Δυναμικό ξεκίνημα για τον νέο Κτηνοτροφικό Σύλλογο

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2019 22:22

Ολοκληρώθηκε χθες το πρωί η πρώτη Γενική Συνέλευση του νεοσύστατου Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Τυρνάβου, με σκοπό αρχικά την ενημέρωση αλλά και τη διεξαγωγή των πρώτων εκλογών για την ανάδειξη της διοίκησης του συλλόγου.

Αρχικά ο προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης έκανε μια γενική ενημέρωση για το έργο που παρουσίασε η προσωρινή διοίκηση τους πρώτους οκτώ μήνες της δράσης του νέου συλλόγου. Δράσεις που αφορούν σε συνεργασίες με τα πανεπιστήμια Ηπείρου και Θεσσαλίας. Για την παρουσία του ως μέλους της Λιβαδοπονικής Ανάπτυξης (Διαχειριστικά σχέδια βόσκησης). Είναι μέλος του Δικτύου Συνεργαζόμενων Φορέων και Πολιτών Θεσσαλίας - CETA. Συμμετέχει στην έρευνα για τις εισαγωγές γάλακτος.

Συμμετέχει με 16 προτάσεις για τη Διαβούλευση για το γάλα και ήδη τέσσερις από αυτές συμπεριλήφθηκαν στην ΚΥΑ. Επίσης ο κ. Μπαϊραχτάρης αναφέρθηκε στις συναντήσεις που έγιναν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με υπουργούς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, για εξισωτικές, 2013 -14, Καταρροϊκό και Βιολογικά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γκουρομπίνος, ο κ. Ζήσης Παρλίτσης ως εκπρόσωπος των Κτηνοτρόφων στον ΟΠΕΚΕΠΕ κι ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θανάσης Νασίκας. Τέλος τη συγκέντρωση έκλεισε ο γραμματέας του Δ.Σ. κ. Στέλιος Σπανογιάννης κυρίως με ζητήματα διαδικαστικά για την εκλογική διαδικασία για την εκλογή τακτικού διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο. Όσοι κτηνοτρόφοι-μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη νέα διοίκηση μπορούν να απευθύνονται στον γραμματέα κ. Στέλιο Σπανογιάννη στο τηλέφωνο: 6970 88 23 36.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass