ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Πρόεδρος ο Ν. Παλάσκας, με χωρικούς αντιπροέδρους

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2015 12:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:02

Με μόνη αλλαγή τη θέσπιση χωρικών αντιπροέδρων συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, με τον Νίκο Παλάσκα να επανεκλέγεται πρόεδρος μετά την κατανομή των αξιωμάτων. Η διαδικασία κατανομής αξιωμάτων όπως το καταστατικό ορίζει έγινε με μυστική ψηφοφορία.

Αναλυτικότερα η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής: πρόεδρος Παλάσκας Νίκος, αντιπρόεδρος Λάρισας Γκουρομπίνος Ιωάννης, αντιπρόεδρος Ελασσόνας Μιχαλογιάννης Γεώργιος, αντιπρόεδρος Μαγνησίας Γκρίνιας Ιωάννης, αντιπρόεδρος Τρικάλων Μητρούσιας Χρήστος, γεν. γραμματέας Μπαρδανίκας Ιωάννης, ταμίας Κόντος Απόστολος, μέλη Τζιότζιος Μιχάλης, Δόκος Νίκος, Αντωνίου Αναστάσιος, Ζέττας Γεώργιος, Κωτούλας Ιωαννης, Παρλίτσης Χρήστος. Αποτελέσματα Εποπτικού: Πρόεδρος Βέρρας Αθανάσιος, μέλη Κωσταφάκας Θωμάς, Σωτηρίου Αχιλλέας.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος κ. Παλάσκας ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και διαβεβαίωσε όλο το συμβούλιο ότι «όλοι είμαστε σεβαστοί και μπορούμε να προσφέρουμε από όποια θέση και αν έχουμε μέσα στο συμβούλιο και αυτό προτάσσει η υπάρχουσα κατάσταση, αλλά και αυτό απαιτεί και ο κτηνοτρόφος της Θεσσαλίας που περιμένει από την Ομοσπονδία να μπει στην πρώτη γραμμή για να προτείνει και να διεκδικήσει λύσεις για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας. Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και ευθύνης για τις δύσκολες ώρες που περνά η κτηνοτροφία και η ελληνική οικονομία πάρθηκε η απόφαση να λειτουργήσουμε σαν μια γροθιά για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass