφημερίδα, από τον Νίκο Παπαθεοδώρου. Ο Λαρισαίος ιστοριοδίφης έκατσε και μέτρησε βρίσκοντας ότι στα 138 χρόνια από την απελευθέρωση η πόλη είχε 32 διαφορετικούς δημάρχους. Εκ των οποίων οι 17 εκλεγμένοι κι οι 15 διορισμένοι, οι τελευταίοι σε ανώμαλες περιόδους θήτευσαν συνολικά 32 χρόνια. Για πάνω από έναν αιώνα διοίκησαν οι εκλεκτοί του λαού. Κι ο γιατρός παραθέτει όλα τα ονόματα και πολλά στοιχεία, στατιστικά και άλλα.

Ζ.

 

Μα πώς γίνεται;

* «ΔΕΝ μπορεί στις προσφυγικές δομές ένα γεύμα να στοιχίζει 5 ευρώ και το αντίστοιχο στις φοιτητικές λέσχες 1,80 ευρώ», είπε ο Κ. Γαβρόγλου μιλώντας στον Βόλο για το Πανεπιστήμιο. Και ποιος θα διορθώσει τη στρέβλωση; Ο υπουργός Παιδείας μήπως;

Αναλόγως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και άλλα παρόμοια. Όπως που οι μισθοί όσων απασχολούνται περί το προσφυγικό, ειδικευμένων επιστημόνων μα και ανειδίκευτων, είναι σχεδόν διπλάσιοι από εκείνους με τους οποίους αμείβονται όλοι οι υπόλοιποι στην αγορά εργασίας. Αυτοί είναι και οι κανονικοί μισθοί δηλαδή, αυτοί που πληρώνουν οι ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνται μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Οι ‘’υπόλοιποι’’ μόνο στην Ελλάδα θεωρούνται φυσιολογικοί. Όπως και το να πληρώνει το κράτος ένα γεύμα νέου ανθρώπου λιγότερο από 2 ευρώ...

Ζ.

 

Νέος ο παλιός

* ΟΜΟΦΩΝΩΣ νέος πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο ο Γιάννης Σκόκας και καλή θητεία για τον Λαρισαίο εμποροϋπάλληλο. Παλιός, έμπειρος, τέσσερις θητείες στη διοίκηση του ΕΚΛ, συνετός άνθρωπος. Ο ακόμη παλιότερος Πάρις Λιόλιος παρέμεινε ως γεν. γραμματέας, δεν προήχθη. Αν και στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο το εν λόγω αξίωμα του γ.γ. θεωρείται το ισχυρότερο όλων.

Ζ.

 

Θέμα διαστολής

* - ΟΧΙ, δεν πάχυνα. Απλώς τώρα το καλοκαίρι διαστέλλομαι από τη ζέστη.

Δυνατοί και στη σκέψη, όχι μονάχα στο πιρούνι τα φαγανά παιδιά της Λάρισας.

* * *

* - ΓΙΑ να βγω στην παραλία φέτος, δεν χρειάζομαι δίαιτα, απεργία πείνας χρειάζομαι.

* * *

* - ΔΕΝ θα ζυγιστώ αυτόν τον μήνα. Έχω Ερμή στον αγλέουρα.                      Ζ.

 

Φυλλωσιές

* ΚΙ άλλες επισημάνσεις από Κίσσαβο μεριά. Ο δρόμος από Αγιά μέχρι Σκήτη, από το γεφύρι και μετά και από Σκήτη μέχρι Αγιόκαμπο σε πολλά σημεία κοντεύει, λέει, να κλείσει από τα κλαδιά που θέριεψαν λόγω των βροχών. Θέμα χρόνου να γίνει κανένα ατύχημα. Υποτίθεται ότι πρέπει να κοπούν τώρα, πριν την κυκλοφοριακή αιχμή του καλοκαιριού.

Ζ.

 

Κλαδιά

* ΣΤΗ Λάρισα πάλι, από τις οδούς Νικηφ. Φωκά και Πρ. Ηλία ζητούν να περάσει το φορτηγό του δήμου να μαζέψει κομμένα κλαδιά που βρίσκονται καιρό τώρα ξεχασμένα στα πεζοδρόμια. Κι είναι κι η γειτονιά του δημάρχου, λένε.

Ζ.

 

Μεταγραφές

* ΤΡΕΙΣ μετακινήσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής... συγγνώμη κοινοβουλευτικής περιόδου. Τρεις μεταγραφές εκ των οκτώ Λαρισαίων βουλευτών. Ο Β. Κόκκαλης που από τους ΑΝΕΛ πάει ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γ. Κατσιαντώντης του Β. Λεβέντη που διάλεξε Ν. Δημοκρατία. Και ο Κ. Μπαργιώτας που από το Ποτάμι μετακινήθηκε στο ΚΙΝΑΛ. (Οι καλοί παίκτες είναι περιζήτητοι).

Ζ.

 

Τι κατάφεραν;

* ΕΤΡΕΞΑΝ, τα έδωσαν όλα προεκλογικά, στρατευόμενοι με τον συνδυασμό του Παν. Γούλα, ο οποίος θεωρείται ‘’σημαιοφόρος’’ του Εκτ. Νασιώκα, του οποίου τελικά ο γιος του ο Άκης εκλέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, με επιλαχόντα τον Βαγγ. Μάτο, που ήταν τότε διευθυντής του βουλευτικού του γραφείου. Κινήθηκαν λοιπόν εντόνως προεκλογικά ως υποψήφιοι, αρπάχτηκαν και με συντρόφους τους στο κόμμα το οποίο υποστήριζε επισήμως τον Απ. Καλογιάννη, τράβηξαν ζόρια ο Κ. Σάββας, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΚΙΝΑΛ κι ο Βαγγ. Γιαννούλας, τελευταίος γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ. Για να προκύψει το προαναφερθέν αποτέλεσμα. Σημειωτέον ότι ο Εκτ. Νασιώκας αποχώρησε εδώ και πολλά χρόνια από το ΠΑΣΟΚ ενώ στο ΚΙΝΑΛ δεν ήταν ποτέ.

Ζ.

 

Του πολιτισμού

* ΣΤΟ γραφείο του δημάρχου χθες οι εκπρόσωποι του Ομίλου Φίλων Θεσσαλικής Ιστορίας, μαζί και η Φωτοθήκη. Ο πολιτισμός τούς ακολουθεί. Απόδειξη; Εκείνη την ώρα τηλεφώνησε στον Απ. Καλογιάννη η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις εκλογές.

Ζ.

 

Οι αρχηγοί

* ΓΙΑΤΙ λοιπόν βάζουν οι πολιτικοί αρχηγοί υποψηφιότητα στη Λάρισα; Ο προφανής λόγος είναι οι αγρότες, συμβολικά δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Πώς συνηθίζουν άλλωστε οι πρωθυπουργοί να βάζουν κατά κανόνα και Λαρισαίο στο Υπουργείο Γεωργίας.

Ο ερασιτέχνης που εντρυφά στα γκάλοπ όμως, είχε κι άλλη ιδέα. Έλεγε που η Λάρισα θεωρείται βαρόμετρο, ότι συνήθως το ποσοστά των κομμάτων αντιστοιχούν στις πανελλαδικές τους επιδόσεις. Κι έτσι οι αρχηγοί των κομμάτων θέλουν να το ξορκίσουν, σκέφτονται ότι αν ανέβουν στη Λάρισα θα συμβεί το ίδιο και πανελλαδικά. (Μήπως να το δει αυτό η πόλη; Αν το αναδείξει, ίσως να τάζουν όλοι περισσότερα στους Λαρισαίους, να τους επιφυλάσσεται ιδιαίτερη μεταχείριση).

Ζ.

 

Πολύ θρήσκος

* Ο Γιωργάκης γυρίζει από τις εξετάσεις αισιόδοξος.

- Πώς τα πήγες; ρωτάει ο πατέρας του...

- Πολύ καλά. Καταπληκτικά.

- Μπράβο. Πώς είσαι σίγουρος όμως, προφορικά δεν ήταν; Τι είδους άνθρωπος ήταν ο εξεταστής σου;

- Πολύ θρήσκος βρε μπαμπά. Κάθε φορά που απαντούσα σε μια ερώτησή του, κοίταζε τον ουρανό, έκανε τον σταυρό του και διαρκώς έλεγε: Έλα Χριστέ και Παναγιά...

Ζ.

 

-------------------------------------------

KAI POY NA SFIJOYN KI ALLO

• ΚΑΙ πού να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες... Τι άλλο έχει ν’ ακούσει ο Γεωργάκης Ολύμπιος στην Τρίγωνη...

Ζ.

 

 CHLOI KAI LEPTOKORMOI AULHTIKOI

• ΨΗΛΟΙ και λεπτόκορμοι, αθλητικοί τύποι ο Μάριος κι ο Μιχάλης, βρίσκουν πεδίο συνεννόησης, Ξηρομερίτης κι Αναστασίου, παρότι ο ένας στην αντιπολίτευση κι ο άλλος στη διοίκηση του Δήμου.

Ζ.

 

 ME GLYKA XUES STHN EFHMERIDA O KALOGIANNHS

• ΜΕ γλυκά χθες στην εφημερίδα ο επανεκλεγείς δήμαρχος Απ. Καλογιάννης, τώρα που χαμήλωσε η ένταση των εκλογών αλλά και η μετεκλογική πίεση. Χαλαρή συζήτηση για τα προεκλογικά αλλά κυρίως για τα άμεσα σχέδιά του, για το καλοκαίρι.                 Ζ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass