ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Και τώρα αρχίζει το μοντάρισμα...

* Λύθηκε η συνεργασία με τον Πατσιογεώργο

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2016 11:30

Του Σωτ. Κέλλα

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ ολοκληρώθηκε στο Ελατοχώρι και τώρα αρχίζει με τη διεξαγωγή αρκετών φιλικών (η πλειονότητα στο Ael Fc Arena) το μοντάρισμα της ομάδας ενώ οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε και τα νέα αποκτήματα αγωνιζόμενα.

Σίγουρα τα πρώτα φιλικά παιχνίδια και ειδικά αυτό που θα γίνει με την Κέρκυρα στις 27 Ιουλίου θα είναι αναγνωριστικά ενώ το επίπεδο δυσκολίας θα ανεβαίνει στα επόμενα φιλικά παιχνίδια ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που η λαρισινή ομάδα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέροιας.

Στην ομάδα που υπάρχει θα προστεθούν δύο ή τρεις ακόμα παίκτες...

Το σίγουρο είναι ότι κανένας από αυτούς δεν θα είναι ο Βάντερσον αν κρίνουμε από την αδικαιολόγητα σκληρή ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης(ήταν πέρυσι βασικός ανταγωνιστής της ανόδου της ΠΑΕ ΑΕΛ και φυσικό είναι να έχει πικρία) που ανέφερε τα εξής: «Τις τελευταίες μέρες ο κ. Αλέξης Κούγιας προσπαθεί να επιτύχει για λογαριασμό της ομάδας του την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μας Costa Viana Wanderson. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκτιμά και σέβεται απεριόριστα την πόλη και την ομάδα της Λάρισας. Στον κ. Κούγια όμως λέμε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, διότι δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα. Και επειδή εμείς στον Απόλλωνα τον γνωρίζουμε καλά δεν προτιθέμεθα να του προσφέρουμε ούτε ένα ποτήρι νερό. Το θέμα για εμάς θεωρείται λήξαν».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δείχνει ότι η περίπτωση του Νικο Μαρτίνες κερδίζει έδαφος για την ΑΕΛ...

ΜΕΙΟΝ ΕΝΑΣ...

Ως γνωστόν υπάρχουν παίκτες που δεν πήγαν στο Ελατοχώρι αλλά έκαναν προετοιμασία στο προπονητήριο των Δένδρων υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας νέων Σάκη Αναστασιάδη όπως ο Βέρτζος, ο Κουτσιανικούλης, ο Κοντοχρήστος αλλά και ο Πατσιογεώργος αφού σύμφωνα με τη διοίκηση δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη. Ένας εξ αυτών ο Πατσιογεώργος έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την λαρισινή ομάδα και τα προβλήματα μειώνονται κατά έναν ποδοσφαιριστή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Με τη συμπλήρωση χθες έξι χρόνων από τον θάνατο του προέδρου της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιου Καντώνια η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια. Το κενό δυσαναπλήρωτο. Ο πρωταθλητής πρόεδρος, ο συνεχιστής του ευρωπαϊκού οράματος της ΑΕΛ, μας θωρεί από 'κει ψηλά, από το "βυσσινί club του παραδείσου". Εμπνέει τις σκέψεις μας και με τις υποθήκες του καθοδηγεί τον ωραίο και τίμιο αγώνα μας για την επανάληψη των ολόχρυσων άθλων της "βασίλισσας του κάμπου".

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ, κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΝΤΩΝΙΑ, του προέδρου που οδήγησε την ομάδα μας στην ποδοσφαιρική κορυφή, κληροδοτώντας μας παράλληλα, αξίες αθλητικές, κοινωνικές, ανθρώπινες, που δεν πρόκειται να ξεθωριάσουν όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Πρωταθλητή Πρόεδρε, στα χνάρια σου βαδίζουμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα ζεις για πάντα στις σκέψεις και στις καρδιές μας. Θα μας εμπνέεις και θα μας οδηγείς».

ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Ανακοίνωση-ενημέρωση για το πώς θα λειτουργήσει το ισπανικό μοντέλο της διαιτησίας στην Ελλάδα έβγαλε η Σούπερ Λίγκα με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για το πώς θα γίνει η επιλογή των ανθρώπων που αποφασίζουν για τον ορισμό των διαιτητών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, μετά την από 22-7-2016 ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Γ. Γκιρτζίκη

«...ότι μετά από παρότρυνση της UEFA θα εφαρμοστεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας το λεγόμενο ισπανικό μοντέλο» και ενόψει επικειμένων πληρέστερων ανακοινώσεων αρμοδίως, ενημερώνει συνοπτικά τους φιλάθλους επ’ αυτού.

Στο πλαίσιο του «ισπανικού μοντέλου» το οποίο εφαρμόζει η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (RFEF), εντός της Ομοσπονδίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ), λειτουργεί επιτροπή η οποία ασχολείται αποκλειστικώς με τα ζητήματα της διαιτησίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η Επιτροπή αυτή είναι τριμελής και ορίζεται ως ακολούθως:

Ένα (1) μέλος της επιλέγει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ,

Ένα (1) μέλος της το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPERLEAGUE και αυτά τα δύο μέλη επιλέγουν από κοινού το τρίτο μέλος της".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass