ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συλλαλητήριο στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2015 0:57

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή και ώρα 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, με προσυγκέντρωση στις 10.30 στο πρατήριο Τσιγάνη.

Η απόφαση ελήφθη προχθές Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής, από τα μέλη του συλλόγου ο οποίος καλεί σε μαζική συμμετοχή με τα αγροτικά μηχανήματα, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που αγωνιούν για το αύριο, «που καταλαβαίνουν ότι το τρίτο Μνημόνιο της Κυβέρνησης και η εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ, που μειώνει ως 50% τις ενισχύσεις αποτελούν τα εργαλεία με τα οποία θα συγκεντρωθεί η γη και η παραγωγή στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών και επιχειρηματιών».

Επίσης μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής τόνισε ότι: «Στις 3 Δεκέμβρη 2015 ξεκινάει η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό που είναι βαθύτατα αντιλαϊκός και προβλέπει να πάρει πάνω από 200 εκατ. ευρώ από τους αγρότες με την αύξηση του συντελεστή φόρου για τα εισοδήματα του 2015 (32 εκατομμύρια ευρώ), της προκαταβολής φόρου (79 εκατομμύρια ευρώ), την αύξηση κατά 12% των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ, καθώς αυτόματα φέτος ανεβαίνουν ασφαλιστική κατηγορία και μεγαλώνει η εισφορά».

Και απευθυνόμενος στους αγρότες και κτηνοτρόφους ο κ. Τσικριτσής καταλήγει: «συνάδελφοι, μόνο στη δική μας δύναμη στην οργάνωση του αγώνα μπορούμε να στηριζόμαστε!

Συσπειρωμένοι στους συλλόγους μας και την Ομοσπονδία, με τα αιτήματά μας στήνουμε Μπλόκο στο Μνημόνιο και τα αντιαγροτικά μέτρα. Παλεύουμε για την επιβίωσή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass