ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Με το δεξί ο Φαλανιακός

• Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στη Γιάννουλη ανάμεσα στη Δήμητρα και τα Βούναινα • Μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνι στον Αμπελώνα (1-0) στα πλέι οφ της Α1 ΕΠΣΛ • Δεν διεξήχθη το μπαράζ της Γ’ ΕΠΣΛ λόγω απουσίας γιατρού

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2018 22:04

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα πλέι άουτ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ο Φαλανιακός ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Βλαχογιάννι (2-0) και αύξησε τη διαφορά του στους 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Το παιχνίδι κρίθηκε στο α’ ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό όταν μετά τη μακρινή μπαλιά του Κολοβού, ο Δημητρέλης βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα. Στη φάση αυτή ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν λόγο για οφσάιντ.
Ο Φαλανιακός σιγούρεψε το αποτέλεσμα στο 26’ όταν μετά από φάουλ του Δημητρέλη, ο Γ. Πανταζής με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.
Στο 34’ μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Λεσάι, ο Δημητρέλης επιχείρησε σουτ όμως αρχικά ο Βλιώρας και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι δεν επέτρεψαν να γίνει το 0-3.
Στο 78’ από φάουλ του Βαρσάμη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές σ’ αυτό το διάστημα, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Δόξας, Ν. Φακίτσας δήλωσε ότι με εξαίρεση μία μικρή ένσταση για οφσάιντ στο πρώτο γκολ που εκφράστηκε από την πλευρά των γηπεδούχων, η διαιτησία του αγώνα γενικά ήταν πολύ καλή.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μωυσίδης (80’ Γεωργούλης), Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Καλογιάννης (40’ Πάτσης), Γκουρομπίνος (75’ Λάκης), Βίδρας, Σ. Φακίτσας, Μπαντής, Ιγγλέζος (65’ Θανασούλης).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Φατούρας, Πανταζής Γ. (90’+2’ Πάνου), Λυγούρας Β., Κολοβός, Μπλέντι, Ιωαννίδης (71’ Λυγούρας Χρ.), Δημητρέλης (77’ Σουλιώτης), Λεσάι.

 

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
Χωρίς γκολ έληξε το χθεσινό παιχνίδι στη Γιάννουλη ανάμεσα στη γηπεδούχο Δήμητρα και τα Βούναινα. Ένα αποτέλεσμα που τηρουμένων των αναλογιών αφήνει πιο πολύ αδικημένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα παίκτες στο 76’, δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Σε ό,τι αφορά στη Δήμητρα Γιάννουλης παρουσίασε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος (είχε τις δικές της καλές στιγμές), ενώ απείλησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα Βούναινα να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό. Ο Νταναβάρας με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Τσανάς από κοντά προσπάθησε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, αλλά ο Μπαμπάλης έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή.
Ένα μακρινό σουτ του Θώμου στο 16’ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 23’ ο Γκαλγκανόπουλος μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Τσαρούχα, σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 31’ ο Φ. Μερτζανίδης ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Μία ακόμα καλή στιγμή για τη Γιάννουλη στο 33’ με τον Γκαλγκανόπουλο και πάλι, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν δυσκόλεψε τον Ζεϊμπέκη.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά έληξε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν.
Μία κοντινή κεφαλιά του Ξαφάρα πέρασε άουτ στο 47’, για να φτάσουμε στο 53’ όταν ο Φ. Μερτζανίδης βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, δέχτηκε την μπάλα από τον Ηλ. Μερτζανίδη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
Στο 60’ ένα γυριστό του Σέντζα από καλή θέση κατέληξε άουτ, στο 72’ η κοντινή κεφαλιά του Καζάνι δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 73’ ο Νταναβάρας βρέθηκε απέναντι στον Μαστοροδήμο, αλλά ο τερματοφύλακας της Δήμητρας απέκρουσε το σουτ με τα πόδια.
Στο 76’ ο Καρέντζος δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και αποχώρησε από το παιχνίδι αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.
Στο 84’ μία κακή συνεννόηση του Ζεϊμπέκη με τον Γ. Χατζηλιάδη παραλίγο να βάλει σε κίνδυνο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ωστόσο απομάκρυναν την μπάλα.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα τα Βούναινα συνέχισαν τον επιθετικό τους ρυθμό και στο 88’ έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Τσανά, το σουτ του οποίου έδιωξε προ της γραμμής ο Μπαμπάλης, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμα μεγάλη στιγμή, όταν ο Γκομοσίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να είναι εκτός θέσης, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Δήμητρα πίεσε τον αντίπαλό της και είχε δύο καλές στιγμές από κόρνερ, η πρώτη στο 90’ με την κεφαλιά του Μάτου και η δεύτερη στο 90’+2’ με την κεφαλιά του Κακαράντζα που πέρασαν λίγο άουτ.
Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας που ήταν πολύ καλός όπως και οι βοηθοί του κ. Γκάγκας και Νίκζας.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Πετράκης, Μπαμπάλης, Θώμος, Γκαλγκανόπουλος (53’ Κακαράντζας), Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Καρέντζος, Ξαφάρας, Γ. Χατζηλιάδης, Ηλ. Μερτζανίδης, Κατσιώτης, Ραπτόπουλος (67’ Γκομοσίδης), Χριστοδούλου, Φ. Μερτζανίδης (65’ Κ. Καζάνι), Τσανάς, Νταναβάρας (83’ Γιουρούκης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δήμητρα Γιάνν. – Βούναινα        0-0
Βλαχογιάννι- Φαλανιακός        0-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φαλανιακός     2-0    8
Δήμητρα Γιάνν.     0-0    3
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Βούναινα     0-0    1
Βλαχογιάννι     0-2    1

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/5, 18:00)
Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν.
Βούναινα - Βλαχογιάννι

 

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ
Σ’ ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατάφερε να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του κερδίζοντας με 1-0 τον Σμόλικα Φαλάνης.
Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Καραλούλη, Γκαμπέτα και Τόλιο, ενώ ο Χάμος στο 27’ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 54’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με την προβολή του Ζηρδέλη, ενώ στο 68’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Κόκκινο το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.
Στο 74’ σημειώθηκε ένταση, όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν από τον διαιτητή να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κολοβό σε μία σύγκρουση με τον Ζηρδέλη. Από τις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκαμπέτας.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Οικονόμος προσπάθησε να σιγουρέψει το αποτέλεσμα και στο 80’ είχε διπλή ευκαιρία με τους Χάμο, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Καραναστάσης, και Ζηρδέλη που επιχείρησε νέο σουτ αλλά αποκρούστηκε σε κόρνερ.
Στο 90’+3’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Κακαβίτσης κέρδισε πέναλτι από τον Νούσια, όμως ο Σκούπρας που κλήθηκε να το εκτελέσει δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έτσι το 1-0 διατηρήθηκε.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 90’+6’ με το δυνατό σουτ του Κουμπούρα σε έμμεσο φάουλ.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Σαπάκος, Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης (78’ Δραχαλίβας), Ζηρδέλης (83’ Ντούφας), Τόλιος (69’ Παπαγεωργίου), Γκαμπέτας.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (53’ Κόκκινος), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Ταστεμερίδης (83’ Τεκέδης), Λιούσκας, Βενέτης, Τάχας (86’ Γκαλμπογκίνης), Κατσαρός-Βέρος (72’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.

 

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ
Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Ηρακλή Λάρισας με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να διαμαρτύρονται έντονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 80’.
Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τους Γκιουρσάνη (τετ-α-τετ), Αποστόλου και Ζαφειρίου. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν και στην επανάληψη να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, απειλώντας κυρίως με τους Αποστόλου (τετ-α-τετ) και Χριστίδη, για να φτάσουμε στο 80’ όταν ζήτησαν πέναλτι, για σπρώξιμο του Σούλι σε τετ-α-τετ του Αποστόλου. Ο διαιτητής κ. Βλιώρας ωστόσο, είχε αντίθετη άποψη και άφησε να εξελιχθεί το παιχνίδι.
Στο 86’ ο Δωτιέας είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Ντακούλα, όμως ο Αναστασίου επενέβη σωτήρια.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος, Παππάς (60’ Υφαντής), Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας, Φλέγγας (75’ Μπέτσιος), Τσιρογιάννης (70’ Ντελής), Τσατσαλίδης, Χαλάτσης (87’ Ριζούλης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μπάμης (85’ Πίρε), Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (75’ Χριστιδης), Νάστας (80’ Φώτος), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δωτιέας Αγιάς - Ηρακλής Λάρ.        0-0
Οικονόμος – Σμόλικας        1-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    1-0    11
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ηρακλής Λάρ.     0-0    6
Δωτιέας Αγιάς     0-0    1
Σμόλικας    0-1    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/5, 18:00)
Σμόλικας - Δωτιέας Αγιάς
Ηρακλής Λάρ. – Οικονόμος

 

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Φωτιά στα πλέι οφ της Α1 ΕΠΣΛ έβαλε η χθεσινή νίκη του Μαυροβουνίου μέσα στον Αμπελώνα με 1-0, χάρη στο γκολ του έμπειρου Πεζή στο 74’ με ωραίο πλασέ. Στο άλλο παιχνίδι, ο πρωτοπόρος Αετός Μακρυχωρίου αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα μέσα στην έδρα του με την Ακαδημία Τυρνάβου. Έτσι η ομάδα του Μαυροβουνίου πέρασε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο, ενώ στην τρίτη θέση υποχώρησε ο Αμπελωνιακός.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακρυχώρι – Ακαδ. Τυρνάβου        0-0
Αμπελωνιακός – Μαυροβούνι        0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μακρυχώρι     0-0    5
Μαυροβούνι     1-0    4
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αμπελωνιακός     0-1    3
Ακαδ. Τυρνάβου     0-0    1

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/5, 18:00)
Μαυροβούνι – Μακρυχώρι
Ακαδ. Τυρνάβου - Αμπελωνιακός

 

ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
Η Ελπίδα Μεσοχωρίου διατήρησε το προβάδισμα στη μάχη της 2ης θέσης στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ μετά το εμφατικό 8-0 επί της Καρυάς, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική καθώς ο Λαρισαϊκός μετά το 2-0 επί του Τοξότη κρατήθηκε σε απόσταση τριών πόντων. Την κατηγορία αποχαιρέτησαν και μαθηματικά τα Δένδρα. Τα χθεσινά αποτελέσματα και η βαθμολογία:
Δολιχιακός – Πλατανούλια    0-3 (ά.α.)
Ευαγγελισμός – Βαλανίδα    2-1
Δρυμός – Πανιώνιος    1-2
Μεσοχώρι – Καρυά    8-0
Λαρισαϊκός – Τοξότης    2-0
Αβέρωφ – Συκέα    5-0
Ροδιακός – Δένδρα    5-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες)
Αβέρωφ    78-10    62
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μεσοχώρι    65-30    55
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Λαρισαϊκός    55-26    52
Πανιώνιος    56-21    50
Ροδιακός    64-33    44
Δρυμός    51-41    38
Βαλανίδα    33-40    31
Συκέα    37-58    30
Πλατανούλια    41-50    26
Τοξότης    39-67    25
Ευαγγελισμός    45-58    24
Καρυά    34-71    23
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δένδρα    23-48    16
*Ο Δολιχιακός αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/5, 17:30)
Βαλανίδα – Δολιχιακός (3-0 ά.α.)
Πλατανούλια – Λαρισαϊκός
Δένδρα – Αβέρωφ
Πανιώνιος – Ροδιακός
Καρυά – Ευαγγελισμός
Δρυμός – Μεσοχώρι
Τοξότης - Συκέα

 

Η Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Με αρνητικό τρόπο άρχισαν τα μπαράζ κατάταξης της Γ’ ΕΠΣΛ, καθώς ο προγραμματισμένος για χθες αγώνας στο γήπεδο Ανθούπολης, ανάμεσα στην Α.Π. Ελασσόνας και τη Θύελλα Βασιλί, δεν διεξήχθη αφού δεν προσήλθε ο γιατρός αγώνα.
Την οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα θα πάρει εντός των ημερών η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΛ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

 

 

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρουσία γιατρού αγώνα στους Αγ. Αναργύρους
Ένα σπάνιο περιστατικό σοβαρού τραυματισμού ποδοσφαιριστή συνέβη στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων, στον αγώνα του τοπικού Ατρομήτου με τον Όλυμπο Γόννων (3-2), όταν στο 71ο λεπτό παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος αναίσθητος. Η παρουσία του κ. Δημήτριου Κεραμέ, διασώστη του ΕΚΑΒ, που εκτελούσε χρέη γιατρού αγώνα αποδείχθηκε σωτήρια. Ο κ. Κεραμές, έχοντας μαζί του όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, πρόσφερε αμέσως τις πολύτιμες πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή των Γόννων, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Άμεση ήταν η αντίδραση τόσο της διαιτητή κ. Τσιοφλίκη, όσο και του τερματοφύλακα του Ατρομήτου Τσιάρα που αναλήφθηκαν αμέσως τη σοβαρότητα του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του Ολύμπου, όπως και του φιλάθλου κ. Μπαλκόπουλου που είχε σημαντική συμβολή.

 

Σήμερα η επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών

Από την ΕΔ/ΕΠΣΛ ανακοινώθηκε ότι η εβδομαδιαία επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών θα πραγματοποιηθεί κανονικά σήμερα Δευτέρα στις 20:00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

 

ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ REGIONS’ CUP
Πρωταθλήτρια η ΕΠΣ Εύβοιας
• Νίκησε την ΕΠΣ Ξάνθης με 7-6 στα πέναλτι χθες στην Τσαριτσάνη

Η ΕΠΣ Εύβοιας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη φετινή διοργάνωση του Regions’ Cup και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η ΕΠΣ Εύβοιας νίκησε στον χθεσινό τελικό που διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης την ΕΠΣ Ξάνθης με 7-6 στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τόσο την κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και την παράταση χωρίς τέρματα. Για να αναδειχθεί ο νικητής εκτελέστηκαν συνολικά 16 πέναλτι.
Ως μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δ. Μπουχλαριώτης απένειμε το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης για την παραχώρηση του γηπέδου και την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων.
Την απονομή στους ηττημένους έκανε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, Β. Νταβαρούκας. Μετάλλια απονεμήθηκαν και στους Λαρισαίους διαιτητές που ορίστηκαν στον τελικό κ. Τσιτσανούδη, Νάκα, Τσαπράζη.
Τον τελικό παρακολούθησε αρκετός κόσμος παρά την καταρρακτώδη βροχή που προηγήθηκε.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass