Β. Καραπιάλης: Θα ήθελα να ήμουν εκεί

ΛΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2018 21:53

Eνας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988 ήταν και ο Βασίλης Καραπιάλης, ποδοσφαιριστής που ξεσήκωνε τον κόσμο της ΑΕΛ με τις περίτεχνες ενέργειές του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Για επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην προχθεσινή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από το έπος των «βυσσινί» και χθες μιλώντας στην «Ελευθερία», τόνισε τα εξής: «Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συντελεστές της επετειακής εκδήλωσης για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και ιδιαίτερα τους Γιάννη Αλεξούλη και Τάκη Παραφέστα, με τους οποίους μιλούσα διαρκώς.
Θα ήθελα να ήμουν εκεί. Λόγοι όμως επαγγελματικοί, δεν μου το επέτρεψαν.
Θεωρώ όμως ότι πάνω από όλα είναι η ΑΕΛ, γιατί αυτό ήταν και το μυστικό της μεγάλης ομάδας που δημιουργήσαμε, είμασταν δηλαδή μια βυσσινί οικογένεια.
Η επιτυχία δεν είχε ατομική σφραγίδα, αλλά ομαδική.
Ανεξάρτητα του ότι δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, χάρηκα ιδιαίτερα για την επιτυχία της όμορφης αυτής επετειακής εκδήλωσης, που θεωρώ ότι δίνει όραμα στη νέα γενιά.
Μπορεί λοιπόν να απουσίαζα αλλά η χαρά μου ήταν μεγάλη και θέλω να επαναλάβω αυτό που προ ημερών είχα πει στην εφημερίδα σας.
Ο τίτλος αφιερώνεται σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και ήταν πάντα κοντά στην ομάδα, ήταν ΑΕΛ».ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ:
Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ
Για την προχθεσινή εκδήλωση μέσω facebook, ο σύλλογος Παλαιμάχων ανέφερε πως η ΑΕΛ είναι καταδικασμένη να ξαναβρεθεί στην ελίτ του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πρέπει να ρίχνει κλεφτές ματιές στο παρελθόν και να ξανακάνει εφικτά τα κατορθώματα της ιστορίας της, ενώ έκλεισε με ένα ευχαριστήριο προς τον κόσμο.
Αναλυτικά: «Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν στη χθεσινή εκδήλωση «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ». Όλοι μαζί θυμηθήκαμε στιγμές και νιώσαμε γιατί αυτή η μεγάλη ομάδα κατέκτησε όλους αυτούς τους τίτλους και γιατί στο μέλλον έχει υποχρέωση να κατακτήσει κι άλλους.
Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να ζει με αναμνήσεις, αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να ξαναβρεθεί πάλι στην ελίτ του ελληνικού και γιατί όχι και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Αυτή η ομάδα ρίχνει κλεφτές ματιές στο παρελθόν, γιατί είναι η ιστορία της, αλλά οι φίλαθλοι της περιμένουν πάλι να κάνει τους ανέφικτους στόχους, εφικτές κατακτήσεις.
Στην εκδήλωση περίσσευε η συγκίνηση, γλυκές θύμησες, νοσταλγία για τους απόντες, αλλά και πίστη ότι τα μηνύματα θα ακουστούν εκεί που πρέπει…
Ενα «ευχαριστούμε» και για τους παρόντες μα και για τους απόντες, ξέρουμε ότι η ψυχή τους ήταν εκεί, μαζί μας, εμείς θα επιμένουμε, εσείς όλοι μας ωθήσατε να κάνουμε την υπέρβαση, εσείς πάλι θα είστε μπροστάρηδες για να τις ξανακάνουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, γιατί η ΑΕΛ είναι καψούρα!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass