Ψάχνουν την πρώτη νίκη οι γυναίκες του ΝΟΛ

ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2018 22:45

Ένα ακόμα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας δίνει αύριο Σάββατο, στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ (18:00), η ομάδα πόλο του ΝΟΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών με αντίπαλο τη ΝΕ Πατρών.

Το λαρισινό συγκρότημα μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα, που ήρθε στα σημεία, ευελπιστεί να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη επί ενός αντιπάλου με τον οποίο έχει ουσιαστικά τους ίδιους στόχους, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα για τον ΝΟΛ, που θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στη συνέχεια της διοργάνωσης για να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος. Κατά συνέπεια η αυριανή αναμέτρηση έχει βαρύνουσα σημασία για τη Λαρισινή ομάδα, καθώς εκτός από το βαθμολογικό όφελος, η νίκη θα τονώσει την ψυχολογία των αθλητριών. Ο ΝΟΛ θέλει να δείξει ότι διόρθωσε κάποιες αδυναμίες που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια (κυρίως στην αμυντική λειτουργία) και είναι έτοιμος να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και να αντιμετωπίσει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια, αφού το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Γιώργου Ευαγγελού είναι να εδραιωθεί στην κατηγορία και να αποδείξει ότι η Λάρισα αξίζει να έχει μόνιμη παρουσία στο κορυφαίο Ελληνικό πρωτάθλημα της γυναικείας υδατοσφαίρισης. Η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ο τεχνικός Γιώργος Ευαγγελός είχε να αντιμετωπίσει τις τελευταίες ημέρες ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, που αφορούσαν κυρίως στις νεοαποκτηθείσες Μαρία Μπαλάτσα και Κους Κούμπρα. Οι δύο αθλήτριες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης ωστόσο μέχρι και χθες δεν εκφράστηκαν φόβοι για μη συμμετοχή στην αυριανή αναμέτρηση. Απουσίες ωστόσο θα υπάρχουν, καθώς Τζήμα, Μπενέκου και Μπελέγρη για μία ακόμα αγωνιστική δεν μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. «Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς. Αυτή άλλωστε είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας στα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Να βρούμε τη χημεία μας σαν ομάδα και να αποκτήσουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας. Προχωράμε βήμα-βήμα μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο ματς με την Πάτρα. Θέλουμε να δείξουμε σημεία βελτίωσης και φυσικά να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη που θα μας βοηθήσει σημαντικά για τη δύσκολη συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ευαγγελός.

ΠΡΩΤΗ ΣΚΟΡΕΡ Η ΚΟΥΣ ΚΟΥΜΠΡΑ

Πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή Α1 Εθνική του πόλο γυναικών πραγματοποιεί η Κους Κούμπρα. Η τουρκάλα αθλήτρια του ΝΟΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του Β’ Ομίλου με 6 γκολ (σε δύο παιχνίδια). Στην τρίτη θέση με δύο γκολ λιγότερα βρίσκεται μία ακόμα αθλήτρια της Λαρισινής ομάδας, η Ασημένια Τσιγαρίδα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε τους διαιτητές της αυριανής 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Γυναικών. Αναλυτικά: 14.00, Νηρέας Χαλανδρίου – ΑΝΟ Γλυφάδας: Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου 15.30, ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός: Χατζηαναστασίου, Καζούλης 18.00, ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Πατρών: Σπανούδης, Αχλαδιώτης 17.30, Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης: Ποσποτίκης, Χατζηγούλας

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass