ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Έχουμε ποιότητα και βάθος στον πάγκο

* Παν. Τζαναβάρας: «Πήραμε ένα καλό μάθημα...»

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2016 9:40

Εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, αλλά διαφορετικά συναισθήματα είχαμε στη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα και από την παρουσία της ομάδας του, τονίζοντας πως «πήραμε ένα καλό μάθημα».

Από την πλευρά του ο κόουτς του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης αφού πρώτα συνεχάρη τους παίκτες του, στη συνέχεια ανέφερε ότι η ομάδα του έδειξε πως έχει ποιότητα και βάθος από τον πάγκο, με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:

Παναγιώτης Τζαναβάρας(Ολυμπιακός Βόλου): «Από την πλευράς μας κινηθήκαμε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε όμως ένα μέτριο, ως κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος δικό μας. Στην ουσία κάναμε στον αντίπαλο ένα ωραίο δώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και εκεί που πιέζαμε για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ και νομίζω πως εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.

Είχαμε πει ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, όμως για μένα σήμερα πήραμε ένα καλό μάθημα, που πιστεύω πως θα μας βγει σε καλό στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Λάρισας, το ήθελε περισσότερο νομίζω από εμάς. Εύχομαι καλή συνέχεια στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Επίσης στον φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) ό,τι καλύτερο για την ομάδα του και καλή συνέχεια.

Εμείς πλέον, θα συγκεντρωθούμε 100% στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε για το πρωτάθλημα(Πιερικό και Απόλλωνα Λάρισας) και επαναλαμβάνω ότι ήταν ένα καλό μάθημα, το οποίο χρειαζόμασταν. Ευτυχώς που έγινε σήμερα».

-Για το αν αυτή η ήττα θα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας καθώς σε δύο εβδομάδες ακολουθεί το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη για το πρωτάθλημα:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για έναν διαφορετικό θεσμό και νομίζω πως η σημερινή ήττα δεν θα μας επηρεάσει ψυχολογικά».

-Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας δεν σκόραρε (σ.σ.είχε πετύχει γκολ σε όλα τα ματς επίσημα και φιλικά):

«Δεν βρήκε δίχτυα η ομάδα μας γιατί δεν είχε τη συνοχή. Είναι δύσκολο με τόσες αλλαγές να βρεις συνοχή. Από κάποιους παίκτες δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Αυτά είναι και για μένα. Δίνω ευκαιρίες σε παίκτες να παίξουν. Άλλο είναι τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία σ’ ένα κρας τεστ να δω αρκετά πράγματα που δεν είχα δει».

Σάκης Θεοδοσιάδης(Απόλλων Λάρισας):

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το παιχνίδι, υπήρχε ρυθμός και στα δύο ημίχρονα, χωρίς σκοπιμότητες, από δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι σήμερα βοήθησαν οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και ο πολύ καλός αγωνιστικός χώρος, κάτι που βοηθάει τις ομάδες που έχουν ποιότητα και παράγουν ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού και αυτό που κρατάω εγώ, πέρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν 11 παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και έδειξε η ομάδα συνοχή, αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, προπονητικά, γιατί δείξαμε πως έχουμε βάθος στον πάγκο και στο ρόστερ για να αναπληρώσουμε οποιαδήποτε απώλεια.

Αυτό το παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Είναι μια νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για τους ποδοσφαιριστές, από αύριο μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ρήγα Φεραίο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Βόλου για τη φιλοξενία, να ευχηθώ στον καλό μου φίλο Παναγιώτη Τζαναβάρα καλή συνέχεια και εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Γιάννης Δωματάς (Ολυμπιακού Βόλου): «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο από όλη την ομάδα γιατί κάναμε μια κακή εμφάνιση. Βέβαια, αυτή έγινε στο κύπελλο, έναν θεσμό που δεν μας ενδιαφέρει. Εμάς αποκλειστικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι κύπελλο, φιλικό ή πρωτάθλημα και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν αξίζει να παίζει ούτε στη Γ’ Εθνική, ούτε στη Β’.

Κοιτάζουμε από σήμερα τα επόμενα δύο παιχνίδια που είναι εκτός έδρας. Θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο και να αποσπαστούμε στην κατηγορία και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να πάρουμε την άνοδο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος νίκησε δίκαια».

Γιάννης Κολοβός(Απόλλων Λάρισας): «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε, ξέραμε ότι αυτή η ομάδα έχει στόχους, όπως έχουμε και εμείς. Καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι, γιατί το κύπελλο είναι ένας θεσμός, που αξίζει κατά τη γνώμη μου. Τώρα κοιτάζουμε το πρωτάθλημα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο και πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass