Δυναμώνει τις κινητοποιήσεις το μπλόκο της Ελασσόνας

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, 12 μ., ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2022 12:08

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Κλιμακώνουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – κτηνοτρόφοι της επαρχίας Ελασσόνας, ασκώντας πίεση προς την Πολιτεία για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Ήδη, για τέταρτο 24ωρο, ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων έχει «απλωθεί» δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος της παραποτάμιας οδού του ποταμού Ελασσονίτη, στο ύψος του κόμβου όπου βρίσκεται γνωστό σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, από χθες το πρωί, νέα τρακτέρ προερχόμενα από χωριά της επαρχίας εμφανίστηκαν στον χώρο της κινητοποίησης και ενώθηκαν με τα ήδη υπάρχοντα.


Χθες λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, οι διαμαρτυρόμενοι, ακολουθώντας τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής μπλόκου Ελασσόνας, προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο 20’ της οδού Λάρισας – Κοζάνης (είχε ως συνέπεια την ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας), που διέρχεται μέσα από την Ελασσόνα, στη διασταύρωση μπροστά από το Δημαρχείο Ελασσόνας, με τη διακριτική παρουσία του Α.Τ. Ελασσόνας.
Μικρός αριθμός οχημάτων Ι.Χ., λεωφορείων και φορτηγών περίμενε για λίγα λεπτά -χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα- τη λήξη της κινητοποίησης για να συνεχίσει το δρομολόγιό του.
Οι αγροτικές κινητοποιήσεις του μπλόκου της Ελασσόνας συνεχίζονται και σήμερα το μεσημέρι, αφού στις 12 μ. στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας είναι προγραμματισμένο πανεπαρχιακό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, ανοιχτό για όλους τους φορείς της περιοχής.
Όπως τόνιζαν χθες στην «Ε» μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου της Ελασσόνας, εμφανώς ικανοποιημένα για την ήδη υπάρχουσα κινητοποίηση, που έχει τη δυναμική της: «Είναι εμφανής η μαχητική παρουσία του μπλόκου της Ελασσόνας που ώρα με την ώρα δυναμώνει και άλλο. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass